Okategoriserade

Ellos Black Week Deals ⭐️

Reklam för Ellos

Nu är det dags igen, årets Black friday är i antågande! Man får tycka vad man vill om det, men sanningen är att man kan göra finfina klipp:) Det kan man även göra under veckan, och jag tänker visa er lite av vad jag har hittat för godbitar 🙂

Jag får också möjligheten att ge er en kod så att ni kan få ytterligare 5% rabatt på alla Black week deals👌🏼

Använd 445410 ⭐️ och ni hittar allt hos Ellos 👌🏼

Jag fryser så jag dras automatiskt till de varmare plaggen:) Den vita finstickade tröjan har så fina ärmar, och den känns nätt i sitt utseende.

Den grå stickade tröjan med mönstret är supersnygg tycker jag. Så här ska en riktigt härlig vintertröja se ut:) Även den har lite puffiga ärmar som gör så den får det lilla extra.

Jag gillar när tröjorna går ner ordentligt över rumpan, så det inte glipar om man böjer sig fram eller lyfter upp armarna. Hemska tanke att det kommer in kall luft 🙈Den här brunbeiga långa tröjan har dragkedja en bit i halsen så man kan få som en halskrage eller öppna upp om det blir för varmt 👌🏼

Den blå jackan är i pile, och funkar ju som utejacka, men jag går ofta omkring inne med sådana. Den har huva, och när jag är riktigt frusen framför tv:n så drar jag på den, och då tar det inte lång stund innan man är varm igen. Det är tydligen en skröna att massa värme försvinner genom huvudet, men ibland känns det verkligen så:)

Det börjar ju onekligen dra sig mot jul. Och hela familjen gillar jultröjor. Jag har ju också en sån här julklänning sen flera år, och även om jag inte använder den så ofta så älskar jag de tillfällena när den funkar 🙂

Mer användbart är ju den stickade jultröjan, och den finns i flera varianter, jag gillar dock den här lite mer diskreta:) Och vill man vara julig men diskret så kan den här röda glittriga toppen fixa det:)

Passar till både kjol och byxor, och drar man på en kavaj eller kofta ovanpå kan man klä upp eller ner den. Super:)

Den här glittriga tröjan i guldigt brunt är också fin, och mer ”odaterad”, den skriker inte jul, utan känns klockren på alla vinterns högtidligare tillfällen.

Jag gillar ju v-ring det vet ni, och även de lite halvkorta ärmarna är favorit, så slipper man dra upp dem hela tiden:) Åh den är verkligen supersnygg!😍

Mönstret och färgen på den här tunikan och klänningen gillar jag, en färg som ser fin ut på de flesta:)

Tycker kragen och ringningen på tunikan är stiliga👌🏼Den här rutiga tunikan tycker jag också är himla snygg, tycker om knytet i midjan som ger ett fint fall.

En till riktig vardagsfavorit måste ju ändå vara en härlig lång skjorta, även den i rutigt.

Utanpå är mer min melodi men fint instoppat också. Eller öppen över ett linne eller tunn topp, eller med en väst över. Det sura är ju att jag under åren haft massor av flanellskjortor som jag kastat 🙈😜 Men, de var nog inte lika snygga som jag minns det ändå, så det är väl inget att gräma sig över:)

Och då kan man med gott samvete köpa en ny 👌🏼⭐️

Glöm inte att använda koden 445410 för 5% ytterligare rabatt!!

Ellos finns här

Kommentarer

 1. M

  Den glittriga v-ringade tröjan/top länken fungerar inte till den och jag söker och letar på Ellos sida men nej hittar den inte..kan du länka den igen rätt blir jag glad.

  1. familjenannorlunda

   Nej!!! Det verkar inte bättre än att den är borta, kanske slut :/ Fasen jag ville ju också ha den. Men det är märkligt för alla mina länkar kollas och godkänns i förväg 😬 Jag ber om ursäkt !!

    1. familjenannorlunda

     Ja… den var supersnygg!! Tycker det är väldigt märkligt att den försvann, men ibland är det ju så, en vara säljer slut.
     Och det händer ju bara 🤷🏼‍♀️ Men surt!! 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing