Okategoriserade

70% sale✌🏼⭐️

Reklam och annonslänk för Cellbes

Nu är det dags att fynda! Cellbes har galna priser med upp till 70% rabatt!

Jag ville visa er den här lurviga mysiga tröjan som jag bara älskar 🙂

Nedsatt rejält nu 😅 och hade den funnits i en annan färg också så hade jag köpt en till🤗 Den är så mjuk att det känns som att man inte har något på sig 🙂

Men hörde ni vad jag sa? Cellbes rear med upp till 70%!! 🤗

Jag har så många favoriter därifrån att jag inte kan välja. Det allra mesta passar fint och det är ytterst sällan jag behöver skicka tillbaka något. Om man tar ett måttband och mäter sig, och kollar i måttabellerna så behöver man inte det:)

Den här nattskjortan har jag en tidigare årsmodell av:

Den är i flanell och alldeles, alldeles underbar ❤️ Jag har ofta fönstret öppet när jag sover och då är det så skönt med flanell. På sommaren får den ligga i malpåse för då är den för varm:) Jag har pyjamas i samma modell, finns inget mysigare att glida runt i hemma:)

Till er som vill ha jultröjor/kläder så är det mer än hög tid för det nu

Julsaker överlag är det läge att kolla in, snart är de slut och kan man få jag rabatt också är det ju bara att klippa till!

Till sist, jag hade verkligen önskat att jag fattat att det är så kallt ute nu så min halskrage (eller fuskolle som vi sa på min tid) behövts. För satan så jag frös! Nu ska jag lägga den i min låda i hallen och sen inte frysa mer 🙂

Jag har ju inte varit ute så mycket utan mer hoppat kryckor mellan bilen och affären/Friskis så jag har verkligen inte hängt med i att det blivit kallt. Nu ikväll var jag på ett Öppethus på Trixies skola, och fick parkera en bit ifrån, eller jag och jag… syrran som körde 🙂

Det ska jag berätta mer om sen:)

Cellbes hittar ni här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing