Okategoriserade

Ikväll Efter fem⭐️

Idag ringde de från Efter fem:)

Runt klockan 18.30 kan ni se varför ⭐️😂

Kommentarer

 1. Marie

  Så härligt inslag!
  Vilka fantastiska kalendrar. Jag har också en, broderad med ”miljarder pyttesmå kornstygn”, som mamma har gjort till mig och nu har min dotter den.

  Kan du inte ta foto på alla kalenderar och lägga upp närmare bild på dem?

 2. Birgitta S

  Hej! Googlade upp inslaget o vad roligt att få se dig o barnen . Härliga familj .
  Så roligt att de uppmärksammat er.
  Må så gott!

 3. Annika

  Åh! Följer dig här.
  Skriver nån kommentar då och då.
  Följer även – i viss mån när jag kan ”Efter Fem”. Älskar det programmet.
  Såg det idag – fn vad fina ni är du och din stora familj. <3
  Kram till er alla!

   1. G C Hemdal

    Då har jag googlat och sett det!! Men som sagt får de andra 🎄 🎁 sedan?! Har du ett antal/en viss summa?! Jag vet inte hur jag ska göra, måste ringa 👿 nu och börja tjata, träligt. Fyra barn fattades ju! GOD 🤶 🎅

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing