Okategoriserade

Nu är bästa tiden för klipp👌🏼

Reklam och annonslänk för Matsmart

Såhär efter jul finns det massor av varor som blev över i butikerna. Och eftersom folk i allmänhet inte vill ha med julen att göra efter den 24/12 så kan vi som tycker om julmust, julsill, julchoklad eller vad man nu föredrar:) göra riktiga klipp hos Matsmart

Nu är det ju inte bara saker som har ordet ”jul” i sig som säljs billigt på Matsmart, såklart:) Just nu är det fulladdat där, bara att plocka på sig 🙂

Jag köpte fyra flaskor av den här strax före jul, Zeroh med clementinsmak

Det har druckits mer av den än av julmusten 🤗 den är verkligen supergod. Perfekt som måltidsdryck om man vill göra det lite festligare👌🏼

Jag har fått lite frågor om hur det förpackas, och kan bara säga som så att jag är imponerad. Allt som är ömtåligt lindas in i lager med skyddspapper, och alla flaskor och lock tejpas. Är det vätska är den oftast i en extra plastpåse

Under alla år jag beställt så har en enda sak gått sönder, och det var nog mer posthanteringens fel. Det var en ettkilos burk med jordnötssmör😂 som fått en spricka. Gick att skopa över allt i en annan burk och eftersom den låg i en plastpåse blev inget annat kladdigt👌🏼

Jag hittade böcker också,

Beställer man nu hinner man läsa dem innan jullovet är slut 🙂

Jag lyckades också med julens epic fail förra beställningen 😉 Jag köpte den här till Jack från Fisher Price.

Bra grejor, jag har massor kvar sen de äldsta var små. Jäkligt bra pris också👌🏼Detaljen jag missade, och inte upptäckte förrän jag tryckte på en knapp på skolan, och den började prata, var att den talade franska 😂

I efterhand är det solklart, men varför i hela friden det säljs (enbart) fransktalande Fisher price är en gåta. Så många fransktalande barn har vi knappast i Sverige att det finns en marknad för det;) Jag antar att det var en felbeställning 🤷🏼‍♀️

Jag behöll den för det var ju sjukt kul. Andra kan hålla på och snacka engelska med sina barnbarn men MITT barnbarn ska läras franska;) Jag tänker också att Jack inte bryr sig om vad den säger, det är kul att plinga och trycka ändå:)

Nåväl, ibland blir det fel, men vad gör det? Går att skicka tillbaka om man inte vill gilla läget 🙂

Matsmart hittar ni här

Kommentarer

  1. G C Hemdal

    Den finns på olika språk men den kanske bara på franska som en docka vi hade från 🇧🇪den pratade ju franska/flamländska. Martsmart är ju i andra skickni gen, de har inte tänkt på det.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing