Okategoriserade

Halva reapriset🙌🏼

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag är ledsen att jag matar annonsinlägg, det kommer vanliga inlägg lite senare idag, det lovar jag! Jag har haft Jack här 🤗

Men detta är för bra för att missa, det är nu halva priset på REAN!! Klicka HÄR

Och det här gäller bara till midnatt idag!! Så det är verkligen skynda fynda nu!

Jag var precis in hos Cellbes för att kolla och det finns mycket kvar, i många fall i många storlekar också 🙂

Så passa på nu:) Några timmar kvar 🤗

Cellbes ❤️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing