Okategoriserade

Corrindas och Jordans ❤️

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Cellbes har nu 20% på ett helt köp, använd koden: 2320 👌 Även 25% på jeansplagg, se längre ned:)

Jag är extremt avis på Corrindas nya tofflor som hon skaffat sig:) Men, jag kan inte gå i sådana🤷‍♀️ Bara att tugga i sig, allt är inte för alla;)

Anledningen att jag inte kan gå i öppna skor utan hälrem edyl är att jag ju har paj på foten, jag kan inte knipa med tårna sådär som man gör när man har sådana. Och nej, man vet inte att man gör det ens, förrän man inte kan😅

Sådana här tofflor är ju något som man kan ha superlänge, och det är rejäla sulor på dem. Om de bara satt fast på min fot så skulle de vara underverk för alla andra problem jag har, som onda hälar exempelvis:) Jag lånar dem i bland, och sitter still – de är verkligen underbara:)

Jag har ett par fårskinnstofflor som jag fått av en kompis mamma. De har får och hon gör allt möjligt av det man kan få från får:) Jag älskar mina tofflor innerligt, men de här är ändå något att sukta efter, mest för att jag inte kan säkert:)

Jag har ”problem” med mina pojkar. De två minsta. Problemet är av arten skämtsamt – de växer som ogräs. Seriöst alltså. Jag hinner verkligen inte köpa kläder i samma takt som de växer ur dem. I höstas köpte jag nya fotbollsskor till Jamie, och i förra veckan var jag tvungen att köpa nya. Tvingade den stackars gossen att ta ett par med en aning växtmån, för jag vill inte behöva köpa nya till sommaren igen. Stoppade i ett par sulor och dubbla strumpor i stället, och sen ignorerade jag klagan om att han inte kunde skjuta plötsligt. Hänvisade till Zlatan, och sa att både han och Messi med största sannolikhet kan skjuta med skor som är en halv centimeter för stora, och att det inte handlar om skorna utan skillsen;) Då blev han tyst och nu går det finfint. Han är lite sån, Jamie;)

Jordan behövde nya jeans, och den här modellen som man bara drar på gillar han. De är tacksamt nog nedsatta nu:)

Han har ett par svarta och ett par blå sen innan, men i en mindre storlek. Nu har ungen M.😅

Det fiffiga med den här modellen är att det går utmärkt att vika upp byxbenen något varv extra, och att den är lösare i passformen så de funkar att köpa lite större.

Jag hittade också badbyxor som var nedsatta och eftersom de alltid är borta, för små eller nåt annat, så fick han ett par sådana. Såg nu att det finns i blått också så kanske ska skaffa ett par till Jamie.

Och kalsonger. Finns det något tråkigare att köpa? 😜

Ett trepack av de här

Och ett av de här

I alla fall lite roligare än bara enfärgade. Underkläder är helt makalöst trist alltså:D

Jag har lite svårt att förstå mig på herrstorlekar får jag erkänna, det är ju jäkligt länge sen som jag ens funderade på att handla något åt en man, allra minst underkläder. Men jag gillar Jack & Jones för deras storlekar är så som jag tänker mig:D

Cellbes har just nu 25% på jeansplagg och det finns mycket att välja bland, exempelvis de här:

De har ju också 20% på ett helt köp, använd koden: 2320 👌

In och kolla, här finns hela sortimentet ➡️ Cellbes

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Cellbes är toppen handlat mkt till mig där. Sen är deras storlekar konstanta dvs har man köpt en storlek på något så vet man att köper man samma plagg igen o väljer samma storlek så passar det. Upplever inte samma med andra kläder på nätet. Visst det kan skilja lite men det är sällan . Förstår att du handlar till hela familjen där. Sen är det prisvärt o bra kvalite på det mesta. Trevlig kväll!

    1. G C Hemdal

      Två dygn har gått nu?! Ursäkta hur betalar man då i postorder?! Funkar inte om man inte har e-legitimation!!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing