Okategoriserade

Winter is coming ⛄️

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag tror repliken kommer från Game of Thrones va? Hade jag inte fattat eftersom jag inte sett den:) Nu har jag sett några säsonger, men inte hela för såg den ihop med Corrinda på ett abonnemang hon inte längre har. Och jag tänker inte betala för det:D Man kan inte ha alla streamingtjänster dessvärre.

Men vintern kommer och jag har fallit till föga. Jag har köpt ett par skor med dubbar 🤣

Infällbara! Nån måtta får det vara och även om jag absolut är mer praktisk än fin när jag klär mig så vill jag inte ha de där dubbarna man tar av och på. Främst för att de aldrig skulle vara med när jag behövde dem och för att man behöver tänka till innan man ger sig iväg. ”Är det halt ute?” Det är de gångerna man blir överraskad av halkan som det som bäst behövs dubb ju. Kängorna är i vattenavvisande mocka, med fleecefoder, rejäl sula, snörning så man kan anpassa men med dragkedja på sidan för enkel av och påklädning. Och ja, det heter kanske broddar, men jag tycker det är för hästar:D

Just nu är det 20% rabatt på dem också!

Förhoppningsvis så kommer jag inte behöva använda dem, jag hoppas ju på en vinter där man kan ha skinnjacka och gympaskor:D Men när vargakylan intar oss är jag beredd. Jäkligt snygga är de!

Jag var tvungen att köpa vinterskor till fler av barnen, och är inte klar än, jag får ta det lite vartefter. Kan ni för övrigt fatta hur killars fötter kan växa i överljudsfart? Jordan hade nyss 39, vilket var praktiskt för det är familjens universella storlek:) (tjejerna iaf) men nu 45. Fyrtiofem! Han är fjorton. Han har vuxit även på längden och tittar snart ner på mig:D

Trixie valde de här:

Hon är inte så lång så det är roligt när hon har skor med lite tjockare sula som de här, plötsligt är hon betydligt längre:)

Och Lovelia de här, hon har gömt dem nånstans på rummet så jag inte hittar dem för att fota.

20% off på skor alltså, så in med er och fynda, det är ju perfekt då att köpa de här lite dyrare skorna som vinterskor ju är. Finns ingen anledning att vänta liksom:)

Finns ju mängder av skor att välja på, bland annat de här:

Så mycket fina skor, jag gillar ju verkligen att det finns de som ser ut som vanliga gympaskor, det har jag alltid gjort, sen de där snowjoggers kom på 80-talet:) Fodrade gympadojor är bästa grejen. Om det inte är svinkallt förstås.

Sen kan man också kamma hem 30% på den dyraste varan, om man anger koden: F2309 🤗

Hela Cellbes sortiment finns här

Kommentarer

  1. G C Hemdal

    Mats Michael SJÖBLOM 👿 godkände ju inte några Vinterstövlar ”det är +22°C idag”…. Och så kommer det vara även om det är – 22°C!!

  2. Ingrid

    Köpte liknande stövlar och tyvärr funkade inte då det var svårt att ändra läge på dubbarna och det slutade med att skomakaren fick ta bort dubbarna helt och hållet så man kan säga att jag ångrade köpet

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing