Okategoriserade

Covergirl ✌🏼

Det är inte varje söndag man vaknar upp och har en hel massa mess som ger en tumme upp. Men idag var just en sån söndag:)

Covergirl:)

Sorry om bilden är suddig, jag har inte tagit den själv utan fick den skickad.

Jag visste såklart att det skulle komma en artikel, konstigt vore det ju annars eftersom jag haft en journalist hemma 🙂 men jag visste ju inte att det skulle vara den största nyheten i hela Uppsala 😂

Artikeln var ett helt uppslag sen. Men mina spartips vete fan alltså… jag är inte säker på att jag hittar ett enda där i. I ärlighetens namn har jag varit hård mot journalisten, som skrev ett första utkast som jag inte alls godkände. Det var lite trailerpack-vibbar över den, där det lät som jag var skapligt blåst och med noll koll. Jag fattar, de ville ha en vinkling gällande flerbarnstilläggen som tydligen ligger i farozonen. Men jag är inte sugen på att bekräfta en felaktig ”myt” om att vi med många barn skaffat dem för bidragens skull. Jag skulle vilja säga att det är en modern skröna.

Jag kan ärlig säga att pengarna man får i bidrag för barn inte spelat den minsta roll i antalet vi har. Tror man att man blir rik av det så är man fan felvaggad. En unge kostar så mkt mer än nån tusenlapp i månaden.

Nu vet jag att journalisten inte trodde det men jag vet också vilket satans liv det blir på mindre nogräknade forum, som Flashback och Bloggbevakning. Jag har varit med för länge för att servera något på silverfat 😂

Jag har nio fantastiska barn som alla varit välplanerade, efterlängtade och älskade. Det handlar inte om några misstag eller hoppsansa-graviditeter. Jag vet inte om jag är den enda mamman till många barn som inte blivit gravid av misstag men så är det i alla fall. Önskade, planerade och sa jag äskade ;)?

Det är inte första gången jag är på omslaget, så jag räknar mig numera som en Covergirl och går absolut och sjunger på New Kids On The Blocks låt med samma namn. Dansen utesluter jag dock 😉

Förutom att få folk att sätta morgonkaffet i vrångstrupen så har jag sett Lovelia spela basket idag.

Det var ingen rolig upplevelse, de förlorade stort med över 60poäng. De ger upp och jag har svårt för det, man kämpar tills klockan ringer. Även coachen var sur, och hade frågat i halvtid om de kanske skulle låta bli att spela mer…? Som mamma på läktaren är det enkelt att se vad som behöver göras, men eftersom jag är kass på basketregler så är det bara att vara tyst;) Jag skulle aldrig vara en sån förälder som gapar och skriker för den delen, sådana människor har jag svårt för 🙈 Jag tycker det är sällan ändå som det sker, men vet att jag när Corrinda spelade skämdes å andras vägnar rätt ofta. Finns folk till allt. Tyvärr.

Helgen har gått så snabbt! Vet inte ens vad jag gjort? Men nu är det måndag igen, med möte på en unges skola och massa annat som ska fixas. Blir nog bra det med!

Hörrni, jag måste sova, men vi hörs i morgon igen 🙂

Natti natti ❤️

Kommentarer

 1. G C Hemdal

  Men du skrev att ex mannen bara ville ha ett och svarade aldrig om det fem års mellanrummet eller du/ni gick inte efter kön/tvillingar osv utan de 10 oavsett mellanrum/kön????

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Jag har sagt massor av gånger att kön inte spelar den minsta roll. När vi träffades var vi 17-18 år och han sa ett barn jag sa sju, men det var ju enbart snack. Inget skrivet i sten direkt, utan vi skojade, båda två:)
   Mellanrummet på fem år mellan janelle, Patricia och sen tvillingarna kan jag inte förklara med annat än att vi inte var redo för fler förrän då🤷🏼‍♀️ , vi bodde för trångt, tjänade för dåligt och tanken då var att kanske skaffa en trea, inte fler. Det var först efter tvillingarna som det kändes som att man faktiskt både kan och får skaffa fler om man själv vill, oavsett vad andra säger.

 2. Karin

  Japp, artikeln var inte bra så jag fattar att du inte är nöjd. Lite märklig vinkel också med nio barn när det väl bara är fyra som du har försörjningsplikt för om åldrarna stämde och fem? Som bor hemma? Kanske journalisten inte riktigt hade en tanke med artikeln på förhand för det var kanske inte så mkt spartips som du själv konstaterade.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing