Okategoriserade

Hänger på Carglass😅

Igår när jag körde hem från träningen så sa det PANG! Stenskott som smällde som ett jäkla pistolskott i rutan, jag blir lika rädd varenda gång 😱

Jag hatar det. Och så fort jag stannade bilen bokade jag en tid för reparation. Det måste jag göra så fort det går. Tänkte ta första tiden igår, men då hade jag får vänta nån timme, för länge för att bara dra, för kort för att åka hem och tillbaka.

Så det blev idag. Och nu sitter jag här🤷🏼‍♀️

Dricker kaffe som inte var så gott, jag borde tagit varm choklad ist:)

Det står en kille och hamrar på min framruta nu, gör ont i hela själen av det 😂

Jag föredrar att åka och laga direkt för att förhoppningvis slippa byta hela rutan 🙏🏻

Jag har varit och tränat och hann precis hem och äta, men inte duscha så jag sitter här i mjukisbyxor och fultröja. Det är ”nackdelen” med överdragskläder, det ser ut som man kommer från soffan och inte gymmet 😂🙈

Ja har ätit … håll i er nu – havregrynsgröt😁

Jag förvånar mig själv gång på gång med det här att plötsligt tycka om saker jag avskyr hela livet. Som kokos, halloumi, torkad frukt och nu havregrynsgröt. Helt vanlig är den fortfarande vidrig, slemmig och sunkig, men en tjej på instagram tipsade att man kunde ha i ett eller två ägg. Det har jag sett förr men eftersom allt jag testat som hon gör varit svingott så funderade jag lite. Nån kommenterade att det smakade som pannkaka och då måste jag ju prova. Ägg är ju toppen protein så perfekt efter träning och bara för att det mättar bra.

Jag vevade i ett ägg och hade mango, persika och hallon på, kanel också och det var ju supergott 😂

Inte speciellt vackert dock 🤣

Jag skickade bilden till syrran med texten: Jag gillar havregrynsgröt nu:)

Och fick tillbaka massa skrattande gubbar. Hon driver alltid med mig och mina kulinariska upptäckter:)

Sill däremot tänker jag inte ens testa, det är omöjligt att det är gott:)

Jag testar ju ibland, det är inte som att jag envisas med att jag inte gillar nåt bara för att det var inte gott för 40 år sen, sist jag gjorde havregrynsgröt var för nåt år sen, och då på min supergoda müsli. Smakade apa. Det är äggen som gör det, tydligen 🙂

Jag har ätit det varenda dag sen dess 😄

Jag älskar ju risgrynsgröt och mannagrynsgröt så jag lägger vara till havregrynsgröt på listan 😜

Vad tycker ni om det? Gott eller o-gott?

Nu börjar min bil bli klar! Återkommer 🙂

Kommentarer

 1. Lm

  när det gäller gröt så äter jag bara risgrynsgröt med kanel och socker och en smörklick
  havregrynsgröt fick vi som barn och det var vidrigt redan då. Jag och min bror har inte ätit det nån av oss sen vi kunde börja bestämma själva vad vi vill äta.
  Kletigt och vidrigt är det…alltså o-gott

 2. Angelica Lund

  Jag kokar alltid (läs äter typ en gång vart tionde år) min havregrynsgröt på mjölk istället för vatten. Sen så smular jag ner den till ett fint pulver.

 3. Ida

  Havregrynsgröt är ganska gott med antingen äppelmos och kanel eller om man blandar i frukt eller bär. Äter det lite då och då om man inte hinner fixa lunch eller middag. Risgrynsgröt däremot är vidrigt🤢

 4. Cecilia

  Älskad det. Äter havregrynsgröt varje morgon. Blandar alltid i proteinpulver och gärna blåbär, banan, äpple eller päron. Kanel över. Äter den kall som varm. Kan också tipsa om att koka ihop det med saffran, en höjdare och lite lyxigare på helgen kanske.

 5. Karin

  Jag gillar havregrynsgröt, det är gott, nyttigt och billigt. Plockade blåbär och lingon i somras / höstas så det har jag på. Inte samtidigt dock. Lingonen rårör jag. Havregrynsgröt är gott, nyttigt och billigt. Något som är gott är att förbereda kastrullen på kvällen och klippa ner några torkade aprikoser. Osvavlade aprikoser, Saltå och Ica har sådana. Den gröten blir söt och god.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting