Öppnade kylskåpet igår och fick ögonen på ett recept på blåbärsfilspaketet :
Det står nu en kastrull på kylning 🙂
I helsike att den får stå över natten bara, det får duga med till ikväll, längre tålamod har jag inte !
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha till men funderar på ananas, mango, blåbär och hallon? Ev slänger jag in det lite i ugnen så det blir som gino, fast utan choklad 🙂
Vad tror ni om det ??
Nu måste jag ila!
Återkommer:)
Kommentarer
Jättegott att ha i tårta, det hade jag. Men grädden ska absolut inte koka. Utan allt ska bara smälta och sedan stå i kylen.
Har inte provat polly men dumle och spritsat på chokladmuffinsen. SUPERGOTT!!!!
har gjort en del tprtor med chokladfluff i, och de är supergott, bäst blit dumle eller geisha.. men då har ja gjort 180-200g till 3dl grädde, en den får inte koka, och åste stå minst 8timmar i kylen för att kunna vispas fluffig.. kanongott till hallon!
testa algrens bilar bli jätte gott gör samma sak fast du har 3dl grädde å 70gbilar
Jag har gjort pollyfluff en gång… Inte gott, tyvärr :/
Smakade sprit och hade ngn konstig bismak. Ingenting jag kommer göra igen.
Det är också gott att smälta mariannekarameller i grädden. Passar bra till kladdkaka.
Har aldrig provat pollyfluff, men däremot gjort fluff på dumlegodis och plopp bl.a. Har använt det som tårtfyllning, jättegott! Men det lät spännande som variant på gino! Du får gärna skriva hur det blev! 🙂