Okategoriserade

Jag har inte sagt det…:)

Eller jag har iaf inte sagt det ordentligt men nu så :

Glad Påsk?

Jag kokade ägg för nån dag sen men ingen fattade liksom att de skulle målas. Och sen hittade vi inga tuschpennor..

Fasen den där Ingen har varit här igen alltså! I sällskap med Inte Jag, Nån Annan och JagVetInte;)

Jag måste till TGr och köpa nya, de har skitbra, små, tjocka med mycket färg som håller. Så länge man sätter dit korken då..

Jag inser att jag rationaliserat bort de allra flesta påsktraditioner, och vet inte riktigt vad jag tycker om det. Skönt på ett vis, men samtidigt så är det ju skittråkigt. Traditioner är kul tycker jag, och viktigt. Varför kan jag inte sätta fingret på, men det handlar väl lite om igenkänning, trygghet, och att föra något vidare 🙂

Men jag tar igen det till jul.

Det viktiga under påsken är att hänga med familjen, och eftersom jag har noll saker som måste göras ( traditioner) så är den helt kravlös och det är så skönt!

.

Vi håller på att göra oss i ordning för att åka till mina föräldrar. Båda killarna har gått in till Simon som fixat håret på dem.

Jordan

Jamie

Älskade småkillar:)

Den stora killen ställde faktiskt upp på en bild han med, nyduschad och ostylad;) men den får jag inte visa:)

Patricia hjälpte dem leta kläder och bekräftade det jag hade på känn – att alla kläder är för små:)

Byxor finns men inte skjortor och lite snyggare tröjor.

De båda måste ha vuxit ordentligt sista tiden, snacka om att göra växryck?

Jordan älskar tajta jeans, helst så tajt att de sitter som, ja just det- tights. Jag håller inte med..;) Sen skiter både killarna fullständigt i om brallorna slutar strax ovanför fotknölarna eller till och med knäna;)En långärmad tröja kan man ju ha for ever, sen blir först 3/4 sen kortärmad magtröja. Skitsnyggt?

Jag ska kolla lite i förrådet först, jag har superfina skjortor kvar efter Robban, som jag vet att killarna kommer älska 🙂 men sen blir det fokus på pojkshopping. Kul!

Och nu måste jag kanske sätta lite fart på mig själv också, alla andra verkar klara och bara går och väntar:)

Vi hörs lite senare ??

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting