Okategoriserade

Myströja!🥰

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har varit iväg och tränat, dubbla pass till och med:) Det absolut bästa med det är att när man sen kommer hem, lagom frusen eftersom det är vinter ute 😂 är att få kliva in i en varm dusch. Och efter den kliva in i en mysig outfit. Pyjamasbrallor är givet när det är sent, och den här helt ljuvliga fleecejackan har blivit min vinterfavorit!

Ni vet när fleece är sådär supermjukt så man bara kan sitta och klappa på det? Så mjuk och gosig är den! Lång så den går ner ordentligt över rumpan, och med fickor.

Huvan är helt ljuvlig att dra upp när man är lite kall, då blir man varm och go på nolltid:)

Jackan finns i en vinröd variant också, men jag är helt såld på min beigevita.

Cellbes har en härlig rea just nu, bara att kolla in och fynda:)

Kommentarer

 1. tant H

  Du visar mod och styrka! Nu drog du av plåstret snabbt…men jag tror inte de som bäst behöver läsa ens törs läsa vidare för det kommer liksom så nära! Att du efter allt som hände rest dig upp visar vilken styrka du har och hur rätt du tänkte och tänker!
  Vi är många som just delar din åsikt och dessutom tycker att först när vi träffar den som är så bra så den är bättre än att sällskapa med sig själv…då är vi beredda att tacka ja!
  ”Kär i kärleken”…ja det kan vara så men definitivt inte att man skall offra sig och byta ut ett liv som är bra…..köpa grisen i säcken! Haha!

 2. Malin

  Har ni kallt i huset? Sån skulle jag aldrig kunna ha inomhus här hemma. Är 22-23 grader inne. Men ser ju mysig ut att ha under en vindtät jacka ute.

  1. familjenannorlunda

   Ja ganska kallt 🙂 Men mest kalla golv😂 Men runt 18-20, beroende på var i huset, mitt sovrum stänger jag nästan av elementet helt så där är det riktigt svalt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing