Okategoriserade

Myströja!đŸ„°

Reklam och annonslÀnk för Cellbes

Jag har varit ivĂ€g och trĂ€nat, dubbla pass till och med:) Det absolut bĂ€sta med det Ă€r att nĂ€r man sen kommer hem, lagom frusen eftersom det Ă€r vinter ute 😂 Ă€r att fĂ„ kliva in i en varm dusch. Och efter den kliva in i en mysig outfit. Pyjamasbrallor Ă€r givet nĂ€r det Ă€r sent, och den hĂ€r helt ljuvliga fleecejackan har blivit min vinterfavorit!

Ni vet nÀr fleece Àr sÄdÀr supermjukt sÄ man bara kan sitta och klappa pÄ det? SÄ mjuk och gosig Àr den! LÄng sÄ den gÄr ner ordentligt över rumpan, och med fickor.

Huvan Àr helt ljuvlig att dra upp nÀr man Àr lite kall, dÄ blir man varm och go pÄ nolltid:)

Jackan finns i en vinröd variant ocksÄ, men jag Àr helt sÄld pÄ min beigevita.

Cellbes har en hÀrlig rea just nu, bara att kolla in och fynda:)

Kommentarer

  1. tant H

    Du visar mod och styrka! Nu drog du av plĂ„stret snabbt…men jag tror inte de som bĂ€st behöver lĂ€sa ens törs lĂ€sa vidare för det kommer liksom sĂ„ nĂ€ra! Att du efter allt som hĂ€nde rest dig upp visar vilken styrka du har och hur rĂ€tt du tĂ€nkte och tĂ€nker!
    Vi Ă€r mĂ„nga som just delar din Ă„sikt och dessutom tycker att först nĂ€r vi trĂ€ffar den som Ă€r sĂ„ bra sĂ„ den Ă€r bĂ€ttre Ă€n att sĂ€llskapa med sig sjĂ€lv…dĂ„ Ă€r vi beredda att tacka ja!
    ”KĂ€r i kĂ€rleken”…ja det kan vara sĂ„ men definitivt inte att man skall offra sig och byta ut ett liv som Ă€r bra…..köpa grisen i sĂ€cken! Haha!

  2. Malin

    Har ni kallt i huset? SĂ„n skulle jag aldrig kunna ha inomhus hĂ€r hemma. Är 22-23 grader inne. Men ser ju mysig ut att ha under en vindtĂ€t jacka ute.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja ganska kallt 🙂 Men mest kalla golv😂 Men runt 18-20, beroende pĂ„ var i huset, mitt sovrum stĂ€nger jag nĂ€stan av elementet helt sĂ„ dĂ€r Ă€r det riktigt svalt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting