Okategoriserade

Snabb rabattkod!

Reklam och annonslänk för Comforth Scandinavia

Jag har ett superklipp till er, som endast gäller till och med i morgon.

Som ni vet så har jag ganska långt hår, som jag inte gör så mycket med:) Men jag kan inte… jag älskar lockar men det är ju skitsvårt att locka sitt eget hår! Men vet ni då? NU kan jag:)

Jag har fått testa en Curler PRO hårlockningsmaskin.

Den här rackaren suger in hårslingan och rullar den runt värmen, stannar automatiskt och håller där i 8 sekunder, sen piper den och då är det klart. Då drar man ut en korkskruv:D

Det är svårt att visa på bild, men jag har gjort en video som ligger på instagram, kolla gärna den!

CurlerPro har fyra olika värmelägen och sliter inte på håret eller gör det frissigt. Det är enormt enkelt, att locka hela mitt hår tar ungefär tio minuter! Från detta, rakt som en spik:

Till korkskruvigt locksvall:

Lockarna blir spänstiga och håller väldigt bra. Jag har ett hår som mer än gärna rakar ut sig snabbt, det är ganska tungt. Med den här sitter lockarna kvar, och allra helst med lite hjälp av en bra hårspray:)

Jag lockade Lovelias supertjocka hår och det gick så lätt. Håret fastnar heller inte, gör man fel så är det bara att släppa knappen så lossnar locken. Man kan vrida locken åt två håll, så det ser bra och naturligt ut.

Jag har bara gjort det här några få gånger och ändå blir det hela tiden ett fint resultat, man behöver alltså inte öva och lära sig i en evighet innan det blir snyggt.

Nu till det roligaste, och det är att det är rea på hela hemsidan, de har annat också som permanent ipl hårborttagare, infraröd bastufilt, microderm diamantslipare, ultrasonic ansiktsborste (som vibrerar) och lite annat smått och gott.

Jag tror att det är runt 20% rea och med min kod: carola20 får ni ytterligare 20%, hur bra??

På allt, inte bara den magiska hårmaskinen CurlerPro

Ni hittar hela alltet här

Jag tänker jul, julklappar 😀

Rean pågår till och med i morgon så passa på!

Tio minuter!

Kommentarer

  1. Monica

    Men tack, precis en sånn jag tänkt på ett tag, köpte den direkt 😉 så spännande å få prova den sen..
    Kan ju använda locktången, MEN vänstersida blir aldrig lika bra som höger sida…

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Vad kul! Jag är övertygad om att du blir nöjd, jag vaknade upp idag, dag tre sen jag gjorde lockarna, och de är fortfarande fina! Helt obegripligt men jag klagar inte 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting