Okategoriserade

Outfit of today

Reklam och annonslänk för Cellbes

Eller kanske snarare lördagens outfit:) Och faktiskt nästan samma på fredagen…:)

Det här är nedifrån och upp:

Sandaler från Rieker, flera år gamla, storfavoriter, finns liknande här

Jeans med resår i sidorna men med linning, knapp och gylf. Sjukt sköna! Ganska tunna så det finkade fint fast det var tusen grader varmt:)

Linneskjorta , den här är lång, i fredags hade jag en svart kortare modell.

Linnet är supergammalt, köpte det i nån affär i Göteborg när jag väntade Trixie, och hon fyller nitton i höst:)

Novalie sa att det var kul att se mig så färgglad:D Jag brukar ju ha svart, svart och svart:)och jag är otroligt ovan vid att se mig själv i ljusa kläder, speciellt byxor. Men det är ju så snyggt på alla andra så jag försöker bita ihop när jag inte känner mig bekväm:) Och det tar ju inte lång tid innan jag vant mig:)

Jag har ju fattat att linne är ett suveränt material, det tog bara 50+ år;) men det är det ju! Fast jag knölat med skjortan, jag tyckte ner den svarta i en väska i fredags och den vita knöt jag runt min väskas axelband när det blev för varmt och trots det, så är det snygga! Lite skrynkliga, men det hänger ut sig nästan direkt.

Varför har jag inte fattat det här tidigare? Att stryka linnedukar är ett evighetsgöra som aldrig blir bra, det är nog därifrån jag fått en viss aversion mot allt i linne. Men kläderna uppför sig inte alls som dukarna:D

Det har ju en struktur, som är snygg, det är skönt, svalt och  ser fräscht ut i alla lägen. Jag har helt klart hittat ett material i min smak. Förra året skaffade jag mig flera plagg, både byxor och skjortor och linne. Jag är lite sugen på en linneklänning också, men har ännu inte hittat den modellen jag ser framför mig. Även om jag nu när jag länkade ser att Cellbes fått in massa andra modeller sen sist jag kikade…. Hm… ska kika lite mer noga. Är det någon av er som har en längre linneklänning?

Cellbes har fortfarande 25% på sitt eget sortiment, ange koden 2421, där man alltid hittar bra och prisvärda kläder, och ni hittar allt här:)

Ha en fantastisk måndag!

Kommentarer

  1. samps

    bara en fundering, borde inte inlägget vara märkt med ”annonslänkar för cellbes”? linneskjortalänken är ju en adlink ser man om man pekar på den tex?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting