Okategoriserade

Tillbaka till skolan:)

Jag sitter här och väntar på att kl plan ska bli halv elva, jag ska infinna mig på en skola för ett samtal kl 11.

Kort sommarlov för ett av barnen? Nej, men eventuellt ska Lovelia byta skola till hösten. Från dag ett i augusti när de började hamnade hon utanför. Det var ett stort gäng som redan kände vara andra, typ alla, och även om de är snälla, så funkar det inte. De tillhör, hur fan man nu ska uttrycka sig för att det inte ska missuppfattas – olika gäng. Olika klasser, utan att anspela på status. Men det finns inget gemensamt att bygga på, och de som redan känner varandra har så etablerade grupper att det varit omöjligt för Lovelia att komma in. Hon har försökt i ett års tid nu, det har varit samtal med allt och alla och skolan hon går på har väl inte skött det superbra. Vi har försökt byta skola men det har varit tvärfullt. Tills nu. En plats ledig i en annan skola, och om inget händer tar hon den.

I veckan fick hon veta att det började en ny elev i den andra Ekonomiklssen på hennes skola nu i februari. Vilket är så märkligt, för varför har de då inte flyttat över henne dit? När vi hela tiden påtalat att hon mår dåligt i den hon har. Hennes mentor är fullt medveten om det, kuratorn och även rektor.

Tydligen fick en helt ny elev utanför skolan den platsen, och inget ont om den eleven!! Absolut inte, det är en fin person. Men det känns väldigt taskigt när Lovelia gråtit sig igenom ett helt år.

Så jag ska också Maila nuvarande rektor och fråga om det, kan hon få ingå i den andra klassen stannar hon nog kvar i sin skola, annars byter hon.

Jag har sett henne så ledsen och det är inte kul nånstans.

Men nu ska vi på besök så får vi se hur det blir! Håll lite tummar är ni snälla 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting