Okategoriserade

Tror det funkar att kommentera nuđŸ‘ŒđŸŒ

Jag noterade att det inte funkade att kommentera hÀr, tyckte det var konstigt att inte en enda av er hade det minsta lilla att sÀga.

Eftersom jag inte kan ett dugg om sĂ„nt sĂ„ bad jag killen som sköter bloggens teknik om hjĂ€lp:) Och jag tror han har löst det, det var nĂ„got med en uppdatering och sĂ„nt dĂ€r. Men jag tror att det funkar nu, ni kan vĂ€l testa đŸ€—

Jag saknar era kommentarers vĂ€ldeliga nĂ€r de av nĂ„gon anledning inte dyker upp. Det Ă€r inte det minsta kul att skriva för sig sjĂ€lv, dĂ„ kan jag lika gĂ€rna börja med en pappersdagbok 🙂

Hur har ni det sĂ„hĂ€r dagen innan midsommar? Jag Ă€r som vanligt helt efter och givetvis blir det midsommar Ă€ndĂ„. Bara lite stökigare och sĂ„ fĂ„r det vara. Jag Ă€r sĂ„n hĂ€r och börjar sĂ„ sakteliga acceptera det 😂 Jag önskar att jag vore ett under av planering och struktur men jag orkar inte lĂ€ngre gĂ„ runt och skĂ€mmas över att jag inte Ă€r det.

Jag Ă€r rĂ€tt snĂ€ll och skapligt trevlig sĂ„ det fĂ„r rĂ€cka tĂ€nker jag. Det gör det vĂ€l? 😅

Jag Àr en mÀstare pÄ att prokrastinera, dvs skjuta fram saker. Det Àr trevligt i stunden men till sist blir det stressigt. Jag funkar bra under stress och press, men tycker ocksÄ att det Àr skönt att bara kunna glida in i mÄl, vilket ju dÄ aldrig hÀnder. HÀr skyller jag en del pÄ barnen. Haha, sorry. Under alla Är med smÄbarn sÄ har jag ju haft en daglig omgÄng med dammsugaren, tvÀttmaskinen, diskmaskinen och allt sÄnt dÀr. Det har varit hyfsat rent men stökigt eftersom barn stökar ner. Det har inte varit minsta mening med att stÀda noga i förvÀg för det har likafullt blivit som ett katastrofomrÄde och krÀvt storstÀd in i det sista.

Problemet nu dÄ, Àr ju att barnen inte stökar ner pÄ samma sÀtt lÀngre, men jag Àr kvar i det tÀnket. Jag har haft smÄbarn hela mitt vuxna liv och innan dess jobbade jag skift inom vÄrden och lyckades alltid med att jobba lÄnga pass innan högtider, eller sÄ jobbade jag ju röda dagar. DÄ firade vi heller aldrig saker hemma hos oss.

Jag tror att jag helt enkelt Ă€r en sĂ„n hĂ€r sort. Och som sagt, efter att ha förklarat mig lĂ€nge och vĂ€l 😂sĂ„ tĂ€nker jag inte skĂ€mmas över det lĂ€ngre. För det har jag sĂ„klart gjort. Jag Ă€r aldrig den som pysslar lĂ„ngt i förvĂ€g utan kommer pĂ„ att jag, som föra Ă„ret exempelvis, insĂ„g att jag behövde duktyngder till dukarna lagom till affĂ€rerna stĂ€ngt. SĂ„ jag googlade och knöt nĂ„n makramĂ© 😂 Eller satt och sydde dynor till uterummet till lĂ„ngt in pĂ„ midsommarens ljusa timmar. Thats me. Lev med det:)

Kanske mest riktat till mig sjÀlv:)

Nu ska jag skriva listor och Ă„ka och handla, Wish me luck;)

Och hinner jag inte – Glad midsommar till er alla ❀

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting