Okategoriserade

Fram och tillbaka:)

Idag har jag varit på tur, nämligen fram och tillbaka till Karolinska sjukhuset. För att … hm, tja, ta ett blodtryck och lyssna på lungorna:) Ett hjärt/lungstatusbedömning. Inför en operation som jag inte tänker säga att den är inplanerad, för då skiter sig allt, men så är det. Mer om det när det är klart:)

Man skulle ju kunna tänka sig att det här hade kunnat göras i Uppsala på en vårdcentral eller så, men så jobbar de inte och jag är inte den som krånglar:)

Jag har haft häcken full hela veckan, och det toppat sen med en envis huvudvärk, den vill inte ge sig. Förlåt om jag tjatar men ni slipper iaf värken;) Träningsvärk har jag också, så det är bara jämna plågor nu för tiden.

Något som är ledsamt är att Robban och jag har kollat klart på The Walking Dead, och jag saknar dem redan. Mest Daryl Dixon, som är den snubben jag skulle vilja ha i mitt liv när det blir zombieapokalyps med tillhörande mänskligt vanvett.

Hans spinoff verkar heta The book of Carol, vilket ju är ett tydligt tecken på att vi är ett perfekt par. I en zombieapokalyps:D

Jag älskade TWD, och har fått höra att det finns tre spinoffer, en om Daryl och Carol, en om Maggie och Negan och en om  Rick och Michonne. Härligt, tänkte jag, då behöver man inte sakna ihjäl sig. Eller?

Jodå för inte fasen verkar de här gå att se på nån kanal som jag har. Utan på AMC+ som finns i USA. SÅatteeeeee, jag kanske måsta åka dit och ta in på motell och ligga och sträckkolla:D:D

Jag frågade på instagram, och vet ni får ni gärna dela med er, hur man kan se dem, och svaret jag fick var VPN och lura servern att du är i USA. Fattar absolut inte ett skit även om jag rent teoretiskt förstår hur det går till. Det där lämnar jag med varm hand till Robban.

Vad ska vi se annars liksom? I två dagar nu har vi sett Snuten i Hollywood:D de är ju ok, men inte så många;)

Jag vill helst kolla om serien, direkt och det är inte likt mig. SÅ bra var den alltså:)

I morgon skulle vi till Jack på kalas, för han fyller år, men så har han blivit sjuk. Stackarn! Vi har haft diskussion fram och tillbaka var vi skulle varit, tanken var hemma hos dem, fast ute på gården för vi är så många (fler än min familj alltså) med mitt hus som backup. Nu är ju vädret lite upp och ner, och väderapparna säger olika. Men virus trumfar dem alla, dessvärre och nu är det uppskjutet. Jag har fått höra suckanden så många gånger om uppskjutna kalas, men med tiden inser nog alla hur det är, Virus bara kommer och kräver att planerna rivs upp.

Mina planer för kvällen är oförändrade men kan nu kanske bli lite längre. Jag ska träffa Helen och gå och lyssna på trubadur, det blir kul. Jag och min huvudvärk behöver komma ut lite. Med andra ord kanske jag skulle gå och göra mig i ordning nu …. jösses vad klockan går! Jag som tänkt hinna en powernap, jag var ju uppe bright and early i morse, strax efter sex. Den kan jag glömma tydligen:D

 

Ha en fin fredag, så hörs vi snart!

 

Kommentarer

  1. Monica

    Daryl är min favorit, precis en man i min smak. Jag har sett serien 3 gånger. Önskar jag kunde se spinoffarna nånstans, men det lär väl inte hända, suck.

  2. Birgitta S

    Hej! Förstår frustation att det inte kunde fixa på en VC i Uppsala? Eller krävs det sjukhus finns väl akademiska i Uppsala? Eller är helt fel ute ? Vädret är skit upp o ner. Vi skulle åka till Gällnö idag ö i mellanskärgården. Vi åker bil o egen båt dit ut o tänkte nu lastar vi ut saker som behövs för att sen ta upp båten. Det var blandat regn åska mm . Vi blev kvar i stan att vara ute på sjön med åska är big no no! Hemskt o farligt. Nu satsar vi på imorgon men det ser varierat ut ,
    Trevlig kväll!

  3. Jessica

    Finns ju Fear the Walking dead med, där får man se hur allting började. Inte lika bra som TWD men fullt godkänd. Surar över att jag inte kan se de andra spinofferna, tittade på TWD i 10 års tid och sörjer fortfarande seriens slut.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting