Okategoriserade

Om helgen

I fredags var jag för första gången sen operationen ute på lokal. Vi träffade fotbollskillarna och kollade på Sveriges match. Jag har inte träffat killarna på länge nu, först hade jag migränen från helvetet och sen var jag nyopererad, så det var mycket trevligt. Vi var ”originaluppställningen” , dvs de killar som var med allra första gången vi träffades:)

Det är alltid trevligt, oavsett vilka, det är lite olika konstellationer, men de här är de jag känner bäst. En av killarnas kompis från Tyskland var också med, han är supertrevlig han med. Så det blev en massa snack och bubbel om allt möjligt. Dessvärre var kvaliteten på de tv-apparater som sitter vid vårt bord rätt usel, den ena hade pixlig bild och den andra hade ränder över sig. O`learys måste nog skärpa sig lite, för det är jobbigt med dålig bild. Kul är det dock att personalen har full koll på vad man vill dricka 🙂

Vi satt där och bubblade och babblade och sen hamnade vi en sväng på Pitchers, tanken var Kaliber bar, som är en hårdrocksbar men det regnade lite så vi tog första bästa:) Det är ett jäkligt trevligt ställe.

Vi cyklade, och det är ju ungefär 100 tusen miljarder gånger roligare och trevligare att cykla när det är varmt. Fy fan vad jag ogillar att frysa. Jag hade halsduk, vantar OCH mössa, och det är inte min grej ju. Jag har så sällan mössa, men nu var det av nöden tvunget. Fem plusgrader sa termometern och det är inte trivsamt. Men att ta bussen är inte heller kul, avskyr att behöva passa tider. Det kommer ju ändå bli buss framöver, för jag cyklar inte när man får rimfrost i ögonbrynen.

Över lag, jag är både imponerad och helt förskräckt över de som cyklar vintertid. Dels för att det är kallt, men också halt, och snövallar överallt. Grusade vägar som gör att man halkar även i gruset och hur klär man ens på sig för att skydda fejset från fartvinden? Nej, jag skulle aldrig komma på tanken. Som bilist är jag orolig varenda gång jag kör förbi en cyklist, tänk om de halkar omkull och in under bilen??

På lördagen vaknade jag med migrän. Tack för den då. Trodde först jag var allmänt bakis, vilket vore märkligt för så pass hinkade jag inte i mig, men ju längre dagen led ju värre blev huvudvärken. Jag hatar migrän! Nu var den av det där slaget att jag inte riktigt fattar att det är det, och det är nästan värre. Då stoppar jag i mig vanliga värktabletter och vågar sen inte ta  migränpillren. Jag har fått svinbra tips av er på olika medicinering, men har inte hunnit köpt det än.

Nåväl, jag tror jag var på väg att bli sjuk också, kände mig allmänt febrig och rutten, Jordan har varit dålig i veckan så det vore inte konstigt. Fram med ColdZyme och spraya. Och idag känner jag mig pigg igen. Ta i trä! Fortfarande en molande huvudvärk men den mer anas än känns, är jobbig men hanterbar. Men inget annat, tack och lov.

Idag ska jag försöka städa lite, har tvätt som väntar och fick också en beställning på flera UGC-videos som ska göras asap 🙂 det är kul!

Först ska jag en sväng till Ikea med syrran och också skjutsa Robban som ska iväg och bowla:)

Ha en fin söndagseftermiddag 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting