Okategoriserade

Stickat!

Reklam och annonslänk för Cellbes

 

Ja, så var den här – kylan. Jag hatar att frysa och klär på mig efter konstens alla regler, med lager på lager och vindstopps-tyg och så vidare. Jag vägrar också att gå direkt på tjocka vinterjackan, så än så länge är det en mellanperiod.

Massor av stickade tröjor och koftor, plus en vindjacka av något slag.

Den här rosa stickade tröjan är inget annat än underbar, mjuk och ganska tunn men ändå gosig:)

Och den är ju så jäkla snygg!

Den har jag redan använt massor, både under en skinnjacka och ensam. Den är så härlig!

Den här är också rosa, som ju är en favoritfärg, men den finns också i flera färger.

Den här tvåfärgade till exempel:

Det är så fint med den breda mudden i både ärm och nederkant och sen slitsen som gör att det händer något. Just den här tvåfärgade gillade jag massor.

Vill man inte ha en tröja kanske en öppen cardigan är att föredra?

Jag använder massor av sådana också, gärna med huva så jag kan dra upp den i soffan på kvällarna:) Den här har jag i mörkblått och den är suverän, inte minst för att fickorna rymmer mobilen utan problem plus att den ligger säkert och inte ramlar ut. Den är tunn men varm och passar lika bra nu under min höstjacka som den kommer funka under vinterjackan. Gillar att den går ner ordentligt över rumpan:)

Den här hålstickade tröjan i tunn variant fastnade blicken på direkt. Den finns i gammelrosa också.

Jag tycker kragen var supergullig på den och även den lilla fina mudden i ärmarna. Att mudden är lite vågig är extra fint, det blir en liten detalj som lyfter.

Sen är jag ju svag för den här modellen av stickat, polokrage med feeling av skidsemester och Last Christmas-videon:)

Herrgud så fin den är!

Det finns MASSOR av stickat just nu, och ni hittar allt här, både tröjor, koftor, cardigans och klänningar /kjolar. Jag är så sugen på en lång stickad kjol, men vet inte om i år är ett kjolår eller inte:) Jag tror det, och jag har ju mina nya kängor som skulle bli svinsnygga med en stickad kjol, som den här

Eller en sån här klänning,

Det här är från Johanna Toftbys nya kollektion, som är väldigt fin:)

Just den här är jag extrem tveksam till den breda mudden över bröstet, är man platt som en pannkaka är inte det den mest smickrande modellen;)

Mina kängor

Jag älskar de här! Så jäkla sköna och supersnygga. Jag har ju haft liknande fast i fusk-plast, och vet att jag trivs utmärkt i sådana. Det är perfekt med lite högre skaft när man ska ut och klafsa på oplogade gator, det är ju vedervärdigt att få in snö vid anklarna….brrr! Det här är kvalitet och jag räknar iskallt (hehe) med att de ska vara med mig i många år. Mitt nya är att försöka variera mig i alla skor, för att skona mina onda stackars hälar så mycket det bara går. Det är en skaplig strategi som funkar hyfsat:)

Cellbes hittar ni här 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting