Okategoriserade

Intresseklubben antecknar 😂

Jag har noterat en sak i skvallerpressen. Inte för att JAG lĂ€ser HĂ€nt och sĂ„n dynga men
.haha, jo sjĂ€lvklart gör jag det:) Och det skĂ€ms jag inte en sekund över, men jag tror inte pĂ„ nĂ€stan nĂ„gonting som skrivs dĂ€r. Med tiden lĂ€r man sig ocksĂ„ vad rubrikerna egentligen betyder. StĂ„r det ex: ”Prinssessan Madeleines ovĂ€ntade babylycka!” SĂ„ kan man ge sig fan pĂ„ att det Ă€r en kompis, eller kunglig kollega som precis outat sin graviditetđŸ€Šâ€â™€ïž StĂ„r det: ”Jag bröt ihop” sĂ„ kan det betyda allt frĂ„n att personen ifrĂ„ga garvat lĂ€ppen av sig till att det var ett lite jobbigt tillfĂ€lle. Och stĂ„r det :

SĂ„ kan man fundera pĂ„ vad fan nyhetsvĂ€rdet i det kan vara? OkĂ€nd betyder ju just det, okĂ€nd, alltsĂ„ att ingen vet vem hon var, och dĂ„ rent krasst Ă€r intresset för henne noll. Vem bryr sig om en tjej som Zlatan dejtande för 20 Ă„r sen, eller kanske bara var med pĂ„ samma bild med, vad vet jag för jag lĂ€ste aldrig artikeln 😜 Nu menar jag inte att vara elak mot Mia hĂ€r, hon Ă€r sĂ€kert en trevlig prick, mitt ifrĂ„gasĂ€ttande Ă€r nog mer över journalistiken i det hela. Är det nĂ„gon som skulle vara intresserad av en rubrik dĂ€r det stĂ„r att jag var Mats Sundins hemliga flickvĂ€n innan han drog till NHL? Inte? NĂ€, okey dĂ„, men ni vet att det Ă€r sant va? 😁

Zlatan 🙂 Denna man, myt och legend. Hatad av sĂ„ mĂ„nga, Ă€lskad av Ă€nnu fler. Jag kan fatta att man ogillar hans approach, för han Ă€r kaxig, men att inte kunna skilja pĂ„ det och hans fotbollsspel Ă€r mĂ€rkligt. Den som sĂ€ger att Zlatan inte kan spela fotboll Ă€r pĂ„ riktigt inte helt klok. Han Ă€r en av vĂ€rldens bĂ€sta fotbollsspelare Ă€n idag, och har sĂ„ varit i över 20 Ă„r. Det Ă€r bevisligen ren fakta, det Ă€r bara att titta pĂ„ valfri statistik.

Nu Àr det ju mest hans fel att Sverige inte Àr i VM, om man ska tro hatarna, suck. Det vore ju najs om det var sÄ enkelt, att det Àr en spelare av 11 som avgör Ät ena eller andra hÄllet, dÄ Àr det ju easypeasy att plocka bort, eller in honom/henne. Fotboll Àr en lagsport, elva spelare mot elva andra, massor av fötter som springer Ät alla hÄll och kanter, det Àr en omöjlighet att en enda spelare alltid Àr avgörande. I sÄ fall skulle det vara en enmanssport:)

Jag Àlskar Zlatan, han Àr sÄ hÀrligt ironisk och driver ganska hÄrt med sig sjÀlv. NÄgot man nog inte förstÄr om man tillhör de som inte begriper ironi:) MÄnga verkar ha svÄrt med det, och jag tror att det Àr dÀrför som sÄ otroligt mÄnga idag stÀndigt kÀnner sig krÀnkta. Helt i onödan, för varför hetsa upp sig över det? SlÀppt det och gÄ vidare med livet bara;)

The return of the God 😂 Stora ord, men inte helt osanna.

Det var inte meningen att skriva en hyllning till Zlatan🙈 men faktum Ă€r att han inspirerar mig. Han har rĂ€knats ut ett antal gĂ„nger pĂ„ grund av sina skador, men sĂ„ fan att han tĂ€nker ge upp utan en fight. Han opereras och sen rehabar han som en maskin tills han Ă€r tillbaka. Jag tĂ€nker VSZG (Vad Skulle Zlatan Göra😂) nĂ€r det kĂ€nns som jag ruttnar bort hĂ€r, nĂ€r den redan obefintliga vaden krymper och det kĂ€nns som jag aldrig kommer fĂ„ lyfta mina 100 jĂ€kla kilo i marklyft;)

JodÄ, han har tillgÄng till hela vÀrldens elit nÀr det gÀller typ allt, Àven kirurger och sjukgymnaster. Min kirurg Àr i vÀrldsklass, seriöst alltsÄ, men frÄgan Àr var jag ska hitta en riktigt jÀkla vass sjukgymnast? För jag kommer inte att kunna nöja mig med de som jag trÀffat pÄ sjukhuset. De Àr alldeles för unga och utan erfarenheten som jag vill Ät:) SÄ VSZG? Jo, han skulle inte nöja sig med mindre Àn det bÀsta. SÄ dÄ gör inte jag det heller:)

NĂ„n som har numret till hans rehabteam? 😜

Skoja bara, men allvarligt sÄ inspirerar han mig, han Àr 40 Är och mÄngmiljardÀr, han kan lÀgga av med fotboll idag och slösa pengar resten av sitt liv och ÀndÄ dö med miljarder pÄ banken. Men han vill inte sluta, och ser till att fortsÀtta vara pÄ topp:)

Inspirerande som sagt.

Okey, min rubrik passar nog pĂ„ hela inlĂ€gget idag:) Men varsĂ„goda, ni kan arkivera det i det runda arkivet 😉

Hör snart!

Kommentarer

  1. K

    Zlatan? Jo, kanske duktig i fotboll.
    Men jag personligen tycker mest han springer omkring pĂ„ plan 😂
    Sen Àr det nog lite sÄ att andan i det svenska laget blir bÀttre om inte han Àr med.
    Att överhuvudtaget plocka ihop ett lag med en arrogant nonchalant person som Zlatan Àr numer helt förkastligt.
    Han mÄ hyllas av Àn den ene Àn den andre men jag tror det Àr bÀttre för svenska laget utan honom.
    SÄ tycker jag överlag att det Àr för mycket pengar i fotboll.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Exakt det hĂ€r Ă€r vad folk som inte förstĂ„r sig pĂ„ fotboll sĂ€ger 🙈 Att sĂ€ga att Zlatan Ă€r nonchalant och mest springer omkring utan att göra nĂ„got visar pĂ„ okunskap inom sĂ„vĂ€l fotboll som ironi. Om nĂ„gon brinner för fotbollen och laget sĂ„ Ă€r det ju han. Han lĂ€ser spelet och ger bort bollen om nĂ„gon annan har ett bĂ€ttre lĂ€ge. Janne skulle ALDRIG ta med Zlatan om det inte var bra för lagetđŸ€·đŸŒâ€â™€ïž Att fĂ„ spela med en toppspelare missgynnar sĂ€llan ett lag, det Ă€r bara dumt att sĂ€ga sĂ„.
      Att det sen Àr för mkt pengar i fotboll det Àr ju en helt annan sak som jag hÄller med om, det Àr ocksÄ massa mygel och fuffens, mutor och hot som helst skulle försvinna.

      1. samps

        fast njae, hĂ„ller med K hĂ€r om det mesta (och ja zlatan Ă€r en satans diva, mĂ„ sĂ„ vara utanför plan och kanske inte PÅ den, men Ă€ndĂ„) och har inga problem med varken sarkasm eller ironi men gillar bara inte hans image? han fĂ„r gĂ€rna tro att han Ă€r störst och bĂ€st i vĂ€rlden generellt och kaxa sig men man mĂ„ste ju inte hĂ„lla med honom/tycka om der för det? Ă€r ju kanske inte för inte folk sĂ€ger att zlatan skulle kunna spela sjĂ€lv pĂ„ plan för nĂ€r han Ă€r med ska ju alla Ă€ndĂ„ bara passa till honom sĂ„ han fĂ„r ”sköta spelet”, sĂ„ bĂ€ttre dom fĂ„r spela ”pĂ„ egen hand”… 😉 (och nĂ€ jag kollar inte pĂ„ sveriges matcher ens, mitt patriot-hjĂ€rta slĂ„r mer för tyskland som Ă€ndĂ„ har liiiite högre klass pĂ„ stt spel dĂ„ra haha…)

        1. Profilbild
          familjenannorlunda

          Haha men dĂ„ har du ju ingen koll pĂ„ Zlatan, och hur han beter sig pĂ„ plan:) Han Ă€r absolut en diva utanför plan, men tror det mesta Ă€r show off för att det Ă€r kul 😜 Men, jag menar att han Ă€r en gudabenĂ„dad fotbollspelare och det gĂ„r inte att sĂ€ga emot. Statistiken talar sitt tydliga sprĂ„k 🙂

  2. Malin

    KĂ€nner tyvĂ€rr varken till Zlatans rehabteam eller nĂ„got annat i vĂ€rldsklass. 😀 DĂ€remot tĂ€nkte jag direkt nĂ€r jag lĂ€ste vad du skrivit, att dina 100 kg i marklyft kommer du ta snabbare Ă€n anat! Du verkar vara envis som fĂ„ och Ă€ven ha ett driv som fĂ„. 🙂SĂ„ tĂ€nker att du snart Ă€r tillbaka dĂ€r du var innan operationen, och dessutom trĂ€nar upp ditt ben sĂ„ du blir starkare Ă€n nĂ„gonsin. Du Ă€r ju fenomenal som Ă€r och trĂ€nar fast du gĂ„r pĂ„ kryckor! 👍 Jag tror allt kommer gĂ„ finfint!

  3. Karin

    Handen upp, jag gillar ocksÄ Zlatan och hans sköna ironiska humor =)
    SÄ tycker jag ocksÄ att han Àr, och har varit, en fantastisk fotbollsspelare. Han Àr sÄ vÀl vÀrd varenda en av de guldbollar som han har fÄtt genom Ären.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting