Okategoriserade

Intresseklubben antecknar 😂

Jag har noterat en sak i skvallerpressen. Inte för att JAG läser Hänt och sån dynga men….haha, jo självklart gör jag det:) Och det skäms jag inte en sekund över, men jag tror inte på nästan någonting som skrivs där. Med tiden lär man sig också vad rubrikerna egentligen betyder. Står det ex: ”Prinssessan Madeleines oväntade babylycka!” Så kan man ge sig fan på att det är en kompis, eller kunglig kollega som precis outat sin graviditet🤦‍♀️ Står det: ”Jag bröt ihop” så kan det betyda allt från att personen ifråga garvat läppen av sig till att det var ett lite jobbigt tillfälle. Och står det :

Så kan man fundera på vad fan nyhetsvärdet i det kan vara? Okänd betyder ju just det, okänd, alltså att ingen vet vem hon var, och då rent krasst är intresset för henne noll. Vem bryr sig om en tjej som Zlatan dejtande för 20 år sen, eller kanske bara var med på samma bild med, vad vet jag för jag läste aldrig artikeln 😜 Nu menar jag inte att vara elak mot Mia här, hon är säkert en trevlig prick, mitt ifrågasättande är nog mer över journalistiken i det hela. Är det någon som skulle vara intresserad av en rubrik där det står att jag var Mats Sundins hemliga flickvän innan han drog till NHL? Inte? Nä, okey då, men ni vet att det är sant va? 😁

Zlatan 🙂 Denna man, myt och legend. Hatad av så många, älskad av ännu fler. Jag kan fatta att man ogillar hans approach, för han är kaxig, men att inte kunna skilja på det och hans fotbollsspel är märkligt. Den som säger att Zlatan inte kan spela fotboll är på riktigt inte helt klok. Han är en av världens bästa fotbollsspelare än idag, och har så varit i över 20 år. Det är bevisligen ren fakta, det är bara att titta på valfri statistik.

Nu är det ju mest hans fel att Sverige inte är i VM, om man ska tro hatarna, suck. Det vore ju najs om det var så enkelt, att det är en spelare av 11 som avgör åt ena eller andra hållet, då är det ju easypeasy att plocka bort, eller in honom/henne. Fotboll är en lagsport, elva spelare mot elva andra, massor av fötter som springer åt alla håll och kanter, det är en omöjlighet att en enda spelare alltid är avgörande. I så fall skulle det vara en enmanssport:)

Jag älskar Zlatan, han är så härligt ironisk och driver ganska hårt med sig själv. Något man nog inte förstår om man tillhör de som inte begriper ironi:) Många verkar ha svårt med det, och jag tror att det är därför som så otroligt många idag ständigt känner sig kränkta. Helt i onödan, för varför hetsa upp sig över det? Släppt det och gå vidare med livet bara;)

The return of the God 😂 Stora ord, men inte helt osanna.

Det var inte meningen att skriva en hyllning till Zlatan🙈 men faktum är att han inspirerar mig. Han har räknats ut ett antal gånger på grund av sina skador, men så fan att han tänker ge upp utan en fight. Han opereras och sen rehabar han som en maskin tills han är tillbaka. Jag tänker VSZG (Vad Skulle Zlatan Göra😂) när det känns som jag ruttnar bort här, när den redan obefintliga vaden krymper och det känns som jag aldrig kommer få lyfta mina 100 jäkla kilo i marklyft;)

Jodå, han har tillgång till hela världens elit när det gäller typ allt, även kirurger och sjukgymnaster. Min kirurg är i världsklass, seriöst alltså, men frågan är var jag ska hitta en riktigt jäkla vass sjukgymnast? För jag kommer inte att kunna nöja mig med de som jag träffat på sjukhuset. De är alldeles för unga och utan erfarenheten som jag vill åt:) Så VSZG? Jo, han skulle inte nöja sig med mindre än det bästa. Så då gör inte jag det heller:)

Nån som har numret till hans rehabteam? 😜

Skoja bara, men allvarligt så inspirerar han mig, han är 40 år och mångmiljardär, han kan lägga av med fotboll idag och slösa pengar resten av sitt liv och ändå dö med miljarder på banken. Men han vill inte sluta, och ser till att fortsätta vara på topp:)

Inspirerande som sagt.

Okey, min rubrik passar nog på hela inlägget idag:) Men varsågoda, ni kan arkivera det i det runda arkivet 😉

Hör snart!

Kommentarer

 1. K

  Zlatan? Jo, kanske duktig i fotboll.
  Men jag personligen tycker mest han springer omkring på plan 😂
  Sen är det nog lite så att andan i det svenska laget blir bättre om inte han är med.
  Att överhuvudtaget plocka ihop ett lag med en arrogant nonchalant person som Zlatan är numer helt förkastligt.
  Han må hyllas av än den ene än den andre men jag tror det är bättre för svenska laget utan honom.
  Så tycker jag överlag att det är för mycket pengar i fotboll.

  1. familjenannorlunda

   Exakt det här är vad folk som inte förstår sig på fotboll säger 🙈 Att säga att Zlatan är nonchalant och mest springer omkring utan att göra något visar på okunskap inom såväl fotboll som ironi. Om någon brinner för fotbollen och laget så är det ju han. Han läser spelet och ger bort bollen om någon annan har ett bättre läge. Janne skulle ALDRIG ta med Zlatan om det inte var bra för laget🤷🏼‍♀️ Att få spela med en toppspelare missgynnar sällan ett lag, det är bara dumt att säga så.
   Att det sen är för mkt pengar i fotboll det är ju en helt annan sak som jag håller med om, det är också massa mygel och fuffens, mutor och hot som helst skulle försvinna.

   1. samps

    fast njae, håller med K här om det mesta (och ja zlatan är en satans diva, må så vara utanför plan och kanske inte PÅ den, men ändå) och har inga problem med varken sarkasm eller ironi men gillar bara inte hans image? han får gärna tro att han är störst och bäst i världen generellt och kaxa sig men man måste ju inte hålla med honom/tycka om der för det? är ju kanske inte för inte folk säger att zlatan skulle kunna spela själv på plan för när han är med ska ju alla ändå bara passa till honom så han får ”sköta spelet”, så bättre dom får spela ”på egen hand”… 😉 (och nä jag kollar inte på sveriges matcher ens, mitt patriot-hjärta slår mer för tyskland som ändå har liiiite högre klass på stt spel dåra haha…)

    1. familjenannorlunda

     Haha men då har du ju ingen koll på Zlatan, och hur han beter sig på plan:) Han är absolut en diva utanför plan, men tror det mesta är show off för att det är kul 😜 Men, jag menar att han är en gudabenådad fotbollspelare och det går inte att säga emot. Statistiken talar sitt tydliga språk 🙂

 2. Malin

  Känner tyvärr varken till Zlatans rehabteam eller något annat i världsklass. 😀 Däremot tänkte jag direkt när jag läste vad du skrivit, att dina 100 kg i marklyft kommer du ta snabbare än anat! Du verkar vara envis som få och även ha ett driv som få. 🙂Så tänker att du snart är tillbaka där du var innan operationen, och dessutom tränar upp ditt ben så du blir starkare än någonsin. Du är ju fenomenal som är och tränar fast du går på kryckor! 👍 Jag tror allt kommer gå finfint!

 3. Karin

  Handen upp, jag gillar också Zlatan och hans sköna ironiska humor =)
  Så tycker jag också att han är, och har varit, en fantastisk fotbollsspelare. Han är så väl värd varenda en av de guldbollar som han har fått genom åren.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing