Okategoriserade

Jag kanske tjatar, men … :)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Det är FORTFARANDE upp till 70% rea på Cellbes 🙂

Jag vet att ni kommer hitta massa godbitar om ni kikar in, och vad är bättre än att fynda? Inget:) Nu är det perfekt tillfälle att köpa nästa sommars plagg, för det kommer ju en ny chans varje år även om sommaren såhär långt varit rätt kass.

De topp tre plagg jag fått mest frågor om var jag hittat är de här, som jag tipsat er om många gånger förr, men som är på ännu mer rea nu, är:

Nummer ett: mina flowiga tunna byxor i crêpematerial.

Jag har blåa och svarta, tycker de mönstrade är så fina men är osäker på hur jag skulle använda dem. Jag är ibland extremt fånig med mönster och med ljusa byxor, så i den kombon kan det bli en superhit eller något jag aldrig hittar en matchande topp till.

Min syrra var på jobbresa till Indien i våras och lånade mina, ringde i panik kvällen innan och hade insett att hon inte hade några byxor som skulle vara ok, de här funkade utmärkt både på kontoret, ute på sightseeing och på kvällarna med restauranger och barer. Slutade med att hon köpte ett par egna när hon kom hem. Patricia såg dem och gick direkt hem och beställde ett par, de är verkligen suveräna! Tar ingen plats i packningen, syrran åkte med enbart handbagage en vecka så det var viktigt, och sitter inte åt nånstans vilket alltid är viktigt 🙂

Nummer två: min klänning!

Finns även i en vit-mönstrad och en i grönt som jag slog till på, den kostar nästan inget alls nu, bara 149kr:)

Den är så skön! Jag vill ha så lite tyg och plagg som sitter åt som möjligt när det är varmt, det blir som minst svettigt då.

Nummer tre: de ljusa jeansen 🙂

( Skjortan finns här. )

Jeansen finns i en mörkare färg, de har resår i sidorna så de sitter svinbra, plus två olika längder, jag har den längre för jag tycker inte om när byxor ser för korta ut. Det är ju något de flesta inte har problem med, det är ju så det ”ska” vara nu för tiden men jag föredrar längre. De får gärna korva sig lite det tycker jag är fint:) Jeansen är inte tjocka men inte heller supertunna, utan lagom för en svensk sommarkväll som kan vara både het och sval.

Det är 25% på jeans för övrigt:)

Sen har vi en bubblare på fjärde plats, nämligen kjolen i linnemix 🙂

Den finns i vitt också och ni har frågat massor om den, främst på Instagram eftersom det är svårt att kommentera här för tillfället :/

Den är lång, svepande och med fallet som linne har, men uppblandat med viskos blir den ännu finare. Kjolen är lång utan att vara för lång – den är perfekt 🙂

Det finns ju massor av annat, jag skulle kunna tipsa er om så mkt fint men de här plaggen har ni frågat efter.

Just nu är det 25% på jeans, tröjor och underkläder. Jag har faktiskt beställt en tröja idag, som inte kanske är min vanliga preferens. Jag hade en period förut när jag ofta hade liknande men det är ett tag sen. Nu behöver jag ibland vara lite mer … ja men ska vi kalla det för formell kanske?

Den här

Den finns i många olika färger och jag valde länge mellan en beige eller den här. Eftersom rosa är rosa så kunde jag till sist inte välja bort den:) Den här kommer se snygg ut när jag sitter på zoom-möte eller riktiga möten:)

Fin va?

Ni hittar hela sortimentet med rea och nyheter här

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting