Okategoriserade

Har ni hört talas om VästerbottensSåpa?

Reklam för VästerbottensSåpa

 

Jag tipsar er om ett samarbete jag har på instagram, med VästerbottensSåpa. NI kan kika in där för filmer!

Det är det i särklass bästa jag någonsin använt när det kommer till städgrejor, och nu även med att putsa fönster och tvätta. Deras fönsterputs och tvättmedel är alldeles nya, så de provade jag för första gången nu, men alla deras övriga produkter har jag använt i snart två år, sen jag hittade dem.

Kommer aldrig byta. Deras såpa är milsvid ifrån den vanliga man köper på Ica, det går inte ens att jämföra. Västerbottens Såpa är överfettad och löser smuts magiskt jäkla bra. Jag skurade vår familjegravsten med den i våras och den stenen har aldrig varit så ren förut, syrrans trall använde vi trallsåpa på och den är så mjuk och fin nu, för att inte tala om hur enkelt det är att torka av köksfläkten som alltid är som ett fett oöverstigligt hinder;)

Såpan kan man köpa i små refiller och då späder man dem med vatten till spray, perfekt där man vill ha det, eller som fast såpa som är svinbra där man vill att den ska sitta kvar och verka en stund, eller som flytande lite tjockare. Den kan man använda outspädd eller spä ut för att skura golv osv.

Den är så BRA!!

Vill ni testa så har jag en kod ni kan använda:)

Det är Carola 20 och ger er 20% på hela sortimentet, även nedsatta produkter och kit, som ovan det är deras Mystery box som var hemlig tills nyss:)

VästerbottensSåpa hittar ni här:)

Koden gäller bara i 24 timmar, så till i morgon onsdag runt 17.00, så rappa på, alla behöver riktigt bra städgrejor och det här är naturligt, miljövänligt, gjort i Vilhelmina och min bästa vän i hemmet:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting