Okategoriserade

Tomten kom tidigt i år :)

Och tomten heter Ida 😀

Idag när jag hämtade in posten så låg det ett paket där, och jag funderade på vad jag beställt nu, precis som jag alltid gör när det dimper ner paket. Jag beställer massor, filmer, musik, kläder osv på nätet och så kommer jag inte ihåg det 😉

Jo, kommer ihåg gör jag ju , jag är ju inte färdig för långvården än, men jag blir alltid lika förvånad 🙂

Fattar nån hur jag menar?? Antagligen inte 😀

Hur som helst, paketet innehöll detta:

Jag har ju inte alls beställt nåt, utan FÅTT nåt, bara sådär:)

Tusen tusen tack, söta Ida!  Och hoppas det är ok att visa det här??? Annars hojtar du så tar jag bort, men jag måste ju få visa vad fint jag fått:)

Ja, okey, barnen med 🙂

Det innehöll massor av söta fina smycken, gör du dem själv Ida? Jag tror det .

Några halsband:

  Jag har snott det silvriga hjärtat, sitter om halsen nu, såååå fint och så himla Jag:)

Trixie blev förtjust i det andra hjärtat och Corrinda haffar nog det tredje , det är låångt och så snurrar man det om halsen så många varv man vill. 

Olika berlocker, mobilsmycken, örhängen:

Åh de är så fina!!

.

Jag blev oerhört rörd, ska ni veta, att någon orkar engagera sig så, själv är jag sådär tråkig att jag tänker att det vore ju kul att…..men sen händer inget utan det stannar vid en tanke.  Så när folk verkligen först tänker och sen handlar så blir jag imponerad, och som sagt – rörd 🙂

Återigen tusen tack Ida  <3

………………………………………………………………………………………………………………………

Förutom att få paket på posten så har jag roat mig med att kliva upp i ottan (hm 07.00) och få iväg barnen till skolan.

Tydligen så serverade jag dem varm choklad och rostade mackor framför Julkalendern förra året, nåt jag har noll minne av, men barnen har pratat lyriskt om hur mysigt det var, så visst, minsta möjliga krångel 🙂

Jag sa att de skulle klä på sig och sen fick de frukost framför TV:n ….Undras jag vem det var som pratade om att curla sina barn…?? Ja det kan ju inte ha varit jag iaf 😉 Men, det är inget stadigt utan enbart nåt som sker några morgnar i december så jag tror det klassas som ”speciella tillfällen”, hihi.

När de gått till skolan hade varken Lovelia, Trixie eller Jordan vaknat, och Robban satt framför TV;n, han var hemma idag, de fick vaccination igår och han hade feber i morse, så jag lade mig bredvid honom och småslumrade tills de andra  kvicknade till . Ganska skönt sätt att vakna ändå…:)

Barnen ville till Ikea, och jag hade lite småsaker att köpa där så vi for, lite meckigt att stuva in dem i pappas bil, men det gick ju bra. Stannade på CityGross för jag skulle köpa Trolltyg i tomteskogen.

Blev nämligen skitförbannad igår när den damp ner i brevlådan, jag hade förhandsbokat den, och visst sjutton innebär ju det att jag ska ha den samma dag (senast) som den släpps i handeln??

Jag såg den i går på Citygross, och jag har hört andra som köpt den ännu tidigare, men tänkte att skitsamma, det gör ju inget bara jag får den.

Men när jag fick den så kostade den ju 149kr + frakt = 178kr

Citygross tog 129kr.

Då kände jag att det blev väldigt principfast uppe i huvudet, för ok att betala frakt när jag får den samtidigt som den släpps i handeln, men att göra det när jag kunnat köpa den själv UTAN frakt, dessutom 20 spänn dyrare….nej men fasiken, nu fick det vara nog och den åkte tillbaka!

Medföljande ett surt meddelande och fan om de tänker kräva mig på porto, det kan de glömma 🙂

Sen var den såklart slut på Citygross 😀 Haha, somliga straffar Gud med det samma 😀

Men jag köpte Eclipse iaf!!!

.

Har ni läst Twilight sagan?? Om inte, gör det, den är underbar!! Filmerna gillar jag inte så värst, men så är det ju ofta om man läst boken.

Det är alltså Bella och Edward, vampyrer, varulvar och massa sånt som jag inte alls gillar egentligen, men ack, jag föll som en fura och blev blixtkär i böckerna!  Jag läste dem vartefter de kom ut och fick alltså VÄNTA på varje bok, vilken plåga !  Nu funderar jag på att kanske läsa om dem, men ska se filmen först – Eclipse.

Ska se om jag hinner i helgen, Perra tycker det är trams, men jag vet att även vuxna män har läst böckerna och tycker de är fantastiska, så jag skiter i honom 😉

Förresten tror jag att jag ska läsa Harry Potter böckerna jag inte läst innan jag läser om Twilight.

Tips: Ni som inte orkar läsa, så såg jag att de fanns som ljudböcker, åxå  på Citygross 😀

.

På Ikea köpte jag ljus, julgranskulor till den rosa granen vi ska ha nere i gillestugan, en gardinstång som ska upp i sovrummet…orka, men jag lär väl så jag har nåt att hänga gardinerna på 😉 dörrmatta och lite smått. En liten söt gran och choklad till julbaket och ja just det ja, pepparkaksdeg. Ikea har allt 😀

.

Hemma hade Jordan somnat i bilen, vaknade och sen kvittrade han i flera timmar inne i sin säng innan han somnade, suck. Samma gör han nu, ligger och skrattar och pratar för sig själv, fast han borde sovit för flera timmar sen! Nåt knas med sömnen har det blivit där….:)

Jag pysslade på i köket, flyttade om lite julblommor så det blev som jag tänkt mig 😉 och fyllde snögubben med pepparkakor (Ikea!) och lite sånt.

Janelle och Patricia hjälpte till med maten och var glada och bråkiga båda två:)

.

Efter tacosen…så röjde jag och tjejerna, Perra åkte för att packa ihop på gågatan, och resten spred ut sig över huset.

Jag kikade på julkalendern med barnen, sen Barda och så blev det ju Idol.

Om jag säger som såhär: Jay äger!  så vet ni väl vad jag menar.

Vilken röst han har!! Han rev ju av Metallicas Enter the sandman med en röst som nog fasiken var det coolaste jag hört på länge , och sen toppar han det med en av mina favoritlåtar av Elvis – In the Ghetto.

Jag ryser när jag hör den, tycker det är en fantastisk låt, och Jay…ja vad ska man säga???  Han sjöng den så Elvis skulle ha gråtit:)  Makalös röst!!

Så om nån undrar om jag vill att han ska vinna ikväll, ja vinna hela eländet, så har ni rätt!

Det finns liksom bara en vinnare av Idol i mina ögon(öron) och det är Jay.

.

Japp, nu ska jag snart se om jag får gråta bittra tårar eller om jag kan sova med ett leende i hjärtat 🙂

Haha, jag som inte ens kollat p Idol så värst, men suttit intill när barnen tittat och Jay har fått mig att stanna upp VARENDA gång  🙂

.

Ja med denna hyllning till Jay så drar jag mig tillbaka för natten, bye bye med er 🙂

Och Ida – tack!!

..

..

Kommentarer

  1. Åsa

    Håller med Sofia, Twilight-böckerna ÄR bäst men läs även True Blood, väldigt bra serie 🙂
    Harry Potter har jag faktiskt inte läst så där har jag inga synpunkter.
    Skönt att det finns fler morgontrötta mammor 🙂
    Ha en skön fortsättning på lördagen och en härlig söndag.
    mvh Åsa
    http://mammasgullunge.blogg.se

  2. Sofia

    Jag älskar också Twilight böckerna men jag kan tipsa dig om True Blood böckerna! Väldigt bra och roliga! Det är ju också vampyrer och varulvar och de första fem finns översatta till svenska i pocket format. Jätte billiga på bland annat bokus. Ha en skön lördag!

  3. Johanna:)

    Jag har läst både Twilight och Harry Potter många gånger, de är fantastiska!
    Tipsar om att de även finns som ljudböcker på Åhléns, åtminstone i Falun där jag bor:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting