Okategoriserade

Ont i ryggen :(

Jag blir så trött på min rygg ibland. Just nu är jag det helt klart, för jag har skitont IGEN!!

Utan nån synbar anledning dessutom, jag har inte gjort nåt som förtjänat detta. Men, ryggen är kass, även om det är så himla mkt bättre idag än vad den var när jag var runt 20 och jobbade heltid inom vården…!

Man sliter ut sig väldigt mkt snabbare än man kan tro när man gör konstiga lyft eller sitter stilla i samma ställning jättelänge för att det skrikande barnet äntligen somnat i famnen på en 🙂  Ergonomi skiter man ju i som ung, och så får man betala senare…Surt sa räven.

.

Hur som helst så sitter det onda långt ner i korsryggen, samma ställe som ryggskottet som smällde till för nån månad sen, så det har kanske samband. Värdelöst , jag har massor jag vill göra, men får vackert skjuta på det och försöka hitta på saker man kan göra sittande, för då känns det knappt alls 🙂

Ungarnas önskelistor är nedskrivna, jag har bläddrat igenom alla miljoners leksakskataloger för att se om jag hittar nåt inspirerande att köpa…gjorde jag det?? Njäää.  Det är ganska svårt att köpa julklappar till barn som verkligen har allt redan.

Nej Okey, de har inga plasma skärmar eller iphones, men i leksaksväg. En miljard barbiedockor, lika många pet shops, polly pocket, ponnysar osv ligger redan här och skräpar…Och vad önskar de sig?? Jo just det.

Helst vill småtjejerna ha pet shopshus eller barbiehus edyl, men vi har en borg, ett bilgarage, ett fischer price hus, ett slott, ett skepp och flera småhus….Plus ett pet shop hus de fick förra året, så det känns inte som att det behövs fler!

Faktiskt 🙂

Jag har fått fram lite julsaker nu med, Perra smsade mig när jag var i London och hittade inte adventsljusstaken, och det var ju inte lätt att förklara var den låg ;=)  Jag visste precis var den var, men han hävdade att den inte var där, men såklart låg den exakt där sen 😀  Karlar!

Han letar lika bra som småbarnen, går in , ställer sig och ser sig omkring, ser han inte det han letar efter så finns det inte….Jag begriper inte varför det är så svårt att lyfta lite, kika lite under eller böja sig ner…:)

Corrinda har gjort en adventsljusstake i slöjden som de tog ist, och den får bli kvar, hon blev ledsen när jag föreslog att vi skulle byta till den vanliga…  Vi har en som får brinna varje gång vi äter middag med:

I år blev det lila ljus, och tittar man noga så ser man att nummer två är randigt och inte de andra….det såg jag inte förrän jag satte ihop dem…men väljer att blunda för det 🙂

Änglarna som är på, är såna här ljusdekorationer, köpta på Panduro.  Lagom julpyssligt, tog tre minuter ..

.

Ni som stöttar angående Patricia, tusen tack!!

Jag har skrivit mer Här om det.

Vi har polisanmält det, så vi får väl se hur det artar sig…

———————————————————————————————-

Hm jag  har inte så mkt att säga idag, både igår och idag har jag tagit det extremt lugnt och gång på gång återvänt till min fåtölj med en vetekudde bakom ryggen för att orka en stund till, värme gör det tillfälligt väldigt bra!

Jag är väldigt lycklig över att mina barn inte kräver att jag är närvarande hela tiden eller hittar på saker åt dem att göra, för då funkar det att inte vara på topp 🙂

Faktum är att de sällan är rastlösa utan de är oerhört duktiga på att sysselsätta sig själva. Om jag nån gång går in och leker med dem, så kör de ut mig efter en stund så de kan leka ifred:)

ALLA är sådana, även Jordan pular helst på med saker utan att jag ska vara med, lite koll behöver han ju såklart, men värsta klättra-upp-på-bordet stadiet verkar ha gått över….ta i trä..

Idag grejade Trixie och Lovelia på i sitt rum, de byggde nån koja där sen alla djur och dockor skulle bo, sen blev det så stökigt, så då flyttade de in i vårt sovrum. De försökte ta med sig det ena och det andra in dit, men jag gav dem onda ögat från värmekudden, och då gick de tillbaka med det 🙂 De bäddade vår säng, och sen både Lovelias och Jordans.

Det blir inte så tjusigt kanske, men vad gör väl det?  Det är grejen som räknas.  De tycker det är superkul att stänga in sig där och sen bädda ”i smyg” och så ropar de och så kommer jag och tittar och blir glad:)

Sen kollade de på film, spelade lite dator, men väldigt kort , och sen fortsatte de leka på sitt rum.

Jag märkte knappt av dem. Jordan var med dem han med.

Janelle kom hem och vi åt lite mellanmål innan hon bar upp en kartong med adventsgrejor till mig så jag kunde pynta lite:)

Novalie kom hem, åt lite och sen ringde en kompis så hon gick dit.

Corrinda hade med sig två kompisar och Robban gick med en kompis hem.

Patricia gick hem tidigare för hon är jätteförkyld, så hon gick ner på sitt rum och sen har jag knappt sett henne.

.

Dagen har rullat på, jag har inte utfört några stordåd direkt, de tar jag när ryggen är bättre 😀

Nu är det sovdags!!  Återkommer:)

Natti natti:)

Kommentarer

  1. margareta lindholm

    Skriv din kommentar här!
    Hej, aldrig läst din blogg tidigare, men det kommer jag att göra fortsättningsvis. Vill skicka ett tips för din onda rygg. Har själv en arbetsskada i korsryggen och äter MAGNESIUM/KALCIUM sedan flera år och det hjälper verkligen. Verkar tydligen på ett magiskt sätt tillsammans finns på hälsokost och tas på kvällen. Lycka till!

  2. jag (:

    Hejsan 🙂
    jag ville bara skriva att jag älskar dina bloggar och tittar in på dem varje dag! (så sluta aldrig blogga för då blir jag sur (; )

    hoppas allt löser sig med söta patricia också vill jag tipsa om en sak som funkar jättebra när jag har ont i ryggen/axlarna:
    tigerbalsam, den vita sorten
    också en massagesak från H&M 20:-
    smörj på lite tigerbalsam sen masserar du/en familjemedlem in det med massage”saken” (vet inte riktigt namnet)
    den här massagehjälpredan finns i olika svart, rosa och röd och ser ut som en spindel.. typ :p

    kanske inte så mycket till hjälp men jag tycker så synd om dig så jag tänkte att jag skulle ge dig det lilla tipset!

    //E

  3. Nathalie

    Haha, typiskt karlar! 😉 Min är precis likadan. Förstår inte att de ska vara så svårt att lyfta på saker och titta efter. Haha 😛

    Usch tycker synd om Patricia, bra att ni anmält för det beteendet den andra tjejen har är inte okej.
    Hoppas allt löser sig till det bästa 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting