Allmänt

Corrinda och jag <3

Corrinda var ledsen över att hon inte fick åka med mig och Patricia på stan igår, så idag åkte hon och jag till Gränby:)

Hon fick bestämma vart vi skulle gå, och vi var nog in i de flesta affärer.

Corrinda hade julklappspengar som hon nu omvandlat till prylar 😀

Blus, tunika, joggingbyxor, halsduk, örhängen, ringar,mm, massa shopping blev det.

.

Vi fikade inte så storstilat som jag tänkt mig, jag frågade om vi skulle ta  Barista, men det såg inte gott ut tyckte hon, så vi gick iväg till Coops förbutik, där vi köpte en cola och två ost och skinkfrallor:)

Haha, det var det godaste hon kunde komma på:)

  Så satt vi på en bänk och åt dem….Hihi, men de var himla goda, det måste jag säga.

 Vi köpte hårfärg på Åhléns som vi sen åkte hem och roade oss med, så här såg vi ut före:

  

Och med lite Choklad, eller vad den nu hette, så blev det såhär:

 Mörkt, men jodå, det funkar:)

Jag har tonat håret massor förr, mest rött 😉  det här var nog första gången det blev mörkare.  Kul med lite förändring ibland.

Och såhär i 2010 års sista skälvande timmar så är det ju helt rätt med en förändring av det safare slaget 😉

Corrinda hade rött kvar i sitt hår så hennes färg nu blev jättefin!

.

I morgon ska jag iväg med kompis J och handla nyårsmat!

Vi har bestämt oss vad vi ska ha, och förhoppningsvis går det smidigt, med tanke på hur mkt folk som var ute och handlade idag så borde de flesta kunna sitta hemma i morgon kan man ju hoppas…

Sen ska vi dit och äta och ha trevligt.:)

.

Och sen är det nytt år, 2011!!

Då kommer det hända grejor! 🙂   Eller, det borde det ju iaf…?  Bara det är enbart, eller mestadels trevliga saker och inga hemskheter så blir det nog bra!

2011 – Janelle fyller 17 år i början av januari….det är ju faktiskt inte riktigt klokt, nästa gång blir hon myndig….Hur kan jag ha så stora barn, som är som ett barn själv? 😉

Känns himla konstigt.  Vi ska ta tag i övningskörningen för henne, just nu står bilen översnöad med en meter snö, tomt i soppatanken och två bilar framför som måste flyttas på, men snart så:)

.

Pappa fyller år på nyårsdagen:)

Han är Fagersta stads förstfödde, det är lite coolt. Fagersta bytte namn på nåt vis där vid nyår 1944, och då blev pappa den första att födas, så han har blivit uppmärksammad på jämna födelsedagar:)

Oftast brukar vi traska dit framåt eftermiddagen, sådär lagom sega, för att mötas av lika sega föräldrar, och sen dricka kaffe och äta nåt gott. 🙂

.

Jaja, nu ska jag gå och borsta mitt nyfärgade hår och sen kanske sova??

Vore väl lite smart misstänker jag:)

Men jag vill ju sluta med att önska er alla ett

   GOTT NYTT ÅR!!

Vi hörs nästa år, hoppas jag 🙂

Kommentarer

 1. Nenna

  Gott nytt år på er! Och ha ett toppen 2011! Men jag måste säga att jag saknar din förra blogg, den var mycket mera du, saknar att du hade så mycket bilder och hela alltet! Eller så är jag bara ovan helt enkelt! Gott nytt!

  1. familjenannorlunda

   Nenna: Jag har lika mkt bilder här:) Det är ovana, jag är inte helt kompis med den än jag heller:) Stå ut!!!
   Den andra skriver jag i åxå, om än lite mer sporadiskt:)

 2. Johanna:)

  Fina ni blev, särskilt Corrinda!(Förlåt Carola, du blev åxå fin:D) Egentligen skulle jag vilja prova att färga håret men mamma vill inte att jag ska det och jag vet inte riktigt om jag vågar..

 3. Sofie

  Gott nytt år till er underbara familj också! Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och att 2011 blir ett fantastiskt år för er!
  /Sofie

 4. Trillingmamman

  Vad fina ni blev i håret :-)… härligt med shoppingrunda. Ser fram mot att göra det med mina döttrar ( tror inte mina söner uppskattar shoppingen lika mycket, får göra annat med dom senare ).

  Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  Kramar från familjen S

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing