Okategoriserade

Shoppat:)

Jag och Patricia åkte ner på stan vid 13 tiden, när vi vaknat;) 

Vi fick med oss två kompisar till Janelle och Janelle själv med, de skulle träffa en kompis och äta lunch.

Vi började med att gå till Darkwell och byta den där navelpiercingen, den jag köpt var såklart för kort, jag skulle få byta den om förpackningen var obruten vilket den ju inte var, men han bytte den ändå. Ingen snack liksom, han bara tog en annan:) De är så gulliga där inne! Hm…fast tror kanske inte att de gillar att bli kallade för det, de är ju piercade både här och där och föredrar nog att bli kallade ”tuffa”

Men de ÄR gulliga:)

.

Sen gick vi in på Cubus och fyndade lite.

Jag köpte några tunikor i skogshuggarmodell;) rutiga flanell tyger, men de var himla mysiga, passar en fryslort som mig!

Fast, jag fick ju en värsting jacka av syster yster när jag fyllde år iofs…En Canada Goose, supervarm, jag älskar den!

Jag som fryser bara jag sticker ut näsan normalt kan nu gå med uppknäppt jacka mellan bilen och affären:)

Fast jag har svårt för dun-lukten. … Nån annan som tycker dun luktar apa? 

Men jag vänjer mig, och värmen får gå före doften, och det värsta verkas vädras ut…(önsketänkande, haha)

.

Hur som helst, de blev det och en rosa tunika och en rosa såndär farfarströja. Patricia köpte en tröja och ett linne.

.

Lunchade på McD, och drack chailatte på Wayne´s 🙂

Lite smink, vantar och koftor senare gick v till New Yorker för att lämna tillbaka Janelles klänning.

Där var de tjuriga och ville att vi skulle ha prislapparna kvar på plagget.. Men hallå?  Det brukar väl ingen bry sig om så länge man har kvitto?  Jag hade ju givetvis klippt bort dem, så de fick allt ta tillbaka den ändå ,men gnälliga var de:(

Inte bra. Sura var de åxå.

.

Hem och där hade Perra lagat köttgryta:)

Jag gillar det här med att han är hemma! Jag kan sova länge, åka och shoppa och maten står på spisen när jag kommer hem:)

Synd att det bara är några veckor nu…..och att han jobbar som en blådåre resten av året….

.

Jordan som pepparkaka:

Jordan är så himla mysig nu! Han har ju varit sjuk länge, men nu är han hur pigg som helst ( så länge det nu varar…) och går omkring och grejar. Han och småtjejerna fick ett Ikeakök i julklapp och han älskar att leka där. Han plockar in och ut ur skåpen, klättrar upp på det (ja man måste ju kolla om det går) och så ligger han på mage och dammsuger under det.

Han äter som en liten häst.

Först välling på morgonen, sen fil med Perra, sen tar han en andra frukost med mig lite senare – mera fil, och sen äter han så fort han har en möjlighet:)

Ungarna går ju i skåpen hela tiden, alltid är det nån som ska äta frukost, eller ha nåt mellanmål eller så, och då passar han på. Sätter sig i sin stol och ber om smakbitar:)

Ibland förser han sig själv, direkt ur soporna plockar han små godbitar …;) uäck.

Han älskar räkor, och majs, för att inte tala om kokta morötter på burk – han skäller på oss andra när vi försöker ta några, för han vill ha alla själv:)  Idag åt han köttgryta med god aptit, minst lika mkt som mig, vilket iofs inte är några stora portioner, men ändå:)  Då hade Perra kokat egna morötter, men de smakade ju inget alls, och de ratade han.

.

Så skönt att han är sig själv igen!!

.

I morgon ska jag åka med Corrinda till Gränby och shoppa, hon fick inte följa med idag, och var deppig, så vi får åka då ist. Det är helt ok med mig, då kan jag fika med henne åxå 🙂

.

Nehäpp, idag blev det svamligt, inte mkt intressant, men det har inte hänt så värst mkt ju:)

Det är ju det som är ”nackdelen” med lov, allt lunkar bara på i sakta mak, men det är ju så härligt så jag klagar inte!

Ska tömma kamerorna snart, kanske finns det nåt guldkorn där….?

Men vet aldrig:)

Nej, ha det så gott nu, Natti natti:)

Kommentarer

  1. Carola Nyström

    Åå vilken söt pepparkaka! Skrattade gott för mej själv när jag läser om hans köksgöromål, en huslig liten kille. Kan nästan se honom för mitt inre när man ligger där och dammsuger! Hahaaa.. Mys på er!!

    Ps, själv myser jag med mina hundar!

  2. Lotta

    Vilken god pepparkaksgubbe =D…. Det är väl alltid mysigt att kunna gå i lugn och ro för att fika och shoppa med sina barn =D…

    GOTT NYTT ÅR!

    Kram
    Lotta

  3. sofie

    måste bara säga att jag tycker jordan och lovelia är jättesöta följer din blogg varje dag. synd ni inte är med i familjen annorlunda.
    gott nytt på er.
    från småland

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting