Allmänt

Premiär:)

Ja idag var det då premiär, och fyyyyy så tråkigt det var!

Jag har varit på spinning.

Alltså, jag fattar inte hur man kan tycka att det är KUL, och hur man kan enbart spinna, som min man tex, som motion utan att ledas ihjäl!

Det är ju fasiken samma hela tiden, trampa, trampa trampa….runt runt runt, enda variationen var ju att stå eller sitta, trampa fort eller lite långsammare…okey då ibland släppte man väl styret åxå 😉 Woooow, liksom;)

:

Men man blev ju svettig, det var skitjobbigt och det är ju ett plus.

Normalt när syrran och jag går på cirkelfys, eller boxning eller bosuboll elller afrodans,eller nåt annat, så kan jag inte låta bli att le, ofta är det så galet tungt att man bara måste flina lite för det är så jäkla roligt samtidigt.

Men spinning, nä där drog man inte direkt på smilbanden 😉 Det var bara jobbigt.

                                                                                    

Ont i rumpan gjorde det åxå, och jag kan ju bara tänka mig hur det kommer kännas i morgon!

Jaja, men det är provat, det var inte kul, men eftersom det säkert är jäkligt effektivt så lägger vi in det i vår träning, men det kommer inte att prioriteras före nåt roligare 🙂

.

Ja nog om detta.

Killen som glömde sin sprit här på nyår, ville att Patricia skulle komma med den till honom, men stopp och belägg, ska han ha den får han hämta den själv, hon ska inte gå med en flaska sprit….

Jo faktiskt så ringde han på dörren igår, och frågade artigt efter sin flaska 😀  Haha, nu misstänker jag att han inte ser på det på samma vis som vi, men för vår del känns det som att han fick bita i det sura äpplet litegrand.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sen har ett annat problem återuppstått, som vi inte riktigt vet hur vi ska hantera.

Ett av barnen, har en kompis vars mamma med jämna mellanrum vägrar släppa in henne. Hon låser ut barnet, och det är alltså på kvällen så flickan har ingenstans att ta vägen.

Det hände igårkväll igen, och för tredje gången på väldigt kort tid fick hon sova här.

Socialen är inkopplad, och förra gången den hände blev hon akutplacerad hos nån familj en bit utanför stan, men där bodde hon bara nån vecka innan hon flyttade hem till mamman igen.

Hon vill bo hos sin mamma och tror alltid att det ska fungera, och det tror väl mamman med kanske. Vad jag fattar så är det ett äldre syskon som påverkar mamman…

Men hur gör man??

Soc är medvetna om det, hon har en kontaktperson. Vad ska vi göra??

Igår funderade jag på om det kanske var enklast att hon flyttade hit:)

.

Ja ibland känns det som att det bara är massa elände som händer, men det känns ju bra att det sällan, eller aldrig är pga mina barn som det blir krångel, de sköter sig alltid *stolt*

Mina barn tar ju parti för sina kompisar och vill hjälpa dem, och det är ju himla fint av dem.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Är det bara hos oss som de lediga dagarna går i ett väldigt långsamt och behagligt tempo? Jag hoppas inte det  för det är så skönt att få ha det så ibland!

Vi sover länge hela familjen, Jordan brukar vakna först, och det sällan före halv tio:) och då vaknar oftast Lovelia åxå. Efter en stund har de väckt Trixie som sätter sig vid TV:n, drar en filt över sig och myser. Igår var hon supernöjd, det var Winxmaraton 🙂 Hon ville helst inte lämna soffan alls:)

De går i pyamas halva dagen, ibland hela. Jag har faktiskt tillfälligt övergett jeansen för nya mjukisbrallor, går sällan i det faktiskt utan brukar ha typ jeans och tunika, eller nån top. Finns ju ingen anledning att sunka omkring bara för att man är hemma liksom:) men just nu, i det här slöa sällskapet så känns mjukisbyxor helt rätt.  Jeansen får semester till nästa vecka:)

.

Novalie sover inne hos Corrinda, och de vaknar sällan före 11-11.30…..och då kliver Robban upp för det mesta. Sen är det bara tonåringarna kvar och de går ju och lägger sig strax innan vi går upp, så de sover ju typ hela dagen:) och är vakna hela natten….

Det är härligt med sådana här dagar, det behövs verkligen, ungarna var så trötta innan de fick jullov att det här är de väl värda.

.

På onsdag ska vi ge oss iväg till svärmor på middag, på torsdag är det helg va? och på fredag tänkte Perra åka med barnen och bada, så resten av veckan blir inte lika slapp. Bara nästan:)

.

Nej nu ska jag se om det fanns nåt kallt vatten i kylen, och sen tror jag att jag ska logga ut, hämta min nya tidning (eh en av de nya, har flera som ligger och väntar) och sen bläddra lite i den.

Så jag säger nog Natti natti till er alla:)

.

Kommentarer

  1. Mary

    Så snällt av er att göra plats för kompisen som blir utestängd. Måste kännas hemskt att bli behandlad så av sin förälder. Bra att det finns vuxna som er som visar att det finns andra sätt att leva familjeliv. Stort + på er för det!

    P.s saknade er verkligen på tv i måndags.

  2. lena

    Hej, i mitt arbete handlar det om att hjälpa utsatta ungdommar,,, Jag tycker nog att man skall prata med socialen eller kontakt personen… Kanske det tyvärr behövs en familjehemsplats för en tid så att bägge blir hjälpta; kram

  3. Martin

    Heeej familjen wetterholm:)
    Hoppas allt e bra. igår såg jag första avsnittet av Familjen annorlunda. Skit var tråkigt det var. Det var tusen gånger berättre när ni var me. Saknar er familj grymt mkt. särskilt Corrinda saknar man 🙂

    Ha det bäst
    Martin

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting