Allmänt

Jahaja…

Hörrni alla som kommenterat om tv spel, jag gillar det! 🙂

Det är skitkul att få höra, och det gör inget att ni tycker jag är dum i huvudet, för det bryr jag mig inte i 😉

Jag har skrivit svar på dem, en del svar är lite taskiga ( ja det är till er som inte håller med mig*flinar*) och en del väldigt snälla (gissa till vilka*s*)  och hade sett fram emot att stångas lite mer 🙂

.

Men jag tappade liksom lusten till att diskutera när jag fick bekräftat en grej jag anat.

Det är på fjortisnivå trots att det handlar om vuxna människor, jo då, tydligen så kan man inte vara rak och ärlig fast man alltid hävdar att man är det…utan väljer andra vägar att gå.

Just idag så vill jag inte säga så mkt mer om det, vill se lite hur det utvecklas, men jag ville förklara varför jag inte tar upp tv spelsdiskussionen idag!

Men jag kommer att göra det så vässa fingrarna och tangentborden 😀

.

Nog om det trista, jag ventilerar vidare om det en annan dag! Kanske 😉

.

…………………………………………………………………………………………………………………………

Igår åkte min man och fem barn till Sandviken och badade, jag såg i kommentarerna att nån såg dem:)

Hoppas de uppförde sig?

De var där i, tja en åtta timmar ungefär , och ändå var ungarna sura när Perra plockade upp dem för att åka hemåt.

De älskar att bada!! De är vattendjur hela bunten, och kanske beror det på att vi babysimmat med dem allihopa? Eller inte, för jag är likadan och jag har svårt för att tro att jag fick babysimma som spädbarn 😀

Perra överhörde två tjejer som pratade, den ena var på väg hem för hennes barn var helt slut, de hade badat i en hel TIMME! Han bara log och tittade på sina blötdjur 😉

De hade sådana där Funny Ballz, som ungarna provade när vi var i Stockholm i somras, kolla HÄR om ni vill se bilder och video från då:)  Lovelia var för liten, man skulle vara fem år, så hon blev ju jätteledsen förstås, men övriga rullade runt i de där roliga sakerna, och jag tror att hon fick en glass som plåster på såren:)

.

Hemma var jag och Jordan och tonåringarna.

Jordan sov till 10.00, tack för det, sen bajsade han så jag fick masa mig upp 😉 och sen åt vi frukost ihop, det var fasligt lugnt och tyst i huset, tonåringarna vaknade ju inte förrän framåt eftermiddagen…

Vi grejade lite, jag plockade undan – han släpade fram, tills det var dags för middagslur för honom, då gjorde jag det alla mammor gör när de är ensamma hemma – lade mig på soffan med en tidning och en ask praliner 🙂

Eller? Nej, jag STÄDADE såklart..det är väl det vi alla gör när det blir lugnt i huset? Helt rubbat egentligen, när man för en gångs skull kunde få rå sig själv och bara vara, då kör man igång med storstäd…

Röjde, dammade, dammsög och torkade golven, torkade köksluckor, skurade badrummet och sen….sen hämtade jag senaste Mama, satte mig vid köksbordet med en fika och eftersom våra köksstolar är så jäkla obekväma, så flyttade jag till soffan efter en stund. 🙂 Nice!

.

Janelle och Justus (pojkvännen) kom hem, de hade handlat mat, och satte igång med tacos….vad annars? Det var ju fredag, och då passade jag på att gå ut och skotta.

På morgonen hade sopbilen kört förbi vårt hus IGEN 🙁  De anser att vi inte skottat tillräckligt om det inte är bar, svart asfalt tror jag, men det är förbannat märkligt att de kan släpa grannens tunna över en stor jäkla snövall???

Vi har ett stort kärl, men pyttesmå hjul, men det är ju inte vårat fel, det är det vi fick när vi ringde och bad om ett större, och det är skitsvårt att dra på plan backe, så visst, jag fattar att det kanske är lite bökigt, men JAG drog ut det utan problem de tre meter det rör sig om….

Vi har så jäkla sura sopgubbar som hämtar hos oss, det är samma visa varje vinter, Perra har fått springa efter dem flera gånger….blä.

Jag ringde ju såklart och tjejen skulle se till att de kom och hämtade….men tjena, det blev ju inte gjort, så måndag blir det till att ringa och klaga IGEN. De får väl ge oss ett kärl med större hjul, eller två vanliga, eller nåt, det är deras sak att lösa.

Mummel, mummel, morr morr…

…………………………………………………………………………………………………………………….

.

Familjen kom hemdrällandes vid strax före 21.00 de flesta hade sovit i bilen så de var piggelina och tittade på en film innan de somnade.

.

Idag har vi ägnat dagen åt att baxa möbler.

Robban har flyttat in i Corrindas rum, och Corrinda ska nu dela Robbans gamla rum med Novalie.

Det var mkt damm…..mkt småsaker…(Corrinda har nog en miljard pryttlar!!) ..och många kassar till soptippen,,men nu är det nästan klart!

Det blev bra.

Robban han gillar inte prylar så mkt, han har väldigt mkt Kalle och Bamsetidningar, rätt mkt böcker, en del småjox(lego, skjutvapen (Haha, nu blir det väl liv igen:D ) och såna där , heter de Gogos? Ja nåt sånt, lite samlar kort , tennisracketar, och sånt där.  Han är nöjd med Tv spel och massor att läsa 🙂  Uteleksakerna ligger just ute i garaget så de slipper vi inne..

Corrinda däremot, pust, hon har allt, och lite till..

Smink, utklädningsgrejor, smycken, stenar, kort, böcker, pennor, pyssel, ljusstakar , prydnadsgrejor, hattar, gamla papper, nya papper, solglasögon, filmer, tv spel, stenkulor, smågubbar,figurer,påskkort(den som spar behöver inte göra nya till påsk, haha) mjukdjur, nyckelringar, skärp, scarfs, peruker, spel…osv osv i tusental…..

Men till slut var allt flyttat från sitt ursprungsställe till det nya rummet, en bokhylla får flytta ut i garaget ett tag, men annars fick allt plats.  Tjejerna ska få en ny matta till sitt rum nån dag tror jag, den Corrinda hade var så liten.

Nu har de varsitt skrivbord, så Novalie kan äntligen få ha sina pennor och pyssel ifred 🙂

Dörren in till det rummet är konstig, den går inte att hålla stäng utan den öppnas bara man puttar lite lätt på den, så vi ska se om det blir bättre med en annan dörr, eller vad som är fel. Innan så var den så trög att stänga att man fick ta i rejält, som en dörr som slagit sig, och så gjorde vi nåt och så bidde det såhär ist….Märkligt.

.

Ska fota i morgon när allt dett sista kommit på plats, så får ni kanske se sen 🙂

.

Nu har jag suttit här och kollat på Cape Fear med ena ögat, det är en rätt obehaglig film, innan såg vi Låt den rätte komma in….och den var skittrist.  Jag tyckte varken den var vacker eller hemsk eller någonting, mest trist och långsam…bah.

Typiskt när det är en så omskriven och hyllad film, då gillar inte vi dem, det var samma sak med Snabba Cash…Perra hade läst boken och tyckte den var superbra, men filmen var bara tråkig.  Man ska inte ha några förväntningar, då blir det som bäst 🙂

.

Mitt Friskiskort är inte aktiverat än:( jag var så sen med att betala det, och istället för att vara smart och göra det på plats så gjorde jag det via nätet….och det tar tre bankdagar….betalade i måndags och så var det halvdag på onsdag och helg på torsdag…surt att jag inte kunde träna i fredags då…

Men men, det funkar väl på måndag eller tisdag så då blir det mera spinning…..med mkt blandade känslor, men vi gör väl som nån sa: ger det fem gånger och sen utvärderar vi:)

.

I morgon ska Corrinda och Perra infinna sig vid Ica kl. 07.00!

Det är basket i Södertälje, och de blir väl borta hela dagen, med MIN bil…Hemma lämnar han sin firmabil som råkar vara en lastbil som ju jag inte får köra…:(  Jaja, jag hade inte planerat nåt, men det är alltid så att när jag INTE har bilen hemma, då vill jag göra massor som kräver bil 😀

.

Nu ska jag sova!

Natti natti mer er:)

Kommentarer

  1. den galna mamman

    Fy vad lågt. Tycker verkligen Mirka verkar helt underbar som mamma och barnen verkar nöjda och lyckliga. Mirka och hennes familj är endaste anledningen att vi kollar på Familjen annorlunda. Jag har bara 3 barn och jag lovar att de ser ut som skitgrisar lite då och då och de gör en verkligen inte till en sämre mamma. Och jag har aldrig reagerat på att hennes barn skulle se misskötta ut på något sätt utan tvärtom tror att denna familj är väldigt lyckliga och trygga i sin stora familj

  2. lena

    Nu skriver jag igen… Kära lilla Tina, vu menar att Mirka skulle vara avis på ett familjeföretag?.. Nu förstår jag hur lite du vet om den glamoren. Att vara egen är ett riktigt knegare jobb och inte alls så fett som du tycks tro. Min man har oxå egen firma jag e hemmafru till våra fem barn. Enda andledningen jag inte jobbar är för att min sambo jobbar röven av sig för han inte har något annat val….som egen. Vi hade önskat att han inte gjorde det så han kunde vara hemma mer med barnen och jag jobbar. Men det går inte för man har inte råd att ha hur många som helst anställda…..vara egen är långt ifrån guld och gröna skogar…skäms på dig att trycka till folk på detta viset som du gör!

  3. Fia

    Skärpning hörrni! Ni uttalar er om saker som ni inte har en aning om. Inse att bara för att Mirka(och förr Carola) var med i ett program på tv så betyder inte det att ni vet någonting om dessa familjer. Det ni vet är det som tv4 har valt att offentliggöra och inte sällan är det också tillrättalagt. Tråkigt när ni inte bara kan möta andra människor med respekt istället för att klanka ner, kritisera och hitta på saker när argumenten tar slut. Däremot tror jag både M och C gärna svarar på frågor och bemöter annorlunda åsikter som framförs med respekt. Det har båda visat många ggr förr.
    Nu gör vi som kungen och vänder blad tycker jag;)

  4. Johanna

    Seriöst! Va less ja blir på vissa människor… Kan inte bara alla hålla sig till sina egna liv, man behöver väl inte gå in å disskutera andras liv om man inte vet hur de egn ligger till?

    Usch å fy skäms!
    Heja både Carola å Mirka! Ni e bara bäst båda två!! 🙂

  5. Emelie

    Dina barn verkar vara så härliga mot varann på badet, och hjälpsamma och allt, de syns att det inte var första gången där.

  6. Profilbild
    familjenannorlunda

    Jo: Men jag kanske inte kollar bloggen varje minut och sekund? Givetvis är det inte okeyoch givetvis agerar jag!

  7. Jo

    Men för tusan Carola! Tycker du att det är okej att det förekommer trakaserier på din blogg? Kanske dags att ta tag i dessa påhopp på Mirka? Jag har ingen aning om vad som är sant och inte sant,men människan som driver dessa påhopp på Mirka har ju verkligen visat att hon inte är ett dugg bättre! Fy fasen vilken sorglig stackare!

  8. Mirka Norrström

    Tina: Jag skulle så gärna vilja veta vart du får dina påståenden ifrån?? Det du skriver här är rena rama påhopp och falska anklagelser som absolut inte kommer från mig i alla fall! Jag tänker inte ens bemöta dina anklagelser då jag anser att du inte är värd det! Men fortsätter de så kommer jag att vidta åtgärder….Usch, jag mår illa när jag ser hur vissa människor kan bete sig:-(

  9. Michaela

    Sluta klanka ner på folk, detta är Carolas blogg och låt det förbli hennes… sluta klanka ner på Mirka oavsett om hon skriver här eller inte!!

    Det må kanske klasskillnad mellan Carola och Mirka! Men för det betyder det inte att Mirka är en sämre mamma!!

    Detta är Carolas blogg och låt det förbli det! Jag blev både ledsen o arg när jag läste att ni smutskastade Mirka!!

    Alla är lika värda!

  10. tina

    Jeanette! Det är vida känt att Mirka är avunsjuk på Carola!!
    Hon har stort hus, mannen har familjeföretag, de har råd att hon kan va hemmafru, alla barnen kan ha egna rum, de har råd med allt som tex en liten familj skulle kunna. Medans barnen i Mirkas familj nästintill sover på varandra..

    Lite klasskillnad va?? o de e väl de som mirka e avis på..

    Mirka däremot måste ju föda barn efter barn för att få vara hemma. (mammapening även om hon säkert får lägstanivån) Sen måste hon nog ut o söka jobb som alla andra..o de kan ju vara sååå jobbigt. DEt är ingen mobbing alls. mobbingen är väl att nån ”misstänkt” gått in o lämnat kommentarer på carolas blogg o inte vågar stå för vem hon är..

    Heja Carola!! Du e bäst!!!!

  11. Jeanette

    Hur fan är det möjligt att du tillåter kommentarer som rent ut sagt är vidriga om andra människor ( och deras barn)???? Väx upp och sluta tillåt mobbing!!

    En fråga bara: Hur kan alla inklusive du vara så säker på VEM som suttit bakom datorn? Ett IP nummer visar enbart att datorn används i det området, inte VEM som skrivit inlägget.
    Och är det som Mirka skriver, att det inte var hennes IP nr i den första kommentaren så fattar jag allvarligt inte varför detta kommer upp på diskussion??

    Sedan ska ni alla veta att man kan ”sno” någon annans IP nr och skriva så att det ser ut som om det kom från just den datorn…….det har hänt andra som bloggat tex Katrin Zytomierska.
    Var väldigt försiktiga med vad ni påstår, det ni gör nu är ju uppvigling mot något som kanske inte stämmer!!!
    Fy, jag kommer sluta läsa bådas blogga om detta ska fortgå:(!!

  12. tina

    Mirka: Bara för att det inlägget du skrev nu inte har samma ip adress behöver det inte betyda at de du gjort innan har det. Vem kan veta vilken dator du skrev de ”elaka” inläggen ifrån?? Du kanske skrev de från en väns dator eller vad som helst. Sen en annan sak, om ett barn bajsar så ska man byta blöja på det så snabb som möjligt. inte bra för huden annars. Sen så är det faktiskt fler som sagt att de tycker så angående att man ser på några av dina döttrar att de inte äter så bra mat. muffin,kakor,glass,godis, korv, korv, korv och massa annat onyttigt… I alla fall om man läser diskussioner på nätet efter avsnittet i måndags.

    Ville inte göra dej arg. men ibland ser man på vissa barn att de kanske äter lite för mycket godsaker.. Ni verkar vara en trevlig familj annars. Tycker om Kevin mest:)

  13. eva n

    Men hallå!!! Smutsiga barn ÄR sunda barn, det visar att dom har lekt o haft roligt, jag har många kort på mina barn när dom ser ut som riktiga trollungar, men roligt har dom !!! Betydligt mer osunt att tuta i dom att dom absolut inte får smutsa ner sig!! För övrigt så är jag helt på carolas sida med tv-spelen, det är helt upp till varje förälder att bestämma vad deras barn ska få spela, heja Carola!!

  14. Mirka Norrström

    Tina: Nu blir´jag jäkligt irriterat! Varför i hela helsike skulle jag göra det?? Vad har du för anledning att ens tro sånt?? Nu när jag skriver detta så kan ju Carola jämnföra IP-adresserna och se att jag inte har skrivit nått under falska namn, skulle aldrig göra det:-(
    Tack för att du klankar ner på oss så fint…tror du verkligen att jag byter deras tröjor så fort det blir en liten fläck på den?? Sen att jag bakar mycket har inget med ungarnas kroppshydda att göra för så mycket äter de inte av det jag bakar:-( För att informera dig så var jag ännu knubbigare ända fram till sen tonår sen försvann det……Usch och fy på dig:-(

  15. tina

    Det du fick bekräftat var väl att mirka från familjen annorlunda gått in och skrivit negativa kommenaterer till dig under ett annat nickname va?? man fattar att ni inte gillar varann så mycket längre! ja håller på er wetterholms!!

    Btw, man ser på norrströms ungar att hon bakar varje dag. de ser osunda ut och har alltid smutsiga kläder!!!

  16. Jenny

    ”Låt den rätte komma in” är en skitbra i bok, så det var väldigt synd att filmen var så usel. Jag tyckte det kändes som om nån suttit o bestämt att den här scenen o den här scenen bara måååååste vara med o helt plötsligt så blev det några för många scener som skulle vara med på för kort tid så handlingen blev bara rörig. är nog så att film är bäst som bok 😉

    Mysigt att vara på badhuset en hel dag, hade nog jag aldrig fixat 🙂

    Ha en skön söndag! 🙂

  17. Anna B

    Kan säga att det inte spelade någon roll att jag inte hade hört innan att ”Låt den rätte komma in”, skulle vara bra. Jag hade läst boken och tänkte att det borde kunna bli världens bästa film iofs, men det var den ju sannerligen inte. köpte den för någon månad sedan, när jag bara var sjuk hela tiden. VARFÖR göra den som att den var gjord på 79/80.talet, det gjorde de ju då, nu kan vi ju annorlunda 😉
    Flytta rum är bra. Skitjobbigt, men det blir ju röjt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting