Allmänt

Lite allmänt bubbel:)

Bah, dagarna hemma med sjuka barn sniglar sig fram…Inte så att jag tycker det är tråkigt, men det går liksom på halv,, nej kvartsfart. Jordan vill bli buren eller sitta i knät ganska ofta, och det är ju mysigt så jag misstycker såklart inte, men det blir seeeeegt att ta sig upp från soffan när man väl hamnat där..

Idag hamnade jag där oftare än nödvändigt för jag hade en gigantisk tvätthög att vika. ( ja IGEN! Det tar liksom aldrig slut…) Jag gjorde väldigt mkt annat istf att vika den….Mailade helt onödiga mail, läste gamla veckobrev..kollade upp vad folk gjorde på Facebook, läste bloggar, kollade facebook igen 😉 smsade Patricia som var i Kungsberget, smsade Perra om oviktiga saker, och sånt helt meningslöst.

.

Lite saker fick jag gjorde ändå, jag ringde tex till tandläkaren och konverterade tre tider på olika dagar till en och samma dag 🙂

Småtjejerna hade fått tider 17 , 22 och 24 februari…Nej, så kul är det inte att åka dit 😉

Nu blev det alla tjejerna den 22/2 ist, tiderna efter varandra. Det gillar jag med folktandvården vi har, att de alltid lyckas ordna tider så, det enda vore ju om de kunde samordna det INNAN de kallade barnen  bara…men men 😀

Vi kanske får fler tider innan det är färdigt 😉

.

Sen tog jag sällskap av Bandit och vek det där berget, och det är ju skönt när det är klart! Nu blev det väldigt trångt i allas lådor bara..

 Syns ju knappt vad det är,men det är ett helt köksbord fullt med ren vikt tvätt:)

.

För nån dag sen så gav jag Jordan en sån här fruktpuré grej på påse, vet ni vilken jag menar??

 Ellas kitchen??  Ingen aning, men han tyckde den var supergod iaf 🙂  Jag trodde han mest skulle slabba och klämma ut allt över hela sig, men han hade fin snits på att suga i sig den. Tror han hade gillat om det vore mer i bara, han ser väldigt besviken ut när den tar slut..Har köpt fler så han får dem till mellanmål , eller när jag lagar mat och han är såååå hungrig att han nästan inte vet vad han ska ta sig till 🙂

.

Idag gjorde jag , förutom vanliga tacos, den där tacotårtan jag fick recept på av nån av er, tack! Men nja…det var ju fortfarande väldigt mkt tacos…grymt mättande dock:)

Jordan hade en väldigt avspänd stil vid matbordet idag….lite laid back..

 Han tog tallriken i knät och sköt bort stolen från bordet 🙂 Jag drog tillbaka honom, och han tittade surt på mig och flyttade tillbaka sig 🙂 Sådär höll vi på…tills nån av oss ledsnade…(inte han…*s*)

Han är inte piggelin än, men inte lika gnällig och febrig som igår, men han tar slut rätt fort, och så måste han vila upp sig i nåns famn….Mysigt 🙂

.

Patricia som varit och åkt slalom för första gången på evigheter kom hem vid 18.00, det hade snöat hela dagen så sikten var ju ganska dålig, men annars hade det varit kul 🙂 Antar att hon däckar snart…det tar på krafterna att vara ute och aktivera sig en hel dag, hon som får träningsvärk av att gå uppför trappan hemmma 😉

Janelle har en bunt kompisar nere hos sig, de tittar visst på Avatar, få se hur många nattgäster det blir av det till slut, det vet man aldrig 😀

.

Corrinda har varit på basket med Perra och en kompis, och nu sover hon över hos kompisen, Novalie sitter och spelar Panfu på nätet, Loppan och Trixie kollar på en film, och Robban sitter här med oss i soffan och kollar på Transformers.

Han vaknade med redig huvudvärk idag igen 🙁 så han har varit hemma, mådde skit på förmiddagen, men när han tog en alvedon så lättade det och försvann, så han blev så glad 🙂

.

Ännu ett jäkla gångjärn gick sönder på en kökslucka idag  *morr* den här gången på sopskåpsluckan och  eftersom Jordan dras som en magnet dit och rotar efter mat (urk) så kan inte den luckan vara trasig!

När jag röjt efter maten med hjälp av Janelle så hämtade jag borrmaskinen och sen borrade, skruvade och fixade jag nya.  Jordan kom genast och satte sig bredvid för att kolla 🙂

Han ville helst skruva själv, och fick hjälpa till lite:

  Men det var lite svårt,

så efter en stund kröp han upp i mitt knä och nöjde sig med att övervaka det hela:

  Sötisen 🙂

Nu är de gångjärnen utbytta, återstår att se vilken som går av härnäst….Spännande 😀

.

Perra ska till Stockholm i morgon, levera till Karlafrukt, då får han passa på att köpa deras supergoda chokladpraliner, och sen får han kika in på Nespresso butiken och köpa mer kaffekapslar. Det egentliga ärendet är att köpa en trappgrind. Den ser himla smart ut, få se om den är det  bara…..

.

Vi andra blir väl bara hemma, Robban har ju tennis , men det blir väl inget av det när han inte mådde helt bra idag.

Jag ska försöka komma iväg till Coop och köpa fiskbakelser bara…..det är så jäkla gott, och jag är så trött på den mat vi äter hemma, det är ju mest bara samma lika hela tiden…Ungarna gillar det, och visst, det är gott, men variation är fint:)

Kan man äta tacos varje fredag kan man väl få som belöning att äta fiskbakelse på lördag 😀

Vad ungarna ska få har jag inte klurat klart på, ska kolla om de har några önskemål.

.

Nehäpp, nu ska jag se klart på Transformers, den är ganska underhållande, faktiskt 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Carola m 8

    Annalena: På fredagar menar du? Det är massa grönsaker till bara och olika tacobröd – chips, tortilla, såna där tubs. Vissa av de äter guacamole, salsa eller turkisk youghurt. Robert äter tortilla och köttfärs….;)
    Mary: Jo den var god, och annorlunda, men tror jag ska mixtra lite med den:) Guacamole hade vi till och grönsaker. Kul med nytt !
    Madde:Kan skriva receptet sen! Tack:)
    Annelie: Svarade under nåt annat inlägg tydligen..den är köpt på marknaden i Örebro, mao en såndär t-shirt som alla säljer på marknader:) SIst han fick en sån, så försvann ALLT tryck i första tvätten….ska bli spännande att se hur den här blir….
    Michalea: Samma med dig, svarade tydligen under nåt annat inlägg…Men de är sååå goda:) Wok lär gott det med:) Jag ogillar starkt att vänta på att nån ska göra saker åt mig, därför gör jag de helst själv, så blir det bra gjport åxå , hehe:)

  2. Mary

    Kul att du provade tacotårtan:)
    Jo kan hålla med om att den fortfarande smakar taco:) Men jag serverade den med mycket grönsallad och guacamole och om man vill går det bra att ha italiensk salladsdressing till (italiensk salladskrydda 2tsk, Olja 3msk och 1msk vinäger) då blir det lite annan smakupplevelse.

  3. Madde

    Hej!

    Måste få fråga dig vad Tacotårta är?
    Är dålig på att läsa kommentarerna utan följer din BLOGG med GLÄDJE!

    Trevlig HElg på Er!

  4. Annelie Susanna

    Heej! Var har du köpt Jordans t-shirt?? Jag har letat efter en sån men bara hittat såna som det står Kiss på 🙁 Ha en skön helg!!

  5. Michaela Lejonberg

    Carola då, nu läskade du mig riktigt med dina fiskbakelser;) Jag som tänkt att jag skulle ändra menyn imorgon från fisk till kycklingwok… nu får jag nästan göra fisk iaf… det är ju så gott… och fiskbakelser låter jättegott… får nog försöka få tag på sånna när vi får pengar igen;) aja baja dig och läska så;) Nä skämta bara;)

    Hoppas ni slipper fler trasiga gångjärn på skåpen! Bra att du klarar sånt själv, vi har ett trasigt vi oxå som min svärfar ska ordna… kanske kan ordna det själv… men har man en svärfar som är snickare så tar man ju den hjälpen liksom;)

    Hoppas sjuklingarna piggnar på sig nu!

    KRAAAAAAAAAAAAAM

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting