Allmänt

Tydligen inte då..

Ja, jag vet inte vad det är för fel på Facebook? Jag har väl gjort konton där förr, flera gånger, utan att det varit något som helst problem, men nu vill det sig inte!

Jag kan söka och hitta den om jag är inloggad på min vanliga, och de som är mina vänner där verkar se och hitta den, men loggar jag ut och in med ett annat konto så finns inte den sidan?

Jag har kollat så att alla inställningar ska vara rätt, den ska vara synlig och blabla bla….nope, nix, nej.

Jag fattar verkligen inte, och har letat efter nånstans där man kan fråga FB om hjälp, men hittar  inte det heller, så,  ja, jag är rätt sur nu 😉

Funderar på att göra den som den var från början, en officiell där man inte kan bli vän utan bara Gilla..men det vill jag ju inte..Jaja…nån som kan FB utan och innan och vill leka räddande ängel?  🙂  Bara hojta!

.

Annars är det ingen bra dag idag, för jag har sett på nyheterna att en av mina allra största idoler sen förr har gått och dött….                    🙁                    Gary Moore.

 Det är INTE okey, inte alls, faktiskt.

Jag var på en magisk konsert med honom för massa år sen, i Stockholm, det var säkert på Hovet, och vi hade ståplatser och stod rätt nära scenen……Magiskt är det enda ord som finns 🙂

Hans musik är underbar. Han var en stor musiker och han kommer bli saknad.

Jag och Corrinda var och handlade häromdagen, och när vi skulle in på Bauhaus för att köpa de där knopparna till vita skåpet, så spelade de ”Over the hills and far away” och jag satt kvar i bilen tills den var slut, ville inte missa den 🙂

Corrinda tyckte det var skittrist och fattade inte alls vad som var så bra, hon tyckte vi skulle gå nångång dååååå, men nix pix, jag måste lyssna färdigt 🙂

.

Tråkigt är var det är.

.

Annars har dagen varit solig och innifrån sett väldigt lockande ut, men väl ute var det svinigt kallt….hu.

Perra och jag skulle åka och titta på släktingens lägenhet som är nyrustad, innan den läggs ut för försäljning, och tog med oss Lovelia som blivit kvar hemma när Novalie och Trixie gick till kompisar, hon var jätteledsen för det…

Jordan sov och Janelle och hennes kompis åt frukost så de höll koll, Robban sov han med, han är fortfarande inte pigg, stackarn.

Vi åkte för att hämta nyckeln , men tji fick vi, för den visade sig vara kvar i Månkarbo…så det blev ju ingen förhandskik på lägenheten idag inte….Surt.

Lovelia ville ha tårta 🙂 så vi åkte först till Vaksala torg där Perra satte upp marknadsställningen, för det är ju

Distings marknad där måndag och tisdag. Det har ni väl koll på, alla Uppsalabor?  🙂

Där man kan köpa skrot och korn och allt möjligt jox? Ja och så prima sylt då 🙂

 

              🙂

,

Jag brukar försöka åka ner när han jobbar där, för ungarna tycker det är jätteroligt att få träffa pappa ”på jobbet” , men i morgon får vi väl se hur det blir. Jordan är ju iofs feberfri och piggelin, men väldigt snuvig, så vi får väl bedömma dagsformen i morgon, vi är ju bara utomhus i så fall.

Men Robban är riktigt, riktigt superförkyld 🙁 Snuvig, ont i huvudet, feber, hostar….stackars lilla vännen..

.

Jag brukar köpa plastpåsar, både till soporna och mindre till att frysa och förvara i, och så blir det munkar 🙂 Ungarna älskar munkar. Jag tycker det är himla gott jag med, så jag är inte svårövertalad..

.

Perra ställde upp sina pinnar och sen åkte vi och tankade innan vi smet in på Skuttungebagaren vid Coop.

Givietvis hade de ingen tårta…..men hon såg chokladboll och dammsugare, så hon fick en av varje, och delade med sig, såklart.

  Två sådana där retro sugrör fick hon med 🙂 Haha, men det var svårt att dricka med dem, för de gick ju inte att böja…

Det är himla mysigt att bara ha med sig en unge ibland, speciellt om vi är båda föräldrarna, det händer inte allt för ofta. Istället så är det ju en vuxen hemma med övriga barn och en som åker iväg med ett, så det var lite extra kul idag 🙂

.

Hemma igen så hade Novalie och Trixie kommit hem från kompisen de varit hos så då var Lovelia nöjd och glad, hon blir så ledsen när hon inte får följa med…Ofta så får hon det, men det funkar ju inte alltid, och hon är ju faktiskt bara tre år, medan Novalie är sju.  Tjejerna hemma leker jättebra tillsammans trots åldersskillnaden, men med kompisar blir det ju annat.  Såklart 🙂

.

Robban och Corrinda ska ha friluftsdag i morgon, ( ja inte Robban nu då) men in  fredags fick vi mail om att det ev skulle bli inställt, vädret är ju inte sitt roligaste just nu, och de ska till Sunnerstabacken (aka Uppsala Alpina Center, haha, jojo, alpint center i platta Uppland….lite väl högmodigt.*ler*)

Vi skulle få besked nu under söndagskvällen, och det blir av. Så Corrinda ska göra premiär på slalomskidor i morgon!

Hon och Perra skulle ju åka idag, för att testa, men hon hade ingen lust och har sovit hos en kompis hela helgen, så det blev ju inget av det, men de skulle ha erfarna instruktörer där för de barn som aldrig provat förr, så vi hoppas det går bra. Annars får hon väl åka pulka 🙂

Det värsta är att eftersom jag går upp med dem i morgon, så kan jag  inte köra dem till skolan, så hon får lite packning att kånka på. Men så mkt blir det väl inte , lite matsäck, men de får lunch från skolan så det är bara lite varm choklad och nån bulle…Ja de fick ha bullar med sig…:)

.

Blir spännande att se hur det går med skidorna. Antingen hatar hon det, eller så är hon totalt frälst när hon kommer hem. Corrinda är antingen på eller av 🙂  Jag tror hon kommer gilla det, och klara av det, hon är envis och stark som en liten oxe och har en bra balans. Borde funka 🙂

.

Nu ska jag leta reda på ett par skidglasögon, Patricia hade de i torsdags, möjligen fick de åka med till Kungsberget, men de klämde precis på hennes piercing så hon sa att hon inte skulle ha dem, men…..nu är de borta!  Hon har såklart ingen aaaaaaaaning om vart de är….suck.

.

Sen plocka fram termos och lite sånt där, skönt att ha det gjort i morgon. Novalie har friluftsdag på fredag, men jag har inte hört nåt om Janelle ska ha nån, så det kanske är slut på sånt sen. Snart är det ju sportlov…:)

Vi har inte funderat på att göra nåt då, för det är ju så trångt överallt, när alla är lediga samtidigt…

Kanske att vi letar reda på nåt spännande museeum, eller så.  Jag vet med bestämdhet att vi INTE ska till Nickis iaf 😀

Herregud, att åka dit är som att be om att få med sig nåt virus hem…..urk. Hela luften ångar av svettiga ungar och ljudnivån ska vi inte tala om…..Fika kan man knappt göra heller för det finns bara skräp.

Oj, vad positiv jag lät då 😉 det var inte meningen, men jag ogillar stället. Det skulle kunna vara så mkt mer än ett ställe att suga ur så mkt pengar som möjligt från familjerna.

Givetvis älskar barnen att vara där, så vi åker ju dit med jämna mellanrum ändå 😀 men försöker att inte åka när alla är lediga.

.

Jamen, jag skulle ju leta efter glasögon!??

Gör det nu, natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Michaela Lejonberg

    ”Jag fick till familen annorlunda genom att söka på dig som privatperson sen gå in på vänlistan och söka efter familen annorlunda där och lägg till som vän. Något komplicerad väg men det lyckades :)”

    Tack för tipset Ullis!! Jag gjorde så också nu!! Och lyckades! Som sagt, något komplicerat men det gick;)

  2. Ullis

    Jag fick till familen annorlunda genom att söka på dig som privatperson sen gå in på vänlistan och söka efter familen annorlunda där och lägg till som vän. Något komplicerad väg men det lyckades 🙂

  3. åsa

    Hej!
    Va i Uppsala å hälsade på kompisar på höstlovet.
    Då åkte vi till Nickis. Håller verkligen med dig. Inget ställe jag åker tillbaka till. Hade jätteförväntningar på stället, men chi fick vi.
    Vi har ett lekland här http://www.3stadlekland.se/ som vi åker till ibland annars åker vi till Gbg till http://www.lekobus.se/index1.asp så vi hade ju liite för stora förväntnigar.
    De skulle ju behöva ljudisolera!!!
    Tänk på dem som jobbar där. Stackare!!!
    Om ni ska neråt kan jag rekomendera att besöka något av dessa lekland.

    Kram Åsa

  4. Jema

    Sådär är det jämt hemma också, F blir jättesur och besviken när de andra går iväg och leker och förstår inte alls att han är lite för liten. ”JAG ÄR EN STOR KILLE!!!”
    Men det är mysigt att bara ha en ibland.
    Kram!

  5. Ida

    Prova att bli vän med den nya profilen och lägg den bland dina familjemedlemmar. På så vis kanske man kan se den även om man inte är din vän på privata sidan.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting