Maila mig :)

Maila mig

Jag får ganska ofta frågan om ni får maila mig, och självklart får ni det!!

Så länge ni har förståelse för att jag kanske inte alltid kan svara och /eller att det tar lite tid 🙂

Maila mig på:              carolawetterholm@gmail.com   om ni vill 🙂

Kommentarer

 1. Lena Hallberg

  Hej! Läste att du hatar att sortera strumpor, så jag kan inte låta bli att tipsa dig om min produkt som kom ut i sommras, den kanske inte löser alla problem men den kommer va till stor hjälp och du kommer spara mycket tid, för i fortsättningen så kan dina barn fixa strumpsorteringen själva 🙂 Du är välkommen att kika in på http://www.fargknappen.se
  Beundransvärt att du fixar att sortera upp strumpor till en sån stor familj, jag hade stora problem när mina barn bodde hemma, framförallt på slutet när alla hade samma stl, höll på att bli knäpp och då va vi bara fem i familjen!
  Ha det gott!

 2. Bea Johansson

  Hejsan!
  Du har en fin familj…..
  Men jag undrar vad ditt fotoprogram
  du använder heter?
  Kram
  Bea
  Carola Tack 🙂 Jag använder Picknic…som de lägger ner nu den 19 april:( sen har jag provat några andra men inte orkat lära mig dem så länge som picknic finns kvar…:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing