GraviditetHuset

Magen fulla 29 veckor!

Jag lovade ju en magbild ikväll….så inte kan jag då gå och lägga mig utan det:)

Varsågoda, så här ser den ut nu, idag:)

  Alldeles precis på Barnmorskans kurva 🙂

Men ja, den är stor.  Fast det är ju inte så konstigt med alla inneboende som den har haft 😀

Den anpassar sig väldigt enkelt efter sin hyresgästs önskemål, och den vill gärna utöka sin lilla minirum med kokvrå till en stor och rymlig etta , hihi. 

Framifrån då:

Syns att jag målar med vitfärg…Jag kom åt pinnarna på matstolen när jag målade igår, och när jag sen skulle tvätta av mig så såg jag inte att det var kvar…det är ju precis på undersidan av handleden:) Syns inte fast jag vänder och vrider på armen, jag måste verkligen vrida den runt för att upptäcka det…och sånt har man ju inte tid med 😉

.

Måste ju bara meddela att tvättstugan är ett smärre kaos nu, för jag körde igång med den nu efter maten…. Flyttade in mangeln i klädkammaren, flyttade in hyllan vi haft i klädkammaren till tvättstugan. Bar in alla lakan och lade dem i hyllan. Byggde om lagerhyllan så alla tvättkorgar får plats där istf där hyllan nu står.

(Hm, alla?? Nja, de flesta iaf 🙂  )

Nu är det bara resten kvar….

Hittade Jordans skinnjacka åxå!!!!

.

Börjar se slutet på listan nu…fast den här rockaden gör att det blir saker över som jag inte vet vart de ska ta vägen…Jag lutar åt Röda korset 🙂  Jag har ingen användning av de flesta av alla dukar som ligger och tar plats, vårt köksbord är för långt…. samma med gardinerna….och massa annat.

I trappan upp står det 6-7 stora pappkassar med kläder som jag rensat ut ——-> Röda korset 🙂

Jag orkar inte sälja och hålla på, bättre att skänka iväg det.

.

Nu…sovdags!

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. "Bettan"

  Skriv din koHärligt med bebis i magen !! Vet du vad det är som gömmer sig därinne ??
  Carola svarar: Enligt ul så är det en gosse till <3

 2. Annelie Susanna

  Nähä, magen är inte alls stor!! Herregud, det ska väl finnas plats för barnet, moderkaka och annat ”jox” 😉
  Du har ju smala snygga armar, ingen dubbelhaka, säker smala ben oxå, jag hade varit jätte-glad om jag sett ut som du när jag fick mina sista 3!!
  Kram på dig!!

 3. Marina

  Hej
  Det är första gången som jag besöker dig.
  Har inte varit här innan någon gång.
  Vill återkomma flera gånger hit

  Önskar er en underbar fin Första Maj också nu.
  Titta gärna in till mig, min gästbok fungerar.
  Vill så hitta tillbaks hit igen.

  Fina magbilder på dig.
  Ha en fin ny vecka som kommer.
  Vänliga hälsningar

 4. EWi

  Såg att du var intresserad av sommaraktiviteter. Kolla in barnsemester.se, de har massor med idéer. Sen så finns ju alltid badparadis typ Fyrishov (Uppsala), Fjärran Höjder (Gävle) och Metropoolen (Avesta). Den första är väl störst, men lite ofräsch tycker jag. Fjärran Höjder har jag hört gott om, men aldrig provat själv. Men jag tänkte om ni ändå skall åka till Furuvik så är ju badet i centrala Gävle 10min bort bara. Metropoolen är förmodligen minst, men absolut fräschast, och troligen billigast också! Trevlig sommar!

 5. Camilla mamma till 2

  Fiiiin mage! =) Så såg jag ut när jag hade gått 39+5 med mitt andra barn, så den e nog ganska stor…..:-)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting