Graviditet

Magen v 30 :)

Ja den ser ut på detta viset 😉

  Vi har ingen spegel nånstans!!!

Jo de har vi ju, den här tex, men vi hade en stor helfigursspegel i hallen, och en på väggen , som är borta, utanför toan.

Den i hallen försvann ju när vi målade om där i höstas…den står i garaget och väntar på att vi ska måla ramen på den.. och den andra har ju ingen vägg att hänga på längre.

Den här finns inne hos Corrinda och Novalie och det är trångt att få rum att spegla sig 😉 Vi har en inne i sovrummet, men det är samma med den, trångt att få rum..

Jag måste måla den andra nu, för även om jag inte hänger framför spegeln hela dagen, så är det ju rätt schysst att ha lite koll på hur man ser ut…egentligen 😉  Ibland ser man ju ut som ett ras och då är det ju fint att upptäcka det själv, innan man skrämmer slag på nån stackare … hehe.

.

Vecka 30…..! Det innebär att det är bara typ 10 veckor kvar..ihhh sen kommer det, förhoppningsvis en bebis 🙂

Om ni bara visste hur ungarna längtar!  De kommer och säger godnatt på kvällen, först till mig, och sen till bebisen, sötnosarna!

Hittills har det bara rullat på, inga större krämpor, mer än att ischiasen har vaknat…Men den verkar hålla sig undan av lite crosstraining 🙂 så det var ju trevligt. Mitt knä, som jag hade så fruktansvärt ont i, förra graviditeten, verkar ( ta i trä!) hålla sig i form.  Jag har ju verkligen försökt att träna upp alla muskler i och runt om knät och det kanske fungerar..? Jag gjorde illa mig i det knät när vi flyttade hit, jag bar nåt och klev snett och det sa ”knak” (2006) och sen dess har det jäklats, jag trodde ett tag att det var en liten benflisa som låg och skavde och orsakade inflammationer mellan varven, för det kom och gick. Knät kunde svullna upp i några dagar efter att jag ansträngt det osv.

Jag kunde inte böja det ordentligt, tex att sitta på huk var en omöjlighet. Under flera års tid alltså..

När jag väntade Jordan blev det vedervärdigt 🙁 All extra vikt, vätska och mera blod…tja  😉  Jag skuttade (nåja hasade) fram på kryckor bitvis, och kunde inte sova, att vända sig i sängen var en smärtupplevelse av sällan skådat slag…HU!

Men efter graviditeten så började jag ju träna på riktigt, med rejäl styrketräning bla, och så en dag så insåg jag att ….Jippie! Jag kan faktiskt böja OCH belasta knät 😀  Det underlättar en hel del 🙂

Så, det får gärna vara så fortsättningsvis med, inget ont!

Mitt järnvärde har gått upp, dels beroende på järnpiller, men mest pga alla jordgubbar jag proppar i mig 🙂

Jag är inte speciellt trött längre, mer än vissa dagar, och då gäller minsta motståndets lag och jag skäms inte en sekund för att jag lägger mig och vilar.

Faktum är att jag gärna intar vågrätt läge en stund när Jordan sover middag, om möjligheten finns, för det är så otroligt skönt för hela kroppen. Även om jag mår väldigt bra, så är det ju en påfrestning såklart, och det är skönt att avlasta fötter, knän och höfter en stund.

Jag är övertygad om att jag har igen det i långa loppet 🙂  Det värsta är ju att jag gärna somnar….. 🙂 även om jag inte var trött när jag lade mig, så somnar jag ändå 😉

.

Bebisen sparkar på, har ungefär samma dygnsrytm som alla de andra haft, pigg och aktiv på kvällarna 😉

Sist hos BM så låg den ju i säte, och det känns, speciellt när det lilla huvudet trycks upp i mitt mellangärde…aooch 😉

.

Jahopp, nu ska vi snart gå och sova, än så länge bestämmer ju jag sånt…sen blir man ju lite livegen ett tag igen 🙂

Lovelia ligger på soffan här bredvid och snarkar, hon skulle absolut se på Tv med mig, men somnade på två sekunder…

Jag kikar på Fast and furious, gillar Vin Diesel 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Annelie Susanna

    Jättefin mage!! Ser så härligt ut. Vill också ha fler barn ju!
    Var har du köpt den söta blusen??
    Ibland hjälper det att ta omega 3 tillskott i ca 3 månader när man har ont i nåt knä. gjorde jag för några år sedan när inget annat hjälpte, blev helt bra och har inte haft besvär sedan dess 😉
    Men träna är aldrig fel det heller!!
    Kram på dig!
    Carola svarar: Blusen kommer från H&M, flera år gammal, typ sen jag väntade Novalie 03 🙂
    Jag ogillar alla former av tillskott, fråga mig inte varför, men tycker det är öken bara med järnpiller… 😉
    Fast det är ren dumhet 🙂

  2. Carina

    Ja förhoppnngsvis är det en bebis som kommer, tänk om det skulle vara en säl.

    Skönt att du mår bra och att knät sköter sig. Visst hjälper det att träna upp musklerna runt omkring.

    Hoppas du ska må fortsatt bra och passa på att vila de studner du får.

    KRAM Carina

  3. Ida

    Vad mysigt att läsa om, du skriver ju alltid så bra 🙂
    Och skönt att du verkar må så bra ändå, spännande att det bara är 10 veckor kvar nu 🙂 Häftigt med 9 barn! 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting