Allmänt

Vissa saker, alltså..

Det finns saker här i världen som inte är fina någonstans..och till dem hör foppatofflor i vuxenstorlek!

Till barnen funkar de, de är ju runda och bulliga och färggranna, men till vuxna är de bara FULA!

Men…. de jäklarna är ju dessvärre rätt bekväma 😉

Här är mina 🙂 Skitfula och inget jag visar mig offentligt i, om jag kan undvika det..Det smärtar mig att erkänna det, men jag gick faktiskt runt i dem på High Chapparall..och en röd kjol och en vit cowboyhatt och ett lila blommigt linne…nej det såg för gräsligt ut, men jag var höggravid med Jordan, hade fruktansvärt ont i hälen + knät och för att ens orka gå runt där hela dagarna var det tvunget.

Jag varvade med foppisar, gympadojor och vanliga sandaler  🙂

Jag har inte köpt dem själv utan fick dem av mamma och pappa, de hade shoppat loss i Thailand på ett gäng, det här var flera år sen, så de är ju hållbara åxå…!

Det enda som är fint med dem, är ju att man kan pluppa dit små söta saker, som Hello Kitty..)som jag snott från nån av småtjejernas urvuxna..schhh)

.

Hur folk som inte är gravida eller har ont i fötterna av nån anledning, kan med att visa sig i dessa extremt fula skodon, det begriper jag inte!!  Min egen äkta man travar mer än gärna runt i sina, överallt…min pappa med…och flera av mina vänner…men ändå! ?  De är ju skiiiitfula!

🙂

Jaja, jag har precis insett att mina gympaskor håller på att ge upp..måste se om jag kan sula om dem, för det är inget fel på dem förutom att det gått hål i sulan, det är fina mockadojor, så de är värda en chans.

Men ett par nya ska införskaffas snarast, jag provade häromdagen, men kunde inte bestämma mig 🙂

Nej, jag har inte foppatofflorna in public, än… 😉

Idag har jag tränat 🙂  Nice nice nice, fast Janelle tittade storögt på mig när jag sa att jag skulle gå ner och träna.

-Lycka till, med den magen…

Fast det gick alldeles utomordentligt bra, jag hoppade bara över ligga-på-magen-övningarna 😉

.

Barnen har mest varit ute, de tre minsta leker så bra ihop.

Tjejerna tycker det är kul att Jordan kan vara med på deras lekar, ibland sabbar han allt, men för det mesta kan han få vara med, tex så blir han en utmärkt bebis:

Han klämde ner sig och sen ropade han på tjejerna – Eeejjjerrr!

I bakgrunden ser ni vår nya pärla 😉

Passa på att kolla in Lovelias foppor..DE är helt ok 🙂

Tjejerna drog runt på Jordan länge och väl, fram och tillbaka och hit och dit tills han äntligen ledsnade…då hoppade de studsmatta ist.

Jordan är jätteduktig på det, för bara några dagar sen så kröp han mest runt däruppe, men nu hoppar han med stadiga jämfotahopp och skrattar så det kvillrar av lycka. Underbara unge!

Lite lunch och sen sovdags för småbröder, då passade Trixie och Lovelia på att leka lite inne först och sen höll de mig sällskap när jag målade pinnsoffan och spegeln…hua vad måånga pinnar det är på en pinnsoffa….

Novalie och Robban kom hem, och efter en stund kom Novalie och ville att jag skulle slå på vattenspridaren:

Och sen blötte de ner sig under rop och skratt 🙂

-Ihhhhh det är så kallt!

Men jag hade både varmt och kallt vatten så det var nog typ ljummet..inget synd om dem 🙂

Loppan fick de allra ljuvligaste korkskruvarna i sina tofsar sen, men det missade jag att fota.

Jag måste kolla hur det ser ut med badkläder åt dem, det verkar ju som att de har iaf nåt som funkar, de letade reda på det själva. Vilket innebär att de gick ner i pannrummet ochdrog ut lådan med badkläder, jag har faktiskt ordning på en del saker 😉  Lovelia har Trixies baddräkt, medan Trixie hittade en gympadräkt…jaja, det går att bada i den med 🙂

.

Posten idag  var trist, bara reklam, men det låg ett nytt medlemskort där åxå:

  KappAhl har stylat sig 😉

Alla dessa förb…. kort!  Man har dem aldrig när de behövs, men annars ligger de och tar plats i plånboken …

Jag tycker det var extremt smart att Intersport kunde koppla medlemskortet till det vanliga betalkortet..mer sånt tack.

Jag handlar aldrig på kortet, utan har det som ett rent rabattkort, det gäller alla mina kort. Tycker inte om att betala i efterskott, utan vill betala på en gång och sen ha det ur världen 🙂

.

I morgon ska jag p Tjejträff i Novalies klass, det ska bli trevligt:) De skulle ha lite dansuppvisning och så ska vi väl prata antar jag, jag är inte helt säker på varför det ska vara en sån träff…men det har varit lite tjafsigt bland tjejerna i klassen, så det är väl därför.

Patricia har ledigt, eller de ska jobba hemma, få en hundring som sen ska gå till Tanzania 🙂

Hon ska få passa Jordan medan jag åker på kyrkis 🙂 det var alldeles lagom..han sover dessutom då 😉

Kanske ville hon baka en kaka åxå, och det är helt ok det med.

.

Nu är det sovdags, alla andra har slagit igen korpgluggarna, så jag ska väl fixa det sista här och sen hoppa i säng.

Ha det så bra!!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Åsa

    Tänkte på Dig igår 🙂 anledningen var ju så klart vad jag hade på fötterna 😀
    Jag har mina foppatofflor rätt ofta… de är sköna.
    mvh Åsa

  2. Hemmafrun i USA

    Instämmer med föregående skrivare, foppatofflor är inte så snygga….

    Apropå det här med massa plastkort från olika aff’ärer, så är de ganska smarta i USA, där får man ett stort kort (stort som ett vanligt visa plastkort) sedan får man oftast två stycken mini, mini plastkort, med ett hål i som man kan sätta fast på en nyckelring, himmelens smart….och de tar sånn liten plats…

    Kram
    Carola svarar: SMART!! Kanske man skulle tips nån korttillverkare om 😉

  3. Ida

    Vad skönt att kunna träna även under graviditeten 🙂
    Vilka härliga bilder på era barn, ser underbart ut:)

  4. Tina

    Jag jobbar inom äldreomsorgen och har foppatofflor på jobbet. Där är dom väldigt bra men aldrig att dom ser utsidan av äldreboendet 😉

  5. Nelly

    Foppatofflor är de ultimata trädgårds- och fixahemma-skorna!! När man ska ut med sopor eller ut och hänga tvätt osv. Perfekta på stranden också, om det t ex är vassa snäckskal. Skit samma om de är fula. Men jag går inte runt i dem på stan.

    Jag har en pappa som ALLTID måste kommentera hur fula dessa skor är, när han ser dem hemma hos oss. Otroligt irriterande, fattar inte varför han lägger energi på det, han som alltid själv gått runt i träskor i trädgården.

  6. Maria

    Instämmer med att fopp-tofflor är bland de fulaste skor jag sett! Har en gubbe som älskar sådana och bara måste ha nya när de gamla gått sönder. Barnen älskar sina också och vår 4,5-åring fick förra året med Bamse på (Katten Jansson) och hon älskar bara dessa. De är faktiskt ganska söta. Tyvärr vill lillasyster på 2 år ”låna” dessa ibland…trots att de är några nummer för stora…och då blir det lite bråk! 😉

    Jag har aldrig gillat att ha på mig sådana tofflor alls. men kanske man ska pröva nu när fötter och ben svullnar av graviditeten och jag ska ju inte ha förrän i slutet av augusti! Inser att jag kommer få skoproblem i sommar!

  7. Sofia

    Din ursäkt för att bära Foppatofflor på High Chapparall är okej. Men inte mer än så!
    Jag gillar dem inte. Skulle aldrig använda sådana i det offentliga. Min mamma har två par (som hon efter inköpen för två år sedan har använt två ggr i trädgården). Ett par fejkade och ett par äkta Crocs. Både är sköna, men det ändå stora skillnad. De äkta är så sköna! Men det hjälper inte!!!
    Jag tycker knappt det är okej på barn heller… men de kommer undan med att de är söta 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting