Allmänt

Grillat, ätit, tränat

Idag var det en seg dag, redan när jag vaknade var det segt som sirap, både i kroppen och knoppen.. Lite ont här, mådde lite illa där, var hungrig, sur, trött, Jordan blev väckt av Lovelia som ville gå på kyrkis…Grrr.

Men, det var ingen större fara, efter frukost så mådde jag bra, men var fortsatt seg.

Eftersom jag är en klok kvinna 😉 så lyssnar jag på hur det känns och anpassar mig efter det. Alltså tog jag det lugnt idag.

Hämtade Trixie på kyrkis, och snackade lite med en annan mamma, sen hem igen och fixa lunchen, som ju ungarna åt massor av 🙂

När Jordan sov, så grejade jag på med lite av varje, plockade undan i köket,pratade lite i telefon, vattnade lite blommor ute, jag har inte planterat just några än, så det var inte så mkt. Lovelia och Trixie var trötta av värmen och solen och gick ner för att kika på en film, och Novalie kom hem och gjorde dem sällskap.

.

Så kom Perra hem vid 15- tiden 🙂

Vi hjälptes åt att fixa vår grind som ena fästet lossnat på, så nu hänger den som den ska…men..bara för att jäklas lite så kom de för långt ifrån varandra, de båda grindarna, så nu går de inte i lås…

Men, vi har ändå alltid ett spännband som extra säkerhet så det gör inget. Jag pratar om grinden ut på gatan nu alltså:)

Corrinda kom hem och hade så ont i mellangärdet, mitt i, precis under bröstbenet. Hon hade fått det efter gympan, utomhus – i solen- så hon fick dricka lite cola och äta lite, och det försvann . Men hon fick huvudvärk och orkade inte gå på basketträningen.

.

Perra började skala potatis och jag satt och tittade på, det är väl fin arbetsfördelning va?

Svärfar och hans fru kom och vi satt och pratade en stund, sen gick jag in för att göra sallad och duka, medan han grillade.

Jordan vaknade, svettig och rufsig, glad som en mört och gick ut för att visa hur bra han är på att hoppa studsmatta 🙂

.

Efter middagen så fikade vi och sen drog de sig hemåt vid 19.30 tiden, och vi stoppade lite barn i säng, efter att vi röjt i köket…detta eviga göra 😉

.

Corrinda hade huvudvärk och gick och lade sig redan vid 20, medan Lovelia , Trixie och Novalie tittade på Halv åtta hos stjärnorna innan de hoppade i säng 🙂

Lovelia ja….

  Ja, jag tjatar, men titta på lockarna!!!!!

Titta!!

Hennes hår har blivit så långt det sista året!  Men änglalockarna är kvar än så länge 🙂

.

När kidsen lagt sig så ledsnade jag på att det var bara hockey på vår TV, så jag gick ner och tränade, först cross en kvart och sen styrka, med fokus på baksidan av kroppen 🙂 Stretch på det var fint, jag är ingen fanatisk stretchare men det kan vara rätt skönt ibland.

I natt vaknade jag med tok-kramp i vänster vad! Det har hänt nån gång tidigare, men ytterst sällan, så det tog några sekunder innan jag riktigt fattade vad som hände. Det gjorde så satikens ont!  Fanns inget annat att göra än att skutta upp ur sängen och ställa sig på foten, och det var nog tur att jag inte var helt vaken för då hade jag nog tvekat att ens röra mig 😉

Så jag hade som träningsvärk i vaden, och det var himla skönt att stretcha 🙂  Nu tänkte jag inte ha mer kramp 🙂

.

Hade Greys Anatomy (?) på medan jag tränade, det bidde ingen Arg snickare, men jag följer inte Greys så jag kikade med ett halvt öga. Överhuvudtaget har jag ledsnat på alla dessa sjukhus serier… Jag som följt Cityakuten i alla år..

Men nu är jag less, det är så mkt tragedier i alla de här serierna, och jag orkar inte med det, det finns det tillräckligt av i livet ändå.  Jag har alltid föredragit action och fart och fläkt, men det är rätt dåligt med sånt åxå..

Fast jag gillar Blue bloods 🙂 Helt i min smak. Och det har vi spelat in, eftersom det krockade med hockeyn..så kanske att man skulle kunna få se det nu?? Men Perra har nog fastnat i nåt program där en kille åker runt till olika stammar av folkslag och lever med dem några veckor. Han har bott hos kannibaler….hos vattenzigenare..nu är han med eskimåer tycker jag det ser ut som 🙂  Jo det är rätt kul, lite spännande att få se så udda kulturer på nära håll.

Fast igår kände jag knappt igenom honom, för han hade kläder på sig ! Han har mest sprungit runt i ett litet höftskynke, eller helt naken…hm..Ikväll har han MASSOR av tjocka vinterkläder 🙂

.

Nej nu är det dags att sluta, i morgon är det musiklek. Helt galet att det har gått en hel vecka igen! Jag var ju på Öppna förskolan förra torsdagen och pratade om hur det var att vara en stor familj, det känns som igår…Usch vad tiden flyger iväg….

.

Ha det gott alla nu:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Karin

    Hahahaha, jag trodde det var Perra som du inte först kände igen, som hade sprungit runt med en höftskynke på =D
    Hahaha, så tokigt det kan bli 😛
    Kram
    Carola: Haha, om han fick för sig att springa runt i höftskynke OCH foppatofflor så skulle jag nog emigrera 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting