AllmäntGraviditetTräning

Första kyrkisavslutningen!

Idag sov Jordan länge, ända tills strax efter nio! Sen låg han och sjöng glatt för sig själv i spjälsängen och var så söt att jag slumrade vidare med ett leende 🙂 Älskade unge.

När vi masade oss upp så satt Janelle och Justus och käkade frukost och fick tillfälle att håna mig för att vara en sjusovare 😀 Jag pikade dem igår när de åt frukost klockan 13.15 så de var värre, men det är ju kul att ge igen..

.

Eftersom vi var så sena med frukosten så hann vi inte mer än typ äta klart och göra oss i ordning, sen var det dags att hämta på kyrkis. Jag kokade iofs couscous och gjorde iordning tre matlådor till barnen som de fick på kyrkis sen.

Eftersom vi är några mammor som har barn i både förmiddagsgruppen och sen eftermiddagsgruppen så har det blivit så att det oftast på tisdagar sitter kvar folk och äter lunch. Jag, som oftast har bilen har för det mesta åkt hem, det har varit en massa att fixa hemma som jag hunnit då, men idag så passade vi på att äta där.

Ungarna älskar det. 🙂

Igår tog jag fram två köttbitar ur frysen, för små för att räcka till hela familjen, men jag tänkte att det kan man göra nån stroganoff på, så funkar det. När Perra kom hem så undrade han hur jag tänkt nu?

Jag hade tagit fram en biff på typ 600g och en OXFILÈ på 400g  😀  Inte tänkte jag så jäkla noga på vad det var, utan mer på att de var små 😉

Det bidde en ovanligt lyxig stroganoff, men väldigt god 🙂

Den räckte långt åxå för det var vad jag bjöd kidsen på till lunch, men med couscous istf ris.

Jordan stoppade in så det nästan rann  ut ur öronen igen 🙂

.

Jag var ju iväg och shoppade balklänning med Patricia på em igår, och vi gick igenom alla affärer på Gränby centrum, och hittade några tänkbara, hon har svårt att bestämma sig, men den här tog vi hem på öppet köp:

 Den är ljusblå och helt underbar!!!  Patricia passar alldeles utomordentligt i den åxå men är inte hundra nöjd… (Vilket hon aldrig är iofs..) 

Vi ska ta en sväng på stan med. Om hon väljer den här så måste jag sy in den lite i midjan och korta av axelbanden.

Den kommer från Vila och det är en affär jag inte varit in på speciallt ofta, första gången jag tittade ordentligt på deras kläder var nog i höstas när jag letade stass till Kristallengalan:)

SKor hittade vi på Eurosko  

Mod. 136, CHILLI  Lika som de här fast vita 🙂 

Så nu har hon bara det svåraste kvar …… att bestämma sig..!

.

Jaja, tillbaka till idag, så åkte vi till kyrkis, åt lunch och sen härjade barnen omkring ute, fast vädret var inte det bästa, och när det började regna kom de in. Då var klockan nästan ett så Lovelia och de andra mindre försvann in.

Sista gången på kyrkis har man alltid skattjakt 🙂

Och i skattkistan så finns det alltid glass , strutar och strössel…. så även idag såklart!

Vi vuxna och syskon blir inbjudna vi med, så det blev en glass till mellanmål:)  Lovelia och Trixie, och de flesta andra barnen med, ville ha påfyllning av strössel hela tiden, och eftersom de har världens snällaste fröknar så fick de det:)

Varsin tablettask var det i också 🙂

Jordan fick en strut han med:

Mumsigt!

Vi åkte hemåt igen, jag stoppade en supertrött Jordan i säng, och tjejerna lekte lite, hoppade lite studsmatta, spelade lite basket. Corrinda och några kompisar var hemma och de gillar att leka med de mindre, så de hade kul allihopa.

Jag hade huvudvärk, jäkla väder, kan det blir nån åska nångång då, så man slipper det tryckande eländet!  så jag slappade lite framför datorn, mailade lite hit och dit och fick lite ärenden uträttade. Skönt.

Janelle kom hem, hon ville övningsköra, kors i taket! Men eftersom ungarna tydligen lekt i Mazdan och lämnat lysena på så är den ganska död….vi måste ladda batteriet…surt. Men vi fick ta Ww bussen, och det går ju det med.

Hon är rätt cool:

Idag körde vi en 30 sträcka i Gottsunda, ingen trafik, huvudled, brett och fint 🙂

Hon fick svänga av på varje infart vi hittade, och sen göra en rundpall, fanns det en parkering med gott om plats så fick hon parkera åxå, men för det mesta är det en vändplan. Ibland fick hon backa för att komma runt. Perfekt!

Vi började på parkeringen vid Gottsunda centrum, och som vanligt stod det en polisbil där, det gör det nästan alltid.

Janelle blev jättenervös 🙂  Vi har alla papper i ordning, så skulle de stoppa oss så är det ju ingen fara, men bara polisen i sig räcker ju för att göra en nervös, tyckte hon 😉

Jag gillar poliser 🙂  Det känns tryggt att de visar upp sig, och jag suckar åt alla rapporter om att de tar till övervåld.

Jösses, det ska fan daltas med allt! Är man kriminell får man fasiken åxå ta konsekvenserna.

Ja ibland går säkert poliser över gränsen de med, men även de är människor, och de allra flesta sköter ju sitt jobb klanderfritt.

.

Väl hemma sen så körde jag 15 minuter på crossen, sen får jag så jäkla mkt sammandragningar att det bara är obehagligt, så då går jag över till styrka 🙂

Kettlebells, hantlar, gummiband och pilatesboll. Mycket fokus på armar och axlar, mest baksida.

Stretch efter det, och det är himla gött 🙂

Jag köpte ett par nya 3/4dels träningsbyxor på H&M, inte mammabyxor, utan vanliga med en bred mudd man kan vika ner på höften, eller nu – upp över magen 🙂

Jag har ett par långa och de är himla sköna, men det är så varmt nu att det är fint med ett par kortare.

De var lika bra som jag tänkt 🙂

Dusch, och nu är det snart sovdags.  I morgon är det kyrkis, men innan jag hämtar där ska jag till barnmorskan på kontroll, hoppas allt ser fint ut.

Kanske ska jag försöka posta det där moderskapsintyget jag har fått åxå…. Jaja.

.

Ha det gott!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Michaela Lejonberg

    Va lika smak vi har Carola!
    En sån tröja som Jordan har på sig med Bamse har Walther också en;) Den är underbar!
    Och den rosasvarta rattmuffen ni har i er bil, en sån har vi också!

    Mysigt med skattjakt! Och vilken skatt sen;)

    Ha det så gott!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting