Allmänt

Idag är det tacos !!

Igen…:)  Ingen har väl missat vid det här laget att jag är så trött och less på dessa förbaskade tacos? Men…en deal är en deal och faktum är att ungarna håller sin del ( att smaka och inte klaga på maten) rätt bra på sistone, så det är bara att fixa tacos.

Men jag klagar inte så mkt egentligen, för det fina med tacos är ju att man kan blanda lite vad som helst, och ta det man vill ha, så vi vuxna brukar fokusera på sallad, mozarella+tomatsallad, guacamole, räkor och de godaste grönsakerna 🙂

Typ en räksallad mao, och det är ju gott.

När kidsen mular in chips så ska jag äta jordgubbar , och se på de få gratiskanaler vi har…  Nån ( ja, det KAN ha varit jag…) missade att betala Boxerräkningen så vi har bara gratisutbudet tills de registrerar betalningen..typ efter helgen.

Jag vet med bestämdhet att jag inte fick nån originalfaktura, tycker sånt händer rätt ofta nu för tiden? och då glömde jag naturligvis bort den, och så kom en påminnelse som jag inte fattade vad det var, innan jag kommit mig för att kolla upp det så stängde de av vårt utbud.  Klantigt absolut, och jag brukar verkligen inte slarva med räkningar, det blir bara dyrare ju med påminnelseavgift och skit, men det har inte funkat att få den som autogiro av nån märklig anledning … Måste kolla upp det med!

Nu är det ju  inget att se på TV hur många kanaler man än har, kan jag tycka, så det gör ju inget för min del, men barnen surar ju 😉

.

Idag har jag och småtrollen varit på Gränby och shoppat 🙂 Sommarklänningar till tjejerna från H&M och VITA… ja jag kommer ångra mig, men ack så snyggt!! shorts till Jordan +  en Snobben t- shirt från samma ställe. Och en massa hårspännen.

En klänning till Novalie och en solhatt till Jordan från Lindex och så blev det faktiskt två tunikor från Gina Tricot till mig själv:) Trodde inte att de skulle passa alls nu, utan köpte dem till efter förlossningen, men de funkar nu med 🙂

.

Väl hemma stoppade jag i säng Jordan, och tjejerna åt mellanmål medan jag gick ner och tränade –  crosstrainern, kettlebells, hantlar, gummiband och pilatesboll 🙂 Nice och så en dusch på det.

Apropå dusch….just nu är det vad Robban och hans kompisar ägnar sig åt…UTE. Regnet fullkomligen öser ner, men de hoppar studsmatta….vilket de inte får när det regnar, så jag ska gå och skrika på dem lite nu 🙂

Återkommer nog senare….somliga har ju ingen TV…… hm 😉

Kommentarer

 1. Maria Piteå

  OBS ett tips angående ditt autogiro som ej vill fungera.

  Har du samma namn på abonnemanget som på kontot det ska dras i från. menar tex om abonnemanget står i din mans namn och det är ditt konto det ska dras från så funkar det inte. det måste vara samma namn på abonnemanget som på personen som äger kontot. om ni har gemensamt konto så fungerar det heller inte så om detta är problemet ring upp boxer och be dom skicka ut en ny ansökan och fyll i med personkontot till samma person som står på abonnemanget då borde det fungera

  hoppas att du får det att funka kram

 2. Carina

  Litet tips: Tacogratäng – varva tortilla, tacokryddad färs, ostdip och tacosås ett par gågner i en ugnsform. Värm i ugn på 200grader i 20min ca, jo just det toppa med riven ost och nachos!!! Supergott!
  Gör sallad att ha till och gräddfil hemma att ha till om man tycker det är gott. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing