AllmäntGraviditet

Vecka 33

Jösses, det närmar sig! Jag ser ju min babywidget här till höger och dagarna försvinner i rask takt…det är ju inte så långt kvar nu börjar jag inse…  🙂

  Jag mår fortfarande alldeles utmärkt, även om en mamma på kyrkis i förra veckan med lite lätt panik i rösten bönföll mig att säga att jag väl mådde liiite dåligt på nåt vis iaf 😉 Men nej, jag mår bra 🙂

Jag känner av ischias mellan varven, men nu har jag ju märkt att en vända på crosstrainern motar även det, och det känns ju fint.  Träna öht känns bra, och det bidrar säkert till att kroppen orkar, jag har ju faktiskt aldrig varit så pass vältränad som jag var innan den här graviditeten. Ja, nu erkänner jag att jag varit pinsamt lat och otränad merparten av mitt vuxna liv, men så är det 🙂 Men även gamla hundar kan lära sig sitta 😉

 I v 33 har jag gått upp 11 kg…jaja, det hör väl till, men just viktökningen är lite dryg eftersom det gör så att min stackars uttrampade fettkudde under hälen saknas ännu mer än vanlig och det gör ondare att belasta..Ogillas, men accepteras.

Jag börjar fundera över förlossningen.. Mitt i sommaren, men det bästa med det är att Perra borde ju vara hemma när det sätter igång och det känns toppen! 🙂 Med alla våra höstbarn har det ju känts väldigt osäkert, tänk om han varit i Stockholm på marknad…då tar det några timmar att packa ihop och komma hem, och det hade helt enkelt inte hunnits med, då hade de fötts utan att han varit där .  Nu har det ju aldrig blivit så, men det är oroligt innan.

Fast om jag går över tiden så hamnar vi i augusti och då drar marknaderna igång så man vet aldrig 😉

Jaja, blir nog bra 🙂

.

Idag åkte Patricia med kompisar till Stockholm på lite shopping, hon kom hem med enbart blondering till håret, men de hade väl trevligt hoppas jag 🙂 

Janelle har varit på konfirmation med sina konfirmander, och det gick visst bra, i morgon behöver hon skjuts…vid halv tio..Zzzznark….  🙂

Corrinda sov hos en kompis men kom hem mitt på dagen ungefär, lagom till att kunna passa Jordan som sov, medan jag var på tennis.  Hon har velat ha en sån där kjol med ”plingor”  på , som magdansare har, sen vi såg det på Janelles dansuppvisning, och idag köpte jag en åt henne 🙂

  Det finns en härlig butik i Gottsunda centrum, som säljer massa saker, och väldigt mkt kläder, till typ inga priser alls. Jag har köpt mycket där genom åren, och det mesta är fin kvalité.

En sånhär kjol, den vita, tog de typ 149kr för på uppvisningen, men jag köpte den för 59kr 🙂 Sen fick hon det lila setet, kjol och linne med. Vad hon ska ha det till?? Ingen aning 🙂 Men hon är nöjd och glad och dansar runt här så det pinglar 🙂  Blir hon inte basketproffs kan hon ju alltid dansa magdans 😉

.

Jag handlade på Willys, ungarna ville ha kebab och det finns en så lagom förpackning där, men idag var det besvärligt att handla, för de ska bygga ut och hade halva priset på massa färskvaror…med påföljd att det var massa folk och lite varor..inte alls som jag tänkt mig 🙂 så jag fick faktiskt åka till en annan Willys för det jag skulle ha fanns inte…*mutter*

Men eftersom både Robban och Corrinda ska på kalas i morgon så skulle jag ändå till leksaksaffären intill, så det var ok.

Väl inne på leksaksaffären har de 30 %  på allt,. för de ska flytta till Gränby 🙂

(Leklust på Kungsgatan, för er som bor i Uppsala och vill fynda)

Blev experiment, Hello Kitty trycka på tröja och några små dockor att ha i presentlådan.

.

Hem och laga mat, varken jag eller Perra är jätteförtjusta i kebab så jag gjorde en sallad med räkor åt oss, två jättestora tallrikar, så jag har varit mätt hela kvällen 😉  Hittade roliga pommes på Willys, som var som räfflade chips och som krokar..kryddade med nån god krydda, och de gillade ungarna.  De små tycker kebab är för starkt så de fick köttbullar.

Lördagsgodis på det…men de lekte mer än de mumsade, så det finns nog kvar det mesta.

.

Nu ska jag väl hoppa i säng jag med, så jag orkar skjutsa i morgon…  🙂

Natti natti!

Kommentarer

  1. Tina

    Måste säga att jag blev glad när jag läste vad du tycker om att egentid och vad de är. Tycker många mammor idag bara tjatar om egentid men när man har barn och familj så tycker jag att de går först och får man lite tid över är de bara skönt! Skulle finnas fler mammor som du!

  2. mettemy

    HAHA tror kyrkismamman på fullt allvar att du skulle göra om det nio gånger om du hade besvärliga graviditeter. Du är ju uppenbarligen skapt för att bära å föda bar, vilket inte alla är. Sen måste du väl ha haft ganska ”snälla” småbarn också ? Bebisar är ju alltid en baggis ( om det är friska förstås ) men småbarn kan ju vara en aning krävande ibland . Annars är du ju en stålkvinna 🙂

  3. maja

    Tack för tipset om Nallens! Jag åkte dit idag för att se om det fanns något kvar och fyndade en Britax Hi-Way, Tripp Trapp, mobil till svågerns nyfödda son, blöjhink och en massa smågrejer, 3 400 kr! Helt otroligt!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting