AllmäntGraviditetHuset

Ett riktigt inlägg!

Precis som jag lovat så ska jag nu skriva som folk och låta den där Iphonen vila lite!

(ehum , den behöver laddas….hihi)

Jag impulsköpte en Iphone, det är så långt ifrån jag som det går att komma, jag brukar se till att fundera igenom saker både en och två gånger, och framför allt är jag rätt snål med saker till mig själv. Jo, jag kan mellan varven shoppa galet med kläder till mig själv, men då är det oftast tokrea och summan blir inte så stor i slutänden.

Jag puffade Perra i julas att köpa en sån, då han faktiskt behöver kunna kolla väder och söka folks telefonnummer osv snabbt, och hans gamla mobil var trasig..och sen har han ju suttit där och grejat. Jag har inte alls fattat fascinationen med massa appar och skit, trots att de flesta runt mig har antingen iphone eller andriod..Dessutom så gillar jag inte att kameran är på fjuttiga 5 megapixel när den jag har på min mobil är på 12…

.

Men så har min, Sony Ericsson, satio, börjat krångla….den har alltid varit rätt knepig och det ska till en massa tryckningar för att komma dit man vill, det känns som att det var den sista touchen de gjorde innan de gick över till androiderna.. När så kameran åxå började ta en jädra tid på sig, både att starta upp sig och sen att knäppa själva kortet…då kände jag att nääää, man kanske skulle……?

Och dessutom….jag betalar min och tonåringarnas räkningar, och deras ligger på typ 3-500kr…min på 150.. Jag kände att jag kan nog vara värd en iphone 🙂

.

Så sagt och gjort, jag bad min käre man ringa och betsälla en. Han står på abbonemangen till alla våra mobiler och det måste ju då vara han som ringer, och det gjorde han, och igår kom den hem till mig 🙂

Vit, fiiiin, 32gb. Om nån funderar så har jag såklart köpt mig ett rosa skal:)

.

Sen har jag suttit där, och pillat, och laddat ner appar och tja..kollat mailen massa gånger, eftersom det plingar när det kommer ett mail och då kan man ju inte låta bli:)

Kameran då?

Nja…..den duger väl:

Inte det bästa jag skådat, men hyfsat….

Jag ville ju ha en mobil med skitbra kamera eftersom den ju alltid finns med, och man då kan fånga de där små vardagliga sakerna, därav Sation, men det här duger väl:)

.

Och ja…..jag tänkte faktiskt tanken att jag kanske, om allt går bra, ska kunna blogga lite direkt från BB, inte förlossningen dock;)

Om nåt, Gud förbjude, går snett, så kanske jag inte hör av mig , och för den delen så ska man aldrig vara säker på att jag kommer ihåg hur man gör med mobilen så jag lovar inget 🙂

Och hoppas såklart att allt kommer gå bra!!!!!

.

Idag har jag vilat mig i form!

Sov fruktansvärt dåligt i natt, hade ONT i magen mest hela tiden. Inte värkar eller så utan mer ligament och som ett evigt håll, som dock gav med sig när busbebben äntligen ändrade läge frampå morgonkvisten…ajajajaj

Klev ändå upp i hyfsad tid och sen tog jag en lugn frukost med morgontidning och kaffe, innan jag gick ut till Perra som jobbade på med våra stenar.  Jag tog tag i brevlådan, och satte först på våra siffror vi köpt, och sen så måttade jag och borrade och grejade.

Jordan tycker det är väldigt spännande med verktyg, och tittade noga på hur jag gjorde när jag bytte borr, och så fort jag lade ner maskinen på marken så snodde han den och skulle göra lika:

Fast det var himla tungt och svårt…så han ägnade tiden åt att plocka ur alla bits ur lådan ist och strö ut dem överallt..

Kolla hans foppisar! Här går man och köper inte ett, utan två par åt honom, blåa fina med Bamse på och blåa med nån Blixtenbil på, och han tycker att Lovelias gamla rödrosa som han hittade i garaget är snyggare 🙂

Framför allt är de enklare att ta på, och det är väl det han gillar , och det gör ju jag med, såklart.

Perra har jobbat på bra, grävt ur, måttat och mätt och grejat, och sen i med sand, på med plattorna och sen fogsand, och jo….det blev fint:)

Det ska fogas lite till, men sanden tog slut….gick i en massa sand mellan alla springor… 

Snygg brevlåda va?? Och visst sitter den väl alldeles utomordentligt snyggt ??    😉

.

Postbilen har kört över plattorna och de höll…. så vi får se hur det blir i vinter. Det blir hur som helst inte sämre än det var innan.

Nu ska vi fixa staketet bakom tunnorna, så inte Jordan smiter…och så kanske vi planterar nåt…vi får se.

Vi känner oss nöjda:)

.

Nu ska jag se en film, och äta jordgubbar…den här ungen kommer väl se ut som en jordgubbe med tanke på hur många liter jag ätit…Jag har ju köpt och ätit minst en förpackning sen de kom till butikerna tidigt i våras 🙂

Ha det gott nu!!

Bye bye

Kommentarer

 1. Leah

  Du menar en förpackning om dagen, med jordgubbar? 🙂

  Man får unna sig ibland, det är helt okär dålig på det själv, men vid denna löning ska jag i alla fall köpa kläder till mig själv.

 2. Barnens Hjältar

  Jag har skaffat en ny iPhone med en vit. Tyvärr har jag inte kunnat börja använda den ännu för micro-kortet har inte kommit ännu 😛

  Var tvungen att ringa en kompis igår när jag inte fick i sim-kortet haha. Tur jag inte fortsatte försöka och pajade hela skiten. Trean har ju vanligt sim-kort 😛

  Ha en fin dag!!

 3. Gunilla

  Så fint det blev med plattorna!! För sjutton se till att fixa staketet. Jordan är ju emellanåt som en vessla och smiter iväg.
  Ha det gott!
  Kram Gunilla

 4. Johanna

  Håller absolut med dig ang kameran i Iphonen. Hade oxå en bättre i min tidigare Sony Ericsson. Men nu har jag köpt mig en bra kamera som jag försöker ha med mig, därimellan tar jag mkt kort med min iphone. Det funkar, men det är ju kvalitetsskillnad helt klart!!!

  Ser fram emot bebis ankomst 🙂

  Lycka till

 5. mariette

  Har precis som du valt att ha en bättre kamera än övriga funktioner på mobilen ,men fick en super bra kamera i present så nu kanske det blir en Iphone här också! Man skall aldrig säga aldrig och man blir ju mer och mer uppkopplad. Nu kommer nog bebisen snart. Lycka till! kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting