Allmänt

Lekland i Infra city

20110730-134855.jpg

Kul och fräscht men jag har redan snäst åt personalen för man får inte ta med vagnen in :(. Dumheter . Inte kul att ha Jamie i vagnsinsatsen på golvet när det yr ungar överallt . … Snart har jag kommit över det 😉 . Ungarna har superkul !!!! 🙂

Kommentarer

  1. Lillys mamma

    skaffa en bärsjal då, smidigt när man ammar med, kan användas från födsel (tom prematur) och sen beror de på sorten hur länge, men i vävda kan man bära 3åringar.. en trikåsjal passar nybörjare och bebisar bra.. finns både nya och begagnade på tradera..
    Carola: Har massor, och har burit flera av dem, men nu visste jag ju inte det , dessutom är det svårt att springa runt i labyrinter med en bebis inknuten på magen..

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting