AllmäntTräning

Spännande läsning:)

Jag tycker det är så kul att ni delar med er av era erfarenheter om amning, både bra och dåliga 🙂

Tack:)

Sen till dig som tycker det lyser igenom att jag tycker att kvinnor som inte ammar är lite sämre…Jaja, du kommer alltid tro att det är så, så vi kan säga det då 😉 Men sanningen är ju en annan .

.

Nog om det nu, men ni får gärna fortsätta prata vidare i kommentarsfältet 🙂

.

Vet ni vad det är för dag i morgon??

Jo, det är Jordans födelsedag!!

Min lillla kille, som föddes nyss, han fyller 2 år i morgon 🙂

 Han är en sån liten sötnos, så full i bus, men så snäll ändå 🙂

När han ser Jamie så låter han naaaaw och klappar honom på huvudet 🙂

När Lovelia somnat i soffan en kväll, så böjde han sig försiktigt fram och kikade och så viskade han sitt Naaaaw.

Lille gubben min!

Så snart ska vi upp och sjunga för honom, vilket jag har svårt att tro att han kommer uppskatta, de flesta av syskonen har börjat gråta och sett ut som att hela familjen blivit spritt språngande galna som väcker en mitt i natten genom att sjunga??! Helt galet 😉

Jag återkommer 🙂

.

Vi har inte gjort många knop här hemma, utan det vanliga röjet har fått räcka, vi njuter av de allra sista sommardagarna i full frihet för oss som är hemma, nästa vecka börjar kyrkis.

Lovelia längtar och frågar varje dag när det är dags. Hon har lite tråkigt hemma när syrrorna är borta, och dessutom så är Trixie skittrött efter skolan sen, så hon orkar inte leka…0ch Loppan som väntat hela dagen..

Jordan är ok att leka med, men inte som Trixie 🙂

Idag messade jag J och så bestämde vi oss för blomsterinköp, och jag hämtade upp henne och så for vi till Plantagen, där vi köpte lite blommor och krukor och sånt. Sen till leksaksaffären tvärs över gatan för lite presenter, dels till Jordan och sen till ett kalas i helgen.

.

Nya kortärmade omlottbodysen!! Äntligen kom de, nu när värmen är borta snart, La redoute har inte så snabba leveranstider måste jag säga, 9-12 dagar…

.

                                                         

I love to eat…..No shit Sherlock;)  Det syns ju aldrig….

.

Idag körde jag igång med träning!!!

I morgon kommer jag att känna av det 🙂  Jag körde ett av Olgas pass, som jag gjort förr. Första gången jag provade det så tänkte jag innan : Tss, det där lilla, det är ju easy peasy…:)

Och sen höll jag på att storkna, och dagen efter, och nästa och nästa dag så hade jag sån förbannad träningsvärk att jag inte kunde gå ner i tvättstugan…på allvar 🙂 Trappor var helt omöjligt …Haha, vi får se hur det känns i morgon.

Härligt jobbigt var det iaf, och skönt att känna att jag är på gång!

Jag har måttat och mätt och vägt och skrivit upp startsiffrorna så nu är det bara att se till så de minskar. ”Bara” 😉

.

Jordan sov och Jamie var med Robban som kommit hem från skolan så lagom. Bara Jamie kommer in i riktiga rutiner så småningom så blir det lättare att få till träningen. Men det får ta den tid det gör, spelar inte så stor roll, det är ju ett tag till sommaren 12 🙂

.

Igår var Jamie inte nöjd alls, och det började redan på tidiga morgonen, runt 4 eller så, så jag var lite småseg framåt eftermiddagen, och när Jordan sov, och jag satte mig i soffan för att amma, och Lovelia kröp upp bredvid mig och myste in sig, så lutade jag mig tillbaka med Jamie på magen och slumrade:

 Det är så mysigt! Och en liten powernap gör väldigt mkt för resten av dagen.

Det är jobbigt att vakna till igen bara..

.

Tack för beskrivningen av hur man fäller ihop vagnen !

Jag gör ju så, men har inte tagit bort den där bågen framför Jordan..så jag ska prova med det! Ska sitsarna vara upprätta eller nedfällda förresten??

Skönt att ¨å höra att jag inte gör helt fel 🙂

.

Nu ikväll så har det åkt en helikopter fram och tillbaka här, med strålkastaren på…?

Man undrar ju vad de letar efter, och hoppas att det inte är nåt läskigt..men nu har de slutat så jag kan sova lugnt.

.

På köksbordet ligger paketen och väntar:)

.

Natti natti:)

Kommentarer

 1. Barnens Hjältar

  En sak jag lärt mig genom att jobba en del med konflikthantering är att alltid kunna säga ”vi kan åtminstone vara överens om att vi inte är överens”. Det är ganska avväpnande 🙂
  Söta de är 🙂

 2. Cecilia

  Sittsarna på dubbelvagnen ska vara nerfällda när man fäller ihop vagnen.
  Carola: Och en annan säger tvärtom?? Hm:) Nerfällda som i fullt liggläge?

 3. Ida

  Grattis till Jordan! Och stor kram till lilla sötaste matälskande bebis-Jamie. _hur_söt_som_helst!

  JA, sitsarna ska vara upprätta på vagnen
  Carola: Hm….upprätta….som i sittläge?? Ni säger emot varandra 😉

 4. Josephine

  Jamen du, det kanske bara är i fånen…det är sällan som jag kollar i datorn.
  Så irriterande om det är så. Men det borde bli rätt i både iphone och på datorn om man har vänt bilderna innan man lägger upp dom i bloggen, för jag antar att du vänder bilderna när du lagt in dom i bloggen och inte innan?

 5. Neta

  På Lidl hade dom bodys för 49 kr, började igår så det finns säkert kvar. Vet inte om dom var omlott men hade iaf med kuvertaxlar, dom tyckte jag satt urbra.
  Tror helikoptern kanske letar efter den 18-åring som är försvunnen från Skärplinge, dom åkte här också igår kväll.

 6. Carola W

  Josefin!!
  Men du menar att bilderna är på snedden i din telefon väl ?? Eller på datorn ? Jag vänder de och det ser fint ut i min dator men i phonen är de på snedd , kan man ä dra det alltså ?? Jaaa jag vet att jag inte har nån koll 😉 och älskar tips som gör det bättre speciellt gällande fotona som suger 🙂

 7. Josephine

  Grattis till Jordan!

  Ett litet tips bara, det finns några appar till iphone där man lätt kan vända sina bilder. T.ex ipiced.

  För övrigt, tack för en underbar blogg, jag är en trogen läsare.
  / Josephine, som avskyr att vrida på huvudet 🙂

 8. Caroline

  Hej hej!

  Du,jag menade aldrig att DU var någon amningsfanatiker,med det jag skrev.. =)
  Det är det här som är det svåra med text,när man ska försöka förklara något utan att ha människan framför sig!
  Usch vad mycket missförstånd det kan bli/har blivit just gällande TEXT! =P
  Jag läste allt du skrev och jag förstod vad du menade,jag var väl egentligen mer ”irriterad” på sjukvården för man mindes tillbaka,där neonatalen var guld värd,men vad gällde barnmorskorna så ansåg jag att det var en slags amningshysteri med dom!
  Dom brydde sig mer om att jag skulle få igång den biten,än att jag nästan var självmordsbenägen!
  Jag tycker det är skithäftigt att du kunnat amma alla dina barn,jag har 3 barn själv,första född v.27 och där gick det ju ej alls av förklarliga skäl då (dock pumpade jag i 3 månader),andra född v.32+6 och henne kunde jag amma ett ganska bra tag faktiskt,3 månader tror jag det funkade!
  Och sen minsta mannen då,född v.36+4,honom funkade det med i ca.1 1/2 månad och sen verkade han ej vara nöjd längre..=(
  Har faktiskt nr.4 på gång i januari,håll tummarna för att han vill stanna kvar i magen längre(sjukskriven från jobbet nu för tidiga sammandragningar,är i v.22),och där kommer jag verkligen försöka se till att det funkar med amningen,för när det väl gick så var det ju underbart! =)

  Grattis till Jordan!
  Min Dexter fyller 2 år den 19:e oktober,så det är snart det med!
  Tiden flyger iväg…
  Ha en riktigt bra dag och återigen så menade jag inget illa med det jag skrev gällande det känsliga ämnet AMNING! 😉

 9. Maria L i Stockholm

  Grattis Jordan! Hoppas du får en toppendag men det får du säkert eftersom ni verkar vara en helt underbar familj. 🙂 Ni är min favoritfamilj sen ni var med i fam.annorlunda. Många kramar till er allihopa.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing