Allmänt

Men kul!?

Hela jäkla långa inlägget jag skrivit bara försvann??? Bläää!
Återkommer när jag inte är så sur;)

Kommentarer

 1. J

  Godmorgon…
  Nu när jag läser det jag skrev så märker jag att det bodde liiiite fel .. Jag menade ABSOLUT INTE att jag tycker att du dömer ngn..!!! utan jag menade om alla tänkte sig för lite innan man dömer.. Även jag..:-) lite ödmjukhet skadar ju inte.. Och nästan alla typiska kvinno frågor är ett hett ämne såsom ammning då 🙂 el om säger att man vill vara hemmafru och en annan sak som du också tar upp.. Egen tiden!!! Fasiken har små barn får man vara glad om man får skita ifred!! Haha och har du riktigt tur så kanske du får till en dusch.. Men att lämna bort en bebis näe finnes inte i min värld iallaf!! Men jag dömer inte ngn annan som gör det..inte mitt problem liksom.. Men tyvärr stör det folk att min 2 åring fortf är hemma med mig och jag blir ledsen när man får höra dom spydiga kommentarerna.. Allt ifr att man skaffar fler barn för att slippa jobba el för att man får så mkt kr i barnbidrag etc och då kan det komma en tår.. Och undran varför i hv är vi tjejer sååå jävla elaka mot varann!!!!
  Carola: Nej jag läste det inte som elakt:) Jag håller med dig…tjejer kan vara oerhört stygga mot varandra istf att glädjas med varandra..

 2. J

  Sitter här och tänker…. Varför är vi tjejer/kvinnor så elaka mot varandra?!? Vem är det som sätter upp normerna och kraven?!? Alla är vi olika..alla gör olika.. Men vem är jag el du att döma andra!?!? Om vi bara kunde visa varandra lite respekt och ödmjukhet..oavsett vad det gäller om… Så skulle livet vara betydligt mkt lättare… Och så drömde jag vidare… Vi tjejer kommer fortsätta hugga varandra i ryggen…:-(. O appråpå amning så har jag fått skit för att jag ammat dom för länge..( till ca 1,5 år) så hur man än gör så gör man fel… Suck..
  Carola: Jadu, det är den stora frågan.. Gillar det där ordspråket: Gå en mil i nåns mockasiner innan du dömer :)..men jo, jag kan vara snar att dra slutsater jag med…men brukar oftast inte skrika ut dem offentligt iaf. Vissa saker, som amningen, tror jag skulle må bra av att luftas, avdramatiseras, för alla blir som galna när det tas upp, alla tar illa vid sig oavsett vad man säger, oavsett om man ammat länge eller inte alls. Jag ammade mina tvillingar i 2½ år 🙂

 3. Stina

  Jag antar att allt försvinner när du skrvit färdigt allt och klickar på Uppdatera(eller liknande)-knappen? Att det liksom inte går igenom? Tips: Innan du klicka på knappen, markera och kopiera Ctrl+C texten, då har du den ju kvar iaf. Eller skriv allt i Word/liknande program innan…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing