Allmänt

Hoppsan

Halva gräsmattan klippt och sen dog gräsklipparen 🙁
Den vägrar starta igen och nu skiter jag i den , jag är sur .
Den är sen tidig medeltid ungefär 😉 går på tre hjul och är tung som ett as men så länge den funkat har den fått vara kvar, men nu ligger den illa till .
Ja jag har fyllt på bensin 🙂

20110927-153906.jpg

Kommentarer

 1. Tina Warnqvist

  Hej! Jag läser din blogg varje dag, och jag måste nu kommentera:) Jag fullkomligt älskar din blogg, och dina härliga kommentarer. Du är så bra på det viset att du spelar inte nån supermamma, som står och bakar mitt i natten, stryker all tvätt mm
  Men ÄNDÅ är du en sån otrolig bra mamma, du är MED barnen, det är viktigast, och jag får många glada skratt här för mej själv:)
  Ja, du har en härlig humor…
  Och vilka goa söta barn!!!
  Många kramar Tina// Med bara 2 barn:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing