Allmänt

Thunger trötter

Jamie har varit på musiklek och det är faktiskt väldigt jobbigt låter han hälsa 😉
Faktiskt så jobbigt att man inte ens orkar äta innan man somnar…

Novalie är hemma från skolan idag , lite huvudvärk och hosta , är väl hennes tur nu . Pigg ändå och vi har precis bytt batterier på de nio zhuzhu petsen och hon och Lovelia leker med dem i banan hon fick i julklapp nu … Snacka om huvudvärksframkallande – de där små hamstrarna piper , tjuter, plingar och tjattrar 😉

Jag funderar på att klippa gräset ?? Men vet inte om det funkar när det är så blött och långt … Jaja jag lär ju börja med att plocka undan allt ungarna drällt ute först 😉

20110927-134419.jpg

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing