Allmänt

Grattis Patricia :)

20110930-112915.jpg

Sitter och väntar på att födelsedagsbarnet ska bli klar så ska vi åka och shoppa med henne sen 🙂
Janelle behöver skriva nåt skolarbete så hon håller ett öga på småtjejerna och smågossarna följer med oss . Få se nu hur bra hon är på att flörta till sig mer saker än vad jag tänkt – brukar inte vara några problem 🙂
Jag är lättflörtad eller kanske lättlurad ?
Eller så har jag världens bästa 16 åring som förtjänar att bli lite bortskämd 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing