Allmänt

Och det blev torsdag…

..igen!

Veckorna rullar på, tiden går så fort!

I morgon fyller Patricia 16 år, det var ju liksom nyss Jordans födelsedag, och han fyller den 2:a..Jag tror att jag ska sluta blinka, för varje blinkning är som en vecka eller så. Alltså att det försvinner en vecka bara man blinkar..eller…äh 😉

Snabbt går det iaf.

 

Idag var jag så trött! Jag får sova på nätterna så det beror inte så mkt på det, Jamie äter ju några gånger, men inte så ofta och han sover superbra. (ta i trä) det beror snarare på att jag sover för bra kanske, för jösses som jag drömde i morse när det var dags att kliva upp.

Och jag var bara tvungen att snooza för att kunna drömma färdigt, men det funkade ju inte, och plötsligt så hade det gått lite för lång tid, så jag fick bråttom ist.. Jag brukar skjutsa Lovelia till kyrkis kl 9 på torsdagar för jag Jamie och Jordan ska på musiklek 9.30, och givetvis så sover både killarna som små stockar varje torsdag som är den dag vi har en tidig tid att passa..det slår liksom aldrig fel.

Idag så var Perra kvar hemma för han hade massa ärenden så han skjutsade henne och så kom vi lite efter . Slapp stressa trots snoozning och trötta killar 🙂

 Jamie i nya kläder frånD&J

Och kolla vem som står bredvid??

Meh?? Samma lika 🙂

Stor och liten. Jag älskar Jamies byxor!! Jordan har ett par från Kappahl och de är skitsnygga, men de Jamie fick i paketet från D&J   är helt ljuvligt mjuka, i nån tunn manchester, Jordan har ett par lika med de är i tvätten för han har de jämt 🙂

Jag bad Jordan att sätta sig bredvid sin lillebror så jag kunde knäppa kort:

Han fattade inte riktigt vad jag menade 😉

Men Jamie tyckte det var roligt:

 

Ja idag blev det matchning av småkillarna, det händer ju inte så ofta, men är lite kul ibland.  Om jag ska fortsätta med månadspaketen från D&J så blir det nog iofs två likadana paket som kommer…hm..Förr så har jag ju haft ett tjejpaket och ett killdito..Får fundera lite på det 🙂 Men kläderna är så himla bra..

 

Efter musikleken, där Jordan som vanligt satt som ett ljus , tyst och förundrad och gör som han blir ombedd, otroligt med sant 🙂 så tog jag med Lovelia och W till Ikea där hans mamma väntade, och så lunchade vi.

Det är en väldigt trevlig torsdagsvana.

 

När vi byggde om köket så försvann min hylla med små byttor, heter nog specerihylla eller nåt sånt, där jag hade mjöl, socker, salt, ströbröd…ja sånt där man behöver ha lite av nära till hands när man lagar mat.

Nu har jag allt sånt i de stora burkarna i skafferiet, och det är så bökigt att dra fram när jag bara ska ha en matsked mjöl till en snabb redning eller så, så idag köpte jag tre glasburkar med lock som jag ska ha sånt i, och så ska de få stå i skåpet vid spisen, blir nog utmärkt. Sen blev det ju batterier, eftersom jag tömde lagret helt iom bytet på alla zhuzhupetsen här i veckan, och lite annat smått. Möbeltassar…måste byta ut dem vi har..

 

Vidare till Citygross för snabb handling, Novalie ringde och klagade på att allt var slut hemma, och det var det verkligen.. Slut på bröd, fil, yoghurt, pålägg, mjölk och oboy.. ingen frukt heller…det blev inte mkt till mellanmål av det 😉

Bestämde mig för att göra chiliconcarne när jag såg de fina små baguetterna de lagt ihop i jättestora påsar, även fast det är tacos imorgon…orkar inte variera råvarorna ibland, och de gillar CCC allihopa.

Lovelia följde med J och W hem och hemma hos oss var V, så lite senare kom J och vi bytte barn 🙂

 

Trixie var så söt, för när jag kom hem så gick hon och letade efter Lovelia, jag hörde henne ropa försiktigt för att inte väcka Jamie som sov i babyskyddet. Jag ropade att hon inte var hemma och då kom hon och såg förvånad ut och frågade vart hon var då??

– Äsch jag glömde henne på Ikea 🙂

Det gick hon inte alls på utan frågade igen och när jag då sa som det var ,, att hon var hos J, så trodde hon inte på det heller:) Nu är det ju inte så konstigt iofs för Lovelia har aldrig varit där själv förut.  Men alla mina barn älskar J så det är inga problem:)

 

När Janelle kom hem så fick jag tillåtelse att lämna barnen med henne och åka och köpa present till Patricia. I sista sekunden, men jag visste vad jag skulle ha. Såklart fanns det inte.. Men jag tror att det blev bra ändå. Annars får vi byta:)

Hemma igen efter en dryg timme,  Jordan som inte sovit middag hade gått och lagt sig och övriga tittade på film i gillestugan, Janelle höll på med ett arbete som skulle vara klart och inskickat imorgon kl 12.00. Det är ju ledigt imorgon för det är studiedag så hon tänkte att det var bäst att göra undan det nu, kloka barn, inte var jag så förutseende när jag gick i skolan 🙂

 

Nu ska jag slå in lite paket, vi lär inte behöva kliva upp i ottan direkt, Patricia sover halva dagen, så vi går väl  ner och sjunger vid halv två eller så 😉  Nej, lite tidigare blir det  för Corrinda ska åka iväg 11..

Jag har en fråga till er, om nån vet: Mitt headset som följde med Iphonen var ju typ bara skräp. Jag vill ha ett bra med såna där ploppar man stoppar in i örat och de stannar där, inte som de som var med som gör ont och ramlar ut..

Vart hittar jag det??  Man ska ju kunna prata i det och kanske lyssna på musik eller så, om man nån gång har tid för det….men ffa prata 🙂

När ni ändå tipsar, jag vill ha ett litet fodral att lägga iphonen i när den är i väskan, men de jag hittar är så tajta, jag vill ju ha ett som bara ska ligga i väskan, och som det ska vara superenkelt att ta i och ur mobilen från.

Webbutiker eller faktiska, spelar ingen större roll, men jag har ingen lust att lägga hur mkt pengar som helst på det 🙂

 

Ha en toppenfredag!!

Just det ja, kolla in Jamie här. Jag tycker det är så roligt med de här små snuttarna rörlig film, för det är verkligen små ögonblick man kan spara 🙂

 

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. Neta

  Grattis till 16-åringen.
  Chiliconcarne är så himla gott och godast är det om man får rester man spär med buljong dan efter till världens godaste soppa.

 2. Charlotte

  Skriv din kommentar här!
  Clas Ohlsons har bra grejor till mobiler osv. Till rätt bra priser också. Kolla där så kanske du hittar vad du söker.

 3. Anneli

  KaptenX på nätet har bra silikonskydd till ifånen – samt skydd till ”rutan” (plastfilm). Jag har gjort ett pyttelitet hål i silikonet och trätt in en sån där nyckelband modell smal, mer som en snodd, som har en ögla i änden som man kan trä igenom hålet i silikonskyddet. Vips kan du hänga ifånen om halsen och stoppa ner i ”gissa vad”. Då riskerar den inte glida ur fickan. Sen håller jag med om att lurarna som följer med är snäppet under skräp. Men jag har inte hittat nåra bättre. Skit att det inte finns headset med klämma så man kan haka i den i kläderna….. finnns mkt att produktutveckla.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing