Allmänt

Tandläkaren klar

Inga hål, jo kanske ett litet i en visdomstand, ev kanske, eller så var det inget, han hade lite svårt att bestämma sig 😉

Men skrev upp det så han kommer ihåg till nästa gång.

Han brukar skrapa tandsten med idag hade han visst ingen lust med det för jag får komma tillbaka nästa vecka till en tandhygienist…:/  Jaja, men de ska väl tjäna pengar de med 😉

Jag gillar inte tandläkare  i allmänhet, för det är obehagligt och DYRT, men min är suverän, Han tar emot nya patienter åxå, om nån i Uppsalatrakten är i behov av en tandis, han heter Lasse Eriksson.

När de skickar faktura så står det som avsändare Lasse Eriksson, Borr och tång 🙂

Jag skrattar alltid åt det för det låter så roligt .

 

Jamie är inte sig själv riktigt, de sista dagarna har han varit makalöst gnällig, av ingen synbar anledning, och han vill inte sova.

Om man lyckas söva honom gör man klokt i att sitta still med honom i famnen för annars vaknar han, och dristar man sig till att trots bättre vetande lägga honom i vagnen ( för att man kanske behöver göra lite saker??) så vaknar han efter en stund med panikvrål och illvrålar tills man tar upp honom.

Inatt har han bara gråtit och skrikit, inte vaken, men sådär halvvaken. Jag har inte sovit så värst många kvartar i natt, för så fort jag slumrat till gormade han..

Jojo, så kan det vara 🙂

Bebisar gör som de vill, och de styr sin familj med järnhand 😉

  Men han är go och glad mellan varven

Igår ledsnade vi på att ha en skrikande unge i famnen och lade ner honom på golvet, och där låg han sen hur lycklig som helst i en timme, rullade runt och sprattlade med benen så han tog sig en bra bit på golvet.

Där ser man, han var visst less på oss….:)

Gofis i kycklingbody..:)

 

Jag har en så envis huvudvärk och börjar ledsna nu, den kommer och går, och har varit så typ hela månaden. JAg är väderkänslig så det beror säkert på vädret för de soliga fina dagarna har jag minsann inte ont.. Ännu en anledning att byta land ju 🙂

Janelle har likadant, och det är ju sådär halvkul att knapra i sig massa alvedon i tid och otid..Kaffe är roligare .

 

Nu har jag roat mig med att betala räkningar , och det blev väldigt tomt på kontot, det är ju inget roligt alls. En massa dyra räkningar som jag inte brukar ha, skolfoton, matkasse, ett TVspel till Robban, och så nåt mer, blä.

Den stora posten här hemma är annars telefonräkningar… Hemtelefonen känns ju hyfsat onödig nu förtiden när sex av elva personer har mobiler, och det vi ringer på den är försumbart, det är abbonemanget som kostar..måste kanske se över sånt där, men det är så trökigt att vi drar oss 🙂

 

Nu är Trixie och Novalie hemma från skolan, de har ätit lite mellis och nu vill de ha hjälp med ett spel de fick igår, ska visa er det sen för det är ett finfint julklappstips 🙂

Jag återkommer 🙂

 

Kommentarer

 1. Viktoria

  Jag var hos tandläkaren häromdagen och efter en halvtimme var jag 2300 kr fattigare – känns ju lagom roligt så här före jul.
  Vi har också funderat på att ge upp hemtelefonen, men även om vi mest använder mobilerna så känns det ju like konstigt att ge upp den gemensamma telefonen.

 2. Viktoria

  Jag var hos tandläkaren häromdagen och efter en halvtimme var jag 2300 kr fattigare – känns ju lagom roligt så här före jul.
  Vi har också funderat på att ge upp hemtelefonen, men även om vi mest använder mobilerna så känns det ju like konstigt att ge upp den gemensamma telefonen.

 3. Carolina

  Hej! Ett hett tips är att byta ut den vanliga hemtelefonen till ip-telefoni (telefon via bredbandet alltså). Man betalar då ingen abonnemangsavgift utan bara för den (lilla) summa man ringer! Det gamla numret behåller man – en smidig lösning tycker jag! Tycker själv att det känns lite skumt att helt ge upp den vanliga telefonen även om den sällan används numera och då är ip-telefoni ett gott alternativ!

 4. Carolina

  Hej! Ett hett tips är att byta ut den vanliga hemtelefonen till ip-telefoni (telefon via bredbandet alltså). Man betalar då ingen abonnemangsavgift utan bara för den (lilla) summa man ringer! Det gamla numret behåller man – en smidig lösning tycker jag! Tycker själv att det känns lite skumt att helt ge upp den vanliga telefonen även om den sällan används numera och då är ip-telefoni ett gott alternativ!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing