Allmänt

Äh vad fasen ;)

Kunde inte låta bli 😉
Tack Sara för tipset – nu sätter vi igång 🙂

20120329-135656.jpg

Kommentarer

  1. Louise Högberg

    Åh jag har också funderat på att skaffa sånna =) Uppdatera gärna hur det går, om dom är bra osv =) Kram/Louise

  2. Sara

    Åh härligt! Ja nu kör vi! Jag vet ju dock inte hur man gör alla övningar men såg att det följde med nån länk. Du är väl proffs antar jag som kör TRX.
    Carola: Nix inget proffs. Än;) Vi har mest gjort armhävning eller tvärtom vad nu det kan heta…samma position som armhävning fast med ryggen mot golvet och så drar man sig upp…asjobbigt:) Och så den där Matrix då….:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing