Allmänt

Tränat! och Bloggträff :)

Ja, inte kunde ju jag låta bli att träna bara för att jag var sänkt igår !

Jag är ju pigg och tänkte att det går antingen bra, eller så får jag väl fuska lite 😉 men det gick alldeles strålande!

Perra mötte upp som vanligt med Jordan, och den lille busen ( Jordan alltså, inte Perra) hittade en lite större tjej som han flörtade in sig hos, han satt med henne och käkade upp hennes frukt som hon hade så fint i små burkar…hm.. Jag tror att han  bjöd sig själv..

Sen kom de in i salen, och eftersom han satt ganska fint tillsammans med henne i ett hörn så fick han väl stanna då, men när han blev ilsken för att någon ville ha hans pilatesboll så tyckte jag inte det var roligt längre, han får ju inte hindra och sabba…Perra, mannen med no koll at all.;)…satt och spelade Wordfeud och hade som sagt ingen större koll, men Jordan skärpte till sig eftersom jag hotade med att skicka ut honom 😉

Han skötte sig helt ok, men jag vill ju inte ha honom där inne, men det är ju svårt när hans kompis fick det. Hon var större så hon uppförde sig oklanderligt, men det fattar ju inte han . Jaja, det funkade ju iaf.

 

Passet idag var roligt, och det är verkligen härligt att känna att man blir bättre i olika övningar! Att jag kan gå ner i mkt djupare knäböj, eller hoppa ut i plankan och tillbaka – nåt som varit en omöjlighet tidigare, eller göra armhävningar på tå. Nice nice nice!

Om de hade haft ordentlig barnpassning på Friskis så hade jag nog bott där 🙂

 

Hemma hade de ätit den oerhört avancerade middag jag gjort åt dem, ställt in ett gäng färdig lasagne 😉 men småtjejerna åt en gång till med mig, de hade visst hunnit bli hungriga igen.. Jordan lassade i sig, han äter massor nu, växer väl så det knakar förstås.

Sen började alla leta kläder till i morgon. De har Stilbytar dag i skolan, och ska, om de vill, klä ut sig.

Trixie ska vara påskkärring, som alla fsk barn tydligen, Novalie en björn, Corrinda nåt de kallar för Mupparnas fans…ingen aning? och Robban hemlig agent, tror jag, han pratade om att vara nån han följer på Youtube åxå….Blir nog bra:)

 

 

Någon som ska på Mirkas Bloggträff i helgen??

Jag ska ju dit med hela familjen, ta i trä och allt sånt där…tvi tvi tvi, så det vore kul att höra om nån som hänger här inne hos mig ska dit?

Mirka har jobbat massor med den så det blir säkert trevligt!

 

Nej, nu ska jag borsta ut trasselhåret och sen gnugga runt med tandborsten, innan sovdags!

Ha det gott!

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Annett

  Hej! Ja, jag och delar av familjen ska på blogg-träffen!
  Bor utanför Enköping så det passar ju alldeles utmärkt!! Kram Annett

 2. Lotta m åtta

  Jag har bokat tågbiljett o fixat barnvakt eftersom sambon jobbar på lördag…men nu tycks allt skita sig eftersom Lilla Emma är sjuk. Hade det varit en vanlig förkylning så hade jag åkt ändå, men nu måste vi in till universitetssjukhuset i Örebro om hon inte blir bättre, vilket hon inte blivit av medicinen ännu, så jag vet inte hur det blir med träffen för min del än 🙁 Kommer gråta blod om jag inte kan komma. Har sett fram emot detta. Vet inte nån annan som ska iväg, men träffa nytt folk är alltid skoj =) men inget är bestämt än iaf…jag får besluta i morgon när vi ser hur lillungen mår 😉

 3. Aino

  Skriv din kommentar här!Skulle så gärna vilja åka till er på träffen men eftersom jag bor på Gotland blir det så besvärligt när man ska över den här pölen först:-) Ha det så trevligt iaf!

 4. Fia

  Jag kommer inte på bloggträffen. Jag är alldeles för blyg för sånt. Träffa människor är otroligt roligt men en och en i taget är mer min melodi:)

 5. Linda

  God morgon Carola!!
  Svaret på din fråga är att jag tränar på Ekeby 😀 Vi kanske ses där nån gång, så kan ju våra söta små troll busa ihop 😉
  Du är duktig som har med dej barnen när du tränar, själv orkar jag bara ha med mej lill hönan 😉 Nej jag skojade, skulle jag bli tvungen att ha med mej Linus också så skulle jag ju ha det, allt för att kunna träna 😉 Jag och min man har löst det så att vi åker in i omgångar och tränar, inte det mest ekonomiska då eftersom vi bor i Storvreta 🙁 Men för några år sedan när Albin och Linnéa var mindre och följde med oss och tränade (´dem satt så fint och ritade vid receptionen på gymmet, då var receptionen där nere) då var det en sur gubbe som sa åt oss att barnen minsann inte var välkommna, suck. Jag kan ju förstå det om dem springer omkring och är bland maskinerna, men men….
  Idag blir det en sväng efter lunch till gymmet.
  Ha en bra dag, kram kram
  Carola: Aha, Ekeby:) Jag har bara varit inne på gymmet på Ultuna:) Jag träffade ju på en instruktör som sa åt mig att jag inte fick ha Jamie med inne på gymmet så jag vågar ju inte ta med honom in…Nu låg han på golvet iofs, och satt inte still i en bilstol som var min tanke…men speciellt farligt kan jag inte tycka att det är…men vad vet jag, de har väl regler av en anledning, men det är surt när det inte finns barnpassning..! Ja, vi kan tussa ihop våra buspojkar…håhåjaja vilket liv det skulle kunna bli 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing